Más meg van a zsetonom accony tudta nélkül ,meg éri meg vegyem a nagy Berlini csomagot,és még bele fér egy Panther 8.8 is akkor 7500 aranyból szerintetek?
Csak az accony meg ne tudja! Berlini csomag eddig jó! De media marad az nerfelés néllül, Hát pasz. Panther mit 88 jó, de nem könnyü ... A f@com az autókon rektora, na!
Hát az CDC-nél tutti könnyebb és azt hamar meg szoktam,sőt kezd a kedvencem lenni és abból 7500 aranyból ami a teljes csomag mellé jár ki jönne,csak ez az ág szűz nálam,tegyek hozzá még és vegyek egy IS6-ot,ehhez már vannak legényeim mivel orosz nehéz ágy ki van húzva....
Amúgy a Sexton I-et miért veszik ki? Nem is limites.
Ahogy a Ram II, pzIVs sem az:D "elfeledett" prémtankok
Neke mvan Pz 4s-em és egy fantasztikus kis tank csak sajna nem tier limites és 8-as csatában már nem tud egyáltalán érvénysülni sajnos.
Medium létére borzasztóan nehézkes a tank nem gyorsul rendesen bár elég nagy a végsebessége, és 8-as szinthez már kevés az a 150 pen....... De egyébként 6-7-ben brutálisakat lehet vele menni.
én még szerintem soha nem szidtam a WG-t, de ez most buziság volt a részükről:
A cromwell B egyáltalán nem fordul gyorsabban... forum.worldofta...-fake/
az úgyú soft statjai pedig rosszabbak, de ezt lehetett tudni.
Ettől még baromi jó kis tank, de kicsivel rosszabb mint a sima Cromwell...
Megnéztem ezt és ez tényleg gáz...Akkor át lettünk verve?
Nem hinném, kaptál egy prémium tankot (annak minden előnyével, egyedi küllemével, egy rakás más paraméterével együtt azért még mindig jobb mint a sima, szerintem) 2000 arannyal, 1 hó prém accal, +1 0. skilles biás legénységet...
Emberek 13K aranyam,mit vegyek meg Lowe,FCM 50T,Panther 8.8,IS6 ? A hármas csomagot vettem meg végül,ezért van ennyi aranyam pluszban. 50T szeretném szívem szerint,vagy a LÖWE-t ezeken az ágakon nincs prém tankom.
Emberek 13K aranyam,mit vegyek meg Lowe,FCM 50T,Panther 8.8,IS6 ? A hármas csomagot vettem meg végül,ezért van ennyi aranyam pluszban. 50T szeretném szívem szerint,vagy a LÖWE-t ezeken az ágakon nincs prém tankom.
Javaslatokat előre köcce
FCM. Tartsd távol magad a Löwe-től
Nekem az IS-6 nem tetszett.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad
Javaslatokat előre köcce
Látom van már T34-ed, SuperPershing-ed, JagTiger-ed.
Én most már olyat választanék, amelyik passzol ahhoz az ághoz, amit húzni akarsz, vagy teljesen más játékstílust igényel.
Erre a franciák jók, csak nem könnyű velük játszani (Bár én a Löwe-t is szeretem)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad
Megnéztem ezt és ez tényleg gáz...Akkor át lettünk verve?
nem tudom ez mennyire volt official, én tank-compaire-on néztem, meg valami vidibe láttam, a fórum amit linkeltem az egyik srác leírja h miért van ez, a sima cromwellnek a stock motorja kavar be, de nem értem akkor a többi berlinesnél ebből miért nem volt baj
amúgy jó tank így is, de ez azért gáz...
Köszönöm nektek! Én is FCM 50 felé kacsintgatok,a CDC is jól muzsikál eddig,hogy pappír az egy dolog,de melyik páncél véd meg az utóbbi időben,egyik sem. Szerintem is jelenleg a legfontosabb a mozgékonyság,legalább is erre gyúrat minket a WG. Én TD-HT preferáltam,de az utóbbi időben ezekkel már egyre nehezebb,arty 4,5 light,és 34 közepes tank minden csatában ....szétszednek így is úgy is egy nehezen mozgó heavy-vel.
https://tanks.gg/tank/chi-se