Hát akkor nem sok prém tankhoz lehetett szerencséd. Az egyik legszarabb prém TD a SU-85I.
Lásd -->
Szerintem jó prém tank az, amivel lehet legénységet húzni, farmolni, és még fun is. Pld: Type-59, BT-SV, PzIIJ, Pz38H, SU-76I, E-25, Fury, Type-64, Obj907 stb...
A jó prémtank az, amivel mindhárom dolog megy egyszerre (lóvé, legénység, fun).Az általad felsoroltak közül nem minddel lehet igazán hatékonyan farmolni, vagy nem lehet normálisan -pölö az ágnak megfelelő létszámú- legénységet húzni.
A "fun" meg egy elég szubjektív dolog.Sokan tartják a "legfun-abb" gépnek az E25-öt,viszont még jó játékosok között is van olyan, akinek nem adja azt, amit várt tőle.
Ezek fényében a SU-85i simán lehet bárkinek a "prémek prémje", főleg ha nem volt még alkalma végignyalni a teljes repertoárt.Egy év után vettem két prémtankot, a (soha ki nem próbált

) ajándékokat leszámítva ennyi "tapasztalatra" támaszkodhatok mindössze, de ezek alapján ki merem jelenteni, hogy a D. Max egy isten.Nekem nagyon bejön,jól fekszik és ezen a tényen az én szempontomból nem változtat semmit, hogy másnak esetleg egy rakat fekália

.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...