A chi-ri csak addig szar tank, amíg nem kerül fel rá az autoloader. Onnantól 10-11 másodpercenként tol ki magából kb 390 sebzést. Mint egy heavy Mondjuk se páncélja, se mozgékonysága nincs, de nagyon jó kis kivégzőtank, első pool medálom is ezzel lett most hétvégén, de 11 killel is vereség a vége
Azta, nem is hittem volna, hogy ezzel a papír, csatahajó méretű valamivel lehet 10+ killt csinálni. Nekem a Pool Medáljaim mind OP ruszki tankokban lettek meg
az m5 annyira nem rossz, legalabbis regen a kis trollgunnal lehettt bohockodni vele.
B1-et utaltam, de az amx38 meg amx40et szerettem, azokrol legalabb pattantak:D.
chiri akkor jo tank ha nem felsz goldot hasznalni. Regen sporoltam minden szaron igy nem lottem nagyon goldot es utaltam is. Mostmar nincs ilyen erkolcsi dilemmam szoval lehet elveznem:D.
Ugyan ezzel a tankkal volt nekem is egy 5K-de felbaszott, hogy a nyomorult csapattársak nem lőttek, ezért kiyoloztam és megölettem magam. Kb 10K-t spotoltam nekik össze, de nem voltak képesek az EGY HELYBEN ÁLLÓ tankokra lőni.
Én csak megpróbáltam négy emberkét úgy spotolni, hogy közben nem vesznek észre.
Szerintem ezzel a tankkal brutálisan nehéz játszani, ennyire nehéz lighttal még életemben nem játszottam. Totál szenvedek vele, de közben meg akkora fun, széttárazni T8-akat 7mp alatt hogy csak na. Nem vagyok képes normális sebzést bevinni vele, de még így is az egeket ostromolja a WN8, szóval másnak sem megy vele könnyen.
Én csak megpróbáltam négy emberkét úgy spotolni, hogy közben nem vesznek észre.
Szerintem ezzel a tankkal brutálisan nehéz játszani, ennyire nehéz lighttal még életemben nem játszottam. Totál szenvedek vele, de közben meg akkora fun, széttárazni T8-akat 7mp alatt hogy csak na. Nem vagyok képes normális sebzést bevinni vele, de még így is az egeket ostromolja a WN8, szóval másnak sem megy vele könnyen.
hat nekem az utobbi 60 meccsen megy szarul, kb 150-et esett az atlagsebzesem vele... Kicsi pen miatt nagyon tobbi nyomira van utalva. Meg t8ba el lehet kapni egy-egy kobor low tiert, de t10be amikor a medeket is csak oldalrol lovod be, akkor nagyon ki vagy szolgaltatva. Egy orosz medet szembol nem utsz be lefogoni meg:D:D:D:D. Elobb forog o le teged kb:D:D:.
Ilyen leopard es hasonlo papirszarok kb megvaltas ha szembe jonnek.
Meg ha tudod h. bele is doglesz legalabb lesz 700 sebzesed ha mas nem tudtal csinalni.
Ugyan ezzel a tankkal volt nekem is egy 5K-de felbaszott, hogy a nyomorult csapattársak nem lőttek, ezért kiyoloztam és megölettem magam. Kb 10K-t spotoltam nekik össze, de nem voltak képesek az EGY HELYBEN ÁLLÓ tankokra lőni.
Hát de ha spotoltál nekik 10k-t, akkor sebeztek 10k-t a spotodból. Ennyi
Hát de ha spotoltál nekik 10k-t, akkor sebeztek 10k-t a spotodból. Ennyi
Annyi lett volna, ha lőnek. De csak 5K lett:D
Gmaster: igen, nagyjából ez van. Ellenben ha elkapod a fonalat, valamikor egy tárból kicsapsz egy T8-ast mert kigyulladnak, felrobbannak stb. Rengeteg modulsebzést okoz, ha átüt. Milyen lőszer leosztással használod? Én 32/24-el de gondolkodom a gold emelésén:D
Más: van valakinek SU85i-je? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele?
https://tanks.gg/tank/chi-se