tényleg azt fogják adni, 10-15 (már nem tudom) nyert csata, aztán 50k xp, és végül egy nyert csata és akkor kapsz egy tetrarchot. Azt hittem valami nagyobbat kapunk:(
Nagyobbat? Olyan már volt, októberben osztottak TOG-ot, az azért elég nagy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun
Sziasztok!
Tier 8-as prémium közepes tankot szeretnék venni. Aki tudna ajánlani valamit a saját tapasztalatai alapján, legyen kedves és írjon.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Tier 8-as prémium közepes tankot szeretnék venni. Aki tudna ajánlani valamit a saját tapasztalatai alapján, legyen kedves és írjon.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én tudom ajánlani az fcm 50t-to tudom hogy nem közepes, de a méretén kívül mindenben egy medre hasonlít. Gyors újratöltés, gyors torony, gyors tank (50 km/h) kis páncél, amit repesszel már nem lehet belőni. És medként kell vele játszani supportban, vagy flankelni més hevyket td-ket ha épp nem rád figyelnek, mert akkor nagyon gyilkos ja és jó átütés, 212 mm, nincs szükség goldra soha, és még limites is
Jaja, a military parade akció keretein belül lehet majd megszerezni.
Szerintetek várható ekkor prém tank leárazás is?
Most hétvégén? Hurrá, remélem lesz átképzés akció is mert van 5-6 tanknál kellene. Meg álcafestés. Meg 50%-os tank leárazás. Meg fogyóeszköz. Meg..
Igen, szerintem most lesz. Tavaly május 8-án volt. Szerintem lesznek féláras dolgok (felszerelés, festés stb.). Talán 5-ös prém tankokra lesz -50%, meg 6-osra is valami. T8-asra elképzelhető a -15%.
Normál mm-et kap. már nem fognak betenni limites tankokat. (hivatalos infó)
Köszönöm!
De igazából a tapasztalatok érdekelnének, sajnos sehol sem találtam magyar nyelvű bemutató videót róla....
Nekem nincs meg, szerintem a t54hez képest kevésbé mozgékony, a páncél alapjában véve nem vastag de jól meg van döntve, így tud lepattintani.
t-44 szerű ágyú van rajta. én kipróbáltam tesztszerón nekem nem tetszett, főleg hogy sebeztem ott is és nem hozott sokat, bár lehet hogy én vagyok béna
https://tanks.gg/tank/chi-se