10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#117730Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Ki mondta, hogy hetes TD-vel leállok trade-elni, pláne szemből egy kilences Heavy ellen ? Hülye lennék, ráadásul ez a lehető legrosszabb forgatókönyv amibe kerülhetek. Otthagyom, elfelejtem, hagyom hogy a saját heavyk, artyk dolgozzanak rajta és fognak mert van lelőhető hp-ja és tetüláda. Ha nagyon be akarok neki tenni akkor leláncolom párszor és/vagy körberohangálom, kapja az APCR-t és a repeszt. Sok normál TD-vel ellentétben ez kivitelezhető, mert az alváza egy közepes tanké annak a láncon forgási értékeivel (+bia +venti).
Nekem 3 skilles legénységen van rajta, + venti + gld + rammer. A legénységen van deadeye és adrenaline rush. Sok szerencsét stock sti-k.
Mókás még vele az a szitu amikor jönnek a scoutok és azt hiszik, hogy ez holmi su-152 vagy isu, no azok 27-et forognak láncon ez viszont alaphangon 42-t.
Ki mondta, hogy hetes TD-vel leállok trade-elni, pláne szemből egy kilences Heavy ellen ? Hülye lennék, ráadásul ez a lehető legrosszabb forgatókönyv amibe kerülhetek. Otthagyom, elfelejtem, hagyom hogy a saját heavyk, artyk dolgozzanak rajta és fognak mert van lelőhető hp-ja és tetüláda. Ha nagyon be akarok neki tenni akkor leláncolom párszor és/vagy körberohangálom, kapja az APCR-t és a repeszt. Sok normál TD-vel ellentétben ez kivitelezhető, mert az alváza egy közepes tanké annak a láncon forgási értékeivel (+bia +venti).
Nekem 3 skilles legénységen van rajta, + venti + gld + rammer. A legénységen van deadeye és adrenaline rush. Sok szerencsét stock sti-k.
Már tényleg baromi idegesítő ez a sok túlzás, amit leművelsz.
Az átlagsebzésed 960 vele, 66%-os hitrate-tel. Látható, hogy mennyire kell rettegnie az ST-I-knek.
A hűdejó P88-addal az átlagsebzésed és hitrated megint kisebb, mint nekem a hűdesof-hűdepontatlan Centurionnal, szóval megint bullshit.
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#117737Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Ahh, értem, amikor kifutsz az értelmes érvekből jön a faszméregetés.
Innentől kezdve azt címzel nekem amit akarsz, telibe leszarom, hogy tisztában legyünk vele.
Akinek fontos, az megkapta az infót, hogy a tank mennyire jó.
STI-kkel akkor fog találkozni amikor az MM 9-be rakja, ami annyira nem jellemző, de SEMMILYEN hetes TD-vel nem megyünk szembe 9-es heavivel, akármilyen statpadder statfapper vízionál ilyen mindennapos szitukat.
Még egy utolsó kérdés, van ilyen tankod ? Netán próbáltad valaha tesztszerón ?
Ahh, értem, amikor kifutsz az értelmes érvekből jön a faszméregetés.
Innentől kezdve azt címzel nekem amit akarsz, telibe leszarom, hogy tisztában legyünk vele.
Akinek fontos, az megkapta az infót, hogy a tank mennyire jó.
STI-kkel akkor fog találkozni amikor az MM 9-be rakja, ami annyira nem jellemző, de SEMMILYEN hetes TD-vel nem megyünk szembe 9-es heavivel, akármilyen statpadder statfapper vízionál ilyen mindennapos szitukat.
Még egy utolsó kérdés, van ilyen tankod ? Netán próbáltad valaha tesztszerón ?
Ennyi elég is, köszönettel.
Nem faszméregetés, csak valótlanságokat állítasz.
Szereted a P88-t és a SU-122-44-t, ezért isteníted őket, miközben közel sem olyan jó tankok, így csak próbáltam rávilágítani a masszív bullshitre
Tesztszerón és live szerón is próbáltam. Ezután vettem egy E25-t.
Ja hogy már statpadder vagyok, amiért tőled sokkal jobban játszok :DDDD Jeezus christ :'D
Most nézem, hogy még a saját pontosságod is jobb a fos Centuval, mint az isten P88-cal
Szerintem fejezzétek be a ki a nagyobb arc versenyt. Nekem van SU-122-44-em, elég sokat játszottam vele (500 csata körül) és az igazság valahol középen van.
Ez egy assult TD, nyílt mezőn DPM-ből az összes heavyt kinyírja, kivéve a Tiger I-et. 6.6mp-nként lő egy 390-et ez teljesen jó.
- van frontpáncélja ami az alacsony (150) körüli lövéseket megfogja
- gyorsan forog, nehéz leforogni
- jó a camoja
- gyorsan lő és nagyot
DE
- kevés HP
- fos ágyú karakterisztika
- alacsony átütés
- arty onehitelo legtöbbször
- szar látótáv, végjátékban gyenge
Ez egy Assault TD rá kell szaladni az ellenre és szétaprítani
T7-ben jó, T8-ban már vannak gondok, T9-ben free frag, na de melyik tank nem az?
- T20 golddal pl.
- T29 a páncélja miatt golddal
- aztán kb. ennyi....
A stock ST1 rohadtul kivégzi, esetek 99%-ban át se tudja ütni a SU, maximum ha folyamatosan goldozol, hátulról beütöd, szemből még golddal se, de minek mennél rá?
Azért arra rávilágítanék, hogy Hunyadi nem szereti ezt a tankot és igen, a statisztikánk nagyjából ugyan olyan (az övé kicsit jobb), szóval ez első sorban érzelmi kérdés.
Na de melyik TD jobb T7-ben mint a SU-122? Talán a SU-152. A PZ Sfl. IV egy szar, Jagpanther? Nem jobb, AC 46? Az sem....
Szóval nem túl nagy a választék.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: flexman911
Egy kilences és egy hetes kör, amit épp mentem vele.
Ez nem sok, valljuk be, én 4K körüli meccseket raktam volna fel, de azok meg csak akkor jönnek össze, ha T7-ben top tier vagy.
A T9-ek jó körökben 5-6K-körül sebeznek, azt szoktuk felrakni, vagyis az arányok változatlanok. Nem lehet egy T7-es TD-vel egy T9-es meccset lehozni az esetek 99,99%-ában.
Megvettem ezt az új AMX light tankot. Hát szerintem eddig ez az amire ellehet mondani hogy megérte az árát.. Élvezetes vele nagyon a játék még néha T9-10-ben is. Eléggé vicces amikor sikerül valami nagyobba beletárazni azok meg csak néznek. Na és jól is keres.
Attól még nem lesz egy tank jó, mert mentél vele egy jó kört. Az meg nem faszméregetés, ha objektívan megnézed, hogy átlagosan mennyit sebzel vele csatánként. Ha a saját HP-dat sem sebzed le, akkor miről beszélünk???
Ez a tank csak akkor jó, ha az ellenfél nem figyel rá. Helyzet és csapatfüggő. Lehet itt szép meséket költeni, de a valóság a statokban teljesen mást mutat. És ez nem epénisz mustra, hanem a makacs tények. Nagyon kevés játékost láttam 1800+ átlagsebzéssel. Szóval kár itt össze vissza hadobálni, a papíron megadott DPM, egy mézesmadzag, semmi más.
Attól még nem lesz egy tank jó, mert mentél vele egy jó kört. Az meg nem faszméregetés, ha objektívan megnézed, hogy átlagosan mennyit sebzel vele csatánként. Ha a saját HP-dat sem sebzed le, akkor miről beszélünk???
Ez a tank csak akkor jó, ha az ellenfél nem figyel rá. Helyzet és csapatfüggő. Lehet itt szép meséket költeni, de a valóság a statokban teljesen mást mutat. És ez nem epénisz mustra, hanem a makacs tények. Nagyon kevés játékost láttam 1800+ átlagsebzéssel. Szóval kár itt össze vissza hadobálni, a papíron megadott DPM, egy mézesmadzag, semmi más.
A vicces az, hogy neked és nekem is csak +1-et kéne sebeznünk vele csatánként, még sem megy:D Szóval ennek van valami oka...
https://tanks.gg/tank/chi-se