Rudyról és Cromwell Berlinről valaki őszinte rövid elemzést? Megéri vs nem éri meg?
(Köszi, de nem 1-1 jó csatáról készült print screen érdekel és nem a promóciós duma, főleg nem úgy, hogy ha megnézem az overall statod és kutyafüle a tankkal, egy jó csatát a legrosszabb tankkal is lehet menni, szóval tényleg valami értelmes - objektív - rövid elemzést várnék. Köszi, hogy ezt figyelembe vetted!)
Jól forog, gyors, menet közben semmit sem talál el(vagy ha nincs beszűkűlve), nekem kicsit mintha lassan célozna, jó dpm, a lövedéke nekem lassú, így messzebbi célpontokra sokszor APCR-t lövök, engem sokszor dob T8-ba, de nem zavaró, mert van mobilitása, látótávja, álcája, átütése is, főleg golddal(nem igényelne sokat, csak én hozzászoktam a T10 medekhez, amiknek hasít a lövedékük), -8 fok gundep mindenre elég, jól gyorsul, kb 25-30k egy átlag meccs vele, attól függ, hogy mennyi goldot lövök. Szerintem SH-ba teljesen megfelelő, és ha úgy van, CW-re is bekerülhetsz vele, hiszen inkább egy nagy hp-s light. Remélem kielégítettelek
https://tanks.gg/tank/chi-se