Megvettem ezt az új AMX light tankot. Hát szerintem eddig ez az amire ellehet mondani hogy megérte az árát.. Élvezetes vele nagyon a játék még néha T9-10-ben is. Eléggé vicces amikor sikerül valami nagyobba beletárazni azok meg csak néznek. Na és jól is keres.
Ja, vicces volt, mikor az E75-öm seggét vakargatta hátulró, annyira, hogy arra se vettem a fáradtságot, hogy ráforduljak.
Megvettem ezt az új AMX light tankot. Hát szerintem eddig ez az amire ellehet mondani hogy megérte az árát.. Élvezetes vele nagyon a játék még néha T9-10-ben is. Eléggé vicces amikor sikerül valami nagyobba beletárazni azok meg csak néznek. Na és jól is keres.
Ja, vicces volt, mikor az E75-öm seggét vakargatta hátulró, annyira, hogy arra se vettem a fáradtságot, hogy ráforduljak.
aki azzal ugy megy ra e75 h.APval, az meg is erdemli, en nem csinalok ebbol filozofiai(prem tankkal golddal loni fuuuu) problemat. Betoltom az APCR-t azt csokolom e75:D
De érthető és logikus is, hisz ha csak úgy visszaválthatnád akkor gyakorlatilag szabadon ugrálhatnál közöttük mikor melyik nemzetére van szükséged illetve mihez van kedved és az úgy a WGnek nem volna üzlet.
Ezért érdemes kipróbálni tesztszerveren vásárlás előtt, pontos képet nem fogsz kapni mert sokszor elég nagy a fejetlenség ott de az alapvető dolgokat és a tank karakterisztikáját megismered és eldöntheted tetszik-e vagy sem.
De ha leírod mi a gondod velük akkor itt talán tudnak tanácsot adni hogyan kellene használni, mit csinálj másképp.
https://tanks.gg/tank/chi-se