Jelenleg 58 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Coccodrillo
Honnan jönnek ezek a nevek??? Verseny van a dolgozók ...
Shunz 8 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
40 szakasz 11 nap alatt, az napi 3.6 szakasz... ...
TegRazor 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 1 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 1 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 1 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 2 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 3 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 3 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 3 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 4 napja

Prémium harckocsik

10 éve 4 hónapja #118326 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Írtam, hogy az első ág volt, amit húztam. Nézd meg a saját első ágadat, amit húztál, és hasonlítsd egy hasonló ághoz, amit mostanában. Szerintem elég hasonló eredményeket fogsz kapni... Mellesleg én csak a pontosságról beszéltem, nem magáról az elért eredményekről, az pedig sokkal jobb a JP2-vel, ha figyelembe veszed, hogy nincs tornya és a horizontális kitéríthetősége is rossz.

És ja, hiába sebeztem eleget a tankkal, nyerni sose tudtam, mivel kurvára a csapatra támaszkodik, szar passzív játékmódot igényel. Szívből utáltam minden egyes kört, amit mentem vele. ISU is hasonló.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #118327 Írta: Arkta
Megválaszolva: Arkta

Type 64.

Dicker Maxról mik a vélemények? Azt a javaslatot kaptam, hogy az Obj 260-hoz érdemes beszerezni.

Ajánlom helyette az ARL V39-et :silly:

10 éve 4 hónapja #118328 Írta: Dodge94HUN

Type 64.

Dicker Maxról mik a vélemények? Azt a javaslatot kaptam, hogy az Obj 260-hoz érdemes beszerezni.

Ajánlom helyette az ARL V39-et :silly:

Sokkal rosszabbra számítottam azzal a tankkal.

10 éve 4 hónapja #118332 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Írtam, hogy az első ág volt, amit húztam. Nézd meg a saját első ágadat, amit húztál, és hasonlítsd egy hasonló ághoz, amit mostanában. Szerintem elég hasonló eredményeket fogsz kapni... Mellesleg én csak a pontosságról beszéltem, nem magáról az elért eredményekről, az pedig sokkal jobb a JP2-vel, ha figyelembe veszed, hogy nincs tornya és a horizontális kitéríthetősége is rossz.

És ja, hiába sebeztem eleget a tankkal, nyerni sose tudtam, mivel kurvára a csapatra támaszkodik, szar passzív játékmódot igényel. Szívből utáltam minden egyes kört, amit mentem vele. ISU is hasonló.

Nem nézem meg, mert azok még rosszabbak:D

Csak azt mondom, hogy:
noob Dodge játékélmény JGPZII-vel > excellent Dodge játékélmény RHM-el

Vagyis szubjektív

noob Jackal_hun játékélmény mondjuk J.G. 8.8-al < excellent Jackal_hun játékélmény RHM-el

Nekem jobbbnak tűnik az RHM, mert:
- van tornya
- van camoja
- van alfája
- félnek tőle

Nekem ez elég, az ágyú néha tényleg foscsi, de állítólag a nerf előtti durva volt.

10 éve 4 hónapja #118333 Írta: Dodge94HUN
De én még mindig CSAK a pontosságát mondtam jobbnak a JP2-nek :(

10 éve 4 hónapja #118336 Írta: Jackal_hun

De én még mindig CSAK a pontosságát mondtam jobbnak a JP2-nek :(

Ezt mondjuk elhiszem:D

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #118343 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Korábban is felmerült a téma, pont a centurion miatt kaptam a fejemre. A statokból kivett hit rate és a pontosság közé egyenlőség jelet tesztek, pedig az ott nem egyenlőség jel. A hit rate, találati ráta szeritem az, hogy adott számú kilőtt lövésből mennyi csapódott harckocsinak.

Mondok egy példát, ha lövök egy super pershingen egy rétegelt páncélt egy WZ111-el HEAT-el az is találat, és ha lövök egy centurionon egy első lánckereket, ami sebez, láncol + ammorack, az is találat, de teljesen másfajta pontosság van mögötte.

Sőt, elvileg ugye a rikosé és a bounce is, no meg az arty splash is találat.

10 éve 4 hónapja #118345 Írta: Jackal_hun

Korábban is felmerült a téma, pont a centurion miatt kaptam a fejemre. A statokból kivett hit rate és a pontosság közé egyenlőség jelet tesztek, pedig az ott nem egyenlőség jel. A hit rate, találati ráta szeritem az, hogy adott számú kilőtt lövésből mennyi csapódott harckocsinak.

Mondok egy példát, ha lövök egy super pershingen egy rétegelt páncélt egy WZ111-el HEAT-el az is találat, és ha lövök egy centurionon egy első lánckereket, ami sebez, láncol + ammorack, az is találat, de teljesen másfajta pontosság van mögötte.

Szerintem a pontosság tipikusan az a mutató ami szarra sem jó, sőt egyes jobb játékosoknak alacsonyabb, mert rengeteg blindot lőnek a tipikus helyekre, ahol az ellenség állni szokott.

Ez pont az a statisztikai adat, amibe lehet kapaszkodni, hogy hú de pontos vagyok, miközben csak azt jelenti, hogy nem mersz kockáztatni:D

10 éve 4 hónapja #118346 Írta: taszi93
Megválaszolva: taszi93
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy aki megvette már a T54 first prototype prémium tankot, tudna valami infót adni róla? :)
Átütési erő, torony forgási sebesség, forgási sebesség
Előre is köszönöm a válaszokat! :)

10 éve 4 hónapja #118349 Írta: Dodge94HUN

Szerintem a pontosság tipikusan az a mutató ami szarra sem jó, sőt egyes jobb játékosoknak alacsonyabb, mert rengeteg blindot lőnek a tipikus helyekre, ahol az ellenség állni szokott.

Ez pont az a statisztikai adat, amibe lehet kapaszkodni, hogy hú de pontos vagyok, miközben csak azt jelenti, hogy nem mersz kockáztatni:D

A skillt nem lehet "leolvasni" róla, de azért a borsignál elég szembetűnő a különbség, az utal valamire.

10 éve 4 hónapja #118350 Írta: Jackal_hun

A skillt nem lehet "leolvasni" róla, de azért a borsignál elég szembetűnő a különbség, az utal valamire.

Nálad tényleg nagy, 9%-os különbség, de pl. a te "rossz" eredményed az enyémet felülmúlja, nekem csak 70,38%, mondjuk én hajlamos vagyok "lövöldözni" velük akkor is, amikor nincs is cél, de te szerintem egy extrém pontos játékos vagy, pl. 87% IS3 (492 csatára, ez tuti nem véletlen), azzal az ágyúval....

Szóval nem tudom, ez jelent-e valamit, de lehet hogy csak véletlen, ebből nem vonnék le semmit.

10 éve 4 hónapja #118352 Írta: Dodge94HUN
Nekem nagyon frusztráló volt a Borsig. Írtam, hogy a passzív stílus miatt csatát eldönteni vele egyedül nem lehet, a csapatra támaszkodik nagyon és szerintem szar a pontossága.
Az 50B a harmadik legjobb, pedig ott komplett tárakat szoktam blindshotolni, ha úgy van.

Majd lehet Borsigot is visszaveszem és megnézem, hogy 50 csata alatt mit tud :D

10 éve 4 hónapja #118356 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Dicker max?
Első prémium tankom volt, benne van néhány száz csatám, mielőtt meglett a SP azzal farmoltam kreditet. Én rammer, camo, binoval használtam, úgy jól lehet vele bokorból "klikkelni". Az ágyú, nos hát nem az amit a precíz németektől várna az ember. Jobb napjain mindent betalál, viszont hajlamos a célpont elé ledobni a csomagot. Az átütés arra elég, hogy T6-7-ben jól boldoguljon, T8-ban weakspotokra szabad csak lőni, és van olyan ami felejtős (pl IS3 szemből, van hogy golddal se)
Kredithozama egész jó, bár nem akkora, mint amilyennek mondják, ez főleg a drága lőszer miatt van (ha jól emlékszem, 650 kredit az AP). El lehet vele játszani, én szerettem, a dombos, nyílt pályákat szereti, a pici várososakat erősen megsínyli.
Akciókor ajánlom, teljes áron nem, mert vagy ráérzel, vagy nem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

10 éve 4 hónapja #118357 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Basszus láttam Linkin csatornáján egy prémium churhill videót (nem új, jó régi). Azóta valamiféle késztetést érzek, hogy megvegyem azt a tankot. :huh:

10 éve 4 hónapja #118358 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Az is megvan, nagyon nagy fun faktora van, ha saját tierbe tesz, akkor beékeled a W-t és a balklikket, mozgatod az egeret és át tudsz tolni egy oldalt (egy kis túlzással). Nagyon gyorsan lő, ami már önmagában frusztráló az ellenfélnek, a 3-asokat max 3 lövésből szétszedi, a páncél használható és az ágyú sem pontatlan, akciósan nagyon ajánlom, de az 1500 goldot is megéri.

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 8 órája 44 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 4 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• KLC_KTE profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nekem pont fordítva. A Panther 8.8 megvolt már...
    • Írta: KLC_KTE
    • 3 órája 16 perce ezelőtt
    • Janimperator profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Nálam a 2.0 frissítés óta szokott teljesen...
    • Írta: Janimperator
    • 5 órája 30 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 2 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 1 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 3 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.