Én személy szerint utáltam a T25-öt. Tipikusan álmozgékony tank, olyan mint ha az lenne de még sem. Gyorsnak gyors, odaér ahova kell, hogy ott ne tudjon csinálni semmit.
A fent felsoroltaon túl nincsen:
- páncélja
- alfája
- nem lő gyorsan, a DPM-je BIA+Venti+rammer 1863....ami egy vicc igazából, ha ebból még levonjuk az eDPM-et akkor mi lesz
- nem fél tőle senki
Tipikusan olyan tank, aminek a HP-ja azért magas, hogy kompenzálják a többi értékét, ami szar. Persze ettől még lehet valakinek a kezében jó, de azért az nem véletlen hogy nem százával futkosnak a csatákban.
Mert nem tudják használni. Ez egy T67, csak jobb.
Jobb mert igen is van páncélja, jobban mozgatja a tornyát és kibír 2 találatnál többet.
Fel kell venni vele a kulcspozíciókat és időben kell felvenni a következő helyet. Nem egy körbetáncolós tank. Arra nem alkalmas. Azért tudhat valamit, ha 10 csatából 7-szer nyer vele az ember. Se a T67, se a T-34 nem tudja ezt hozni. Alfája tier 5-ben bőven jó. A DPM meg kihasználható, mert képes pattintani és állja a találatokat a nehéztankos életerejével.
Én sem gondoltam volna, hogy a másik kettőnél is jobb lesz, de mégis jól működik.
Papíron jobbnak tűnnek a többiek, de a csatában ez mindig eggyel több lövést bír ki, mint a többi és ez elég, hogy lehozd a csatát. Ezzel a döggel brutális a túlélési arányom. És ez a kulcs a győzelmekhez.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Mert nem tudják használni. Ez egy T67, csak jobb.
Jobb mert igen is van páncélja, jobban mozgatja a tornyát és kibír 2 találatnál többet.
Fel kell venni vele a kulcspozíciókat és időben kell felvenni a következő helyet. Nem egy körbetáncolós tank. Arra nem alkalmas. Azért tudhat valamit, ha 10 csatából 7-szer nyer vele az ember. Se a T67, se a T-34 nem tudja ezt hozni. Alfája tier 5-ben bőven jó. A DPM meg kihasználható, mert képes pattintani és állja a találatokat a nehéztankos életerejével.
Én sem gondoltam volna, hogy a másik kettőnél is jobb lesz, de mégis jól működik.
Papíron jobbnak tűnnek a többiek, de a csatában ez mindig eggyel több lövést bír ki, mint a többi és ez elég, hogy lehozd a csatát. Ezzel a döggel brutális a túlélési arányom. És ez a kulcs a győzelmekhez.
Neked jól működik, mert te egy majdnem unicum játékos vagy, de tudod hogy a nagy átlag a páncél-alfa-átütés szentháromságból él:D
Ha lesz akció, azért lehet visszaveszem, hátha igazad van:D
750-ért tényleg megéri. Ha kell kredit, előbb előveszem, mint a SP-t vagy WZ-111-t, mert tényleg jobb élmény vele játszani, de nekem pont emiatt a TS-s játékstílusa miatt annyira nem jön be, már a T67-tel sem játszok emiatt.
Én közel sem vagyok unicum játékos, mégis nagyon jól működik nekem a T-25, szeretek vele játszani. Mondjuk nem akkora fun, mint az FCM, de at 5-ösök között nagyon jó. Mondjuk én szeretem a kicsit valamilyen statjuk miatt nyomi tankokat, így szeretem az SP-t, az Excelsiort és a T14-et is.
Én közel sem vagyok unicum játékos, mégis nagyon jól működik nekem a T-25, szeretek vele játszani. Mondjuk nem akkora fun, mint az FCM, de at 5-ösök között nagyon jó. Mondjuk én szeretem a kicsit valamilyen statjuk miatt nyomi tankokat, így szeretem az SP-t, az Excelsiort és a T14-et is.
Akkor neked Churcill Gun Carrier az álom lesz:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dodge94HUN
Mentem pár kört a SU-122-44-el kezdem megszokni.
Ha sikerül elég mesze maradni az első vonaltól szépen lehet osztani.
Botor módon előrementem hát majdnem szét is szedtek.
Kiosztottam 1974 sebzést és ezért bruttó 36000 kaptam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Mentem pár kört a SU-122-44-el kezdem megszokni.
Ha sikerül elég mesze maradni az első vonaltól szépen lehet osztani.
Botor módon előrementem hát majdnem szét is szedtek.
Kiosztottam 1974 sebzést és ezért bruttó 36000 kaptam.
Nekem nagy kedvenc
A minap magamon is meglepődtem.
Akkor neked Churcill Gun Carrier az álom lesz:D
Jackal, nem a szar tankokat szeretem, hanem a kicsit nyomikat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
https://tanks.gg/tank/chi-se