Jelenleg 545 vendég és 3 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 3 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 8 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 10 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 12 órával ezelőtt
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 13 órával ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 13 órával ezelőtt
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 13 órával ezelőtt
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 16 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 19 órával ezelőtt
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 20 órával ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 21 órával ezelőtt
En mar csak 1 esetben fizetnek a wargaming nek, ...
Kertesz 22 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
-2 szint. Milyen szerencse, hogy nem kötelező.
perretz 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #88606 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Ne röhögjetek rajta pennahajderek. 56 éves, vagy ami még rosszabb 56 ban született. Biztos nem egy klaviatúra virtuóz. Lehet, hogy nem találja a W-t és két hónapja egyhelyben forog.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Apa1972_hu

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #88609 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Az a baj, hogy akik az alapvető játékmehanikával nincsenek tisztába, azok a 600-700 wn8-as piroskák.
Ő egyszerűen agyatlan. SOHA nem láttam én sem ilyen játékost még.
Amikor kezdő voltam sokéig azt sem tudtam, hogy a tankom elejét mutassam. Spot rendszerről nem is hallottam, sidescreapről/hull downról pláne nem. De úgy is 800 wn8 körül voltam. Most meg 1800 felett vagyok mai nap pl 3000 lett.
Az a baj, hogy az ilyen nem az alapokkal nincs tisztába, hanem esze nincs a játékhoz.
600-700 körüli értéket Én értem el kezdőként úgy, hogy kv2-vel is artyt védtem kb.
Ez egy minősítheetlen moslék.
(Sry a helyesírásért, de telóról írok)
Persze 8as prém tankja van. Meg véleménye is van róla. Fájdalmas az ilyen "játékos".
Ha paradicsom lenne nem akadnék ennyire fenn rajt, de ez tényleg nagyon szánalmas már. Erre nem lehet ráfogni, hogy fun player stb.

10 éve 9 hónapja #88610 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Tanulj meg vele játszani. Brutális tank az, csak ezek szerint még nem éreztél rá. IS3-at meg nem tudom hol nem lőtted át vele - gondolom a tornyán mert nagyjából csak ott nem viszi át vagy autobounce szögben.
Csak játsz vele, és tanuld meg kihasználni az erősségeit. Simán ki lehet vele osztani 2-3k dmg-t / csata amire 80-100k körül hoz.

Üdv mindenkinek!
Leárazáskor (felszereléssel) megvettem az amcsi T34-et (hogy csuklottam volna vagy két napig)!!
Emberek! Ez egy fos!! Szerintem egyáltalán nem hozza a paraméterekben megadottakat. Meglövöm (rejtekről) mondjuk az IS3-at, akkorát mozdul szerencsétlen, hogy majd eltolja a lövés, de röhög egyet, és elmegy. Nézem: még csak egy százalékot sem "szedtem" le róla! Fasza! Na majd a másik! Az meg úgy körbe röhögött és járt, hogy azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány. Mentem a garázsba.
Ezzel az rozsdatemetővel az utóbb 3-5 napban mégy csak győzelmem sem volt, nem hogy hozott volna valamit is a "konyhára"!
AKI TUDJA KERÜLJE EZT A BUZI VASTÖMEGET! (Igaz, ha vastömeg lenne, akkor legalább nehezebben tudnák szitává lőni :sick: )

Egy szó, mint száz, ezzel jó átvágták az agyam, de csak azért, mert hagytam magam! TANULJATOK EBBŐL! Fujjjjjj....

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, Daddy56

10 éve 9 hónapja #88615 Írta: Daddy56
Megválaszolva: Daddy56

Vagy venni kéne végre egy monitort.

Hiszed vagy sem, de tényleg vettem egy monitort! Ui. laptopon játszom, és "csak" játszom! Illetve szeretnék. De vannak itt "nagy tudásúak" akiknek a statisztika a lényeg, nem a játék. :lol:

10 éve 9 hónapja #88616 Írta: Daddy56

Baszki, na ez szánalmas:D Ezt nem is tudom hogy lehetne alul múlni:D Esetleg egy abakuszon játszva, a sebzés az összetolt golyók összege:D

Sakál! Eddig azt hittem "ember" vagy! De tévedtem! A sakáltól is rosszabb!

10 éve 9 hónapja #88617 Írta: Daddy56

Ez tényleg dúrva... És fogadjunk azt hiszi, jól játszik :(
Én sem vagyok jó játékos, de a Jpz4-el 270-es átlagsebzés... Szóval csatánként alig több, mint 1 lövés... Nekem az első ágam volt amikor nyomtam (nemrég vettem vissza), de ez ez egyik legkönnyebben kezelhető TD máig. Kurva könnyű vele 8-asok között is legalább 2 találatot bevinni, kicsiben, meg a határ a csillagos ég szinte. Mondjuk, ha 50%-os legényekkel kezd mindig, akkor a cirka 100 átlagcsaták alatt sem lesz soha jó legénysége, de így minek játszani???

Nem! Nem gondolom magam jó játékosnak! Csak egyszerűen játszani szeretek. Az sem igazán érdekel, hogy TE kezdőként hogyan teljesítettél, hidd el.

10 éve 9 hónapja #88618 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

Hiszed vagy sem, de tényleg vettem egy monitort! Ui. laptopon játszom, és "csak" játszom! Illetve szeretnék. De vannak itt "nagy tudásúak" akiknek a statisztika a lényeg, nem a játék. :lol:

Ha hiszed ha nem, az egyik csak a másik vonzata.
De arra tényleg kíváncsi lennék, hogy neked ebben mi a játék?
Gyakorlatilag egy pofozógép vagy, aki szórványosan visszalő, vagy csak szórványosan talál, esetleg repesszel lő mindenből mindenre.
Igazából engem egy másodpercig sem zavar, hogy milyen "képességű" pléjer vagy (amíg nem vagyunk egy csapatban :)), zokon csak azt vettem, hogy bírálsz egy vasat, ami AFK-ként a pálya közepére dobva is többet hozna nélküled, mint veled.
Ez, ami elgondolkodtató és ez veti fel egyben a kérdést is:mi neked a játék?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Apa1972_hu

10 éve 9 hónapja #88620 Írta: Daddy56

Ne röhögjetek rajta pennahajderek. 56 éves, vagy ami még rosszabb 56 ban született. Biztos nem egy klaviatúra virtuóz. Lehet, hogy nem találja a W-t és két hónapja egyhelyben forog.

Igen, igazad van! Soxor nehezen találom a w-t, vagy az s-t, nem is úgy látom már már a monitort mint TE! De a TISZTELETET azt megadom mindenkivel szemben!
Valóban 56-ban születtem, lehet neked rossz, de tudom mi a hazaszeretet, mi a haza védelme, amit talán TE csak hírből ismersz (ismerhetsz) Nem tudom mennyi idős vagy, a játékot mikor játszod, mennyi ideig. De...
Én dolgozom, este SZÓRAKOZÁSBÓL "művelem" ezt, és nem egész nap.... :woohoo:

10 éve 9 hónapja #88621 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Baszki, na ez szánalmas:D Ezt nem is tudom hogy lehetne alul múlni:D Esetleg egy abakuszon játszva, a sebzés az összetolt golyók összege:D

Nem nevetek rajtad, egyszerűen meg vagyok döbbenve... Beírsz egy olyan hozzászólást, ahol lehúzol egy tankot, úgy hogy az önkritika legkisebb szikrája sem tűnik ki a hozzászólásodból.

Nem vagyok egy angyal, nem tagadom, de azért ezek után komolyan nem hiszem el, hogy egy szavad is lehetne....

Én nem hiszem el, hogy te ezt az egészet élvezed és hogy képes vagy pénzt kiadni ezért a játékért.

Én komolyan kíváncsi vagyok, hogy neked mi nyújt örömöt ebben a játékban....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun, Apa1972_hu

10 éve 9 hónapja #88622 Írta: Daddy56

Az a baj, hogy akik az alapvető játékmehanikával nincsenek tisztába, azok a 600-700 wn8-as piroskák.
Ő egyszerűen agyatlan. SOHA nem láttam én sem ilyen játékost még.
Amikor kezdő voltam sokéig azt sem tudtam, hogy a tankom elejét mutassam. Spot rendszerről nem is hallottam, sidescreapről/hull downról pláne nem. De úgy is 800 wn8 körül voltam. Most meg 1800 felett vagyok mai nap pl 3000 lett.
Az a baj, hogy az ilyen nem az alapokkal nincs tisztába, hanem esze nincs a játékhoz.
600-700 körüli értéket Én értem el kezdőként úgy, hogy kv2-vel is artyt védtem kb.
Ez egy minősítheetlen moslék.
(Sry a helyesírásért, de telóról írok)
Persze 8as prém tankja van. Meg véleménye is van róla. Fájdalmas az ilyen "játékos".
Ha paradicsom lenne nem akadnék ennyire fenn rajt, de ez tényleg nagyon szánalmas már. Erre nem lehet ráfogni, hogy fun player stb.

Örülj barátom, hogy neked van agyad!! Bár... ez nem látszik... De rá se ránt! A lényeg, hogy a WIN8-ad, vagy mi a fene jó legyen!! :sick:

10 éve 9 hónapja #88624 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Nem egyszerűbb, ha feltölt egy replayt? Legalább látni lehetne 1-2 csatát.

10 éve 9 hónapja #88625 Írta: Daddy56

Nem nevetek rajtad, egyszerűen meg vagyok döbbenve... Beírsz egy olyan hozzászólást, ahol lehúzol egy tankot, úgy hogy az önkritika legkisebb szikrája sem tűnik ki a hozzászólásodból.

Nem vagyok egy angyal, nem tagadom, de azért ezek után komolyan nem hiszem el, hogy egy szavad is lehetne....

Én nem hiszem el, hogy te ezt az egészet élvezed és hogy képes vagy pénzt kiadni ezért a játékért.

Én komolyan kíváncsi vagyok, hogy neked mi nyújt örömöt ebben a játékban....

Nekem az, amikor egy nehéz nap után haza megyek, és játszom. Kikapcsolok, elfelejtem azt a sok "marhaságot" amit az a sok okos ügyfél hoz.
Olvastam erről a gépről. Gondoltam kipróbálom.... Háááát...
De már nem is merek véleményt írni, mert a jó statosok lebaszarintanak azonnal...
Szóval maradjunk annyiban: nekem egyenlőre nem érte meg a pénzét... :sick: De, azért nem adom fel, akár tetszik egyeseknek, akár nem...

10 éve 9 hónapja #88629 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

Igen, igazad van! Soxor nehezen találom a w-t, vagy az s-t, nem is úgy látom már már a monitort mint TE! De a TISZTELETET azt megadom mindenkivel szemben!
Valóban 56-ban születtem, lehet neked rossz, de tudom mi a hazaszeretet, mi a haza védelme, amit talán TE csak hírből ismersz (ismerhetsz) Nem tudom mennyi idős vagy, a játékot mikor játszod, mennyi ideig. De...

Ne haragudj, de idekeversz pár dolgot, ami nem tartozik a témához.A hazáját életkortól függetlenül bárki szeretheti, és a magam részéről csak örülök annak, hogy eddig még nem kellett vérünket -legalábbis közvetlen módon- adni érte.(Mert ugye azért szívják azt elegen..)
A kor egy állapot, amely sajna mindannyiunkat (?) utolér.Nem mondom, hogy alapból nem érdemel némi tiszteletet, de csak azért, mert X éves még nem fogok valakit tisztelni.A kort kifogásként felhozni egy opcionális tevékenység esetén szerintem irracionális.
Mindenki úgy tolja ezt a játékot, ahogy akarja és tudja.Ezért még senki nem rótt volna fel neked semmit.Azzal, hogy a "sajátos játékviteledet" teljesen szem elől tévesztve a sárba szapultál egy eszközt, amelyet nem tudsz használni, már többet tettél ezért.Írtam korábban hogy nem megbántani akarlak, csak véleményt formáltam, mint te a tankról.Itt van ez a fórum, ha jól jön le olvasgatod is,tehát már rég kérhettél -és kaphattál- volna segítséget hogy a játék neked is az lehessen, aminek lennie kéne.
Nekem mindenképpen imponál, hogy nem adod fel de ahhoz hogy egyről a kettőre juss az amit eddig tettél nyilvánvalóan édeskevés.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Apa1972_hu, MPeter71, Jackal_hun

10 éve 9 hónapja #88632 Írta: Daddy56

Ne haragudj, de idekeversz pár dolgot, ami nem tartozik a témához.A hazáját életkortól függetlenül bárki szeretheti, és a magam részéről csak örülök annak, hogy eddig még nem kellett vérünket -legalábbis közvetlen módon- adni érte.(Mert ugye azért szívják azt elegen..)
A kor egy állapot, amely sajna mindannyiunkat (?) utolér.Nem mondom, hogy alapból nem érdemel némi tiszteletet, de csak azért, mert X éves még nem fogok valakit tisztelni.A kort kifogásként felhozni egy opcionális tevékenység esetén szerintem irracionális.
Mindenki úgy tolja ezt a játékot, ahogy akarja és tudja.Ezért még senki nem rótt volna fel neked semmit.Azzal, hogy a "sajátos játékviteledet" teljesen szem elől tévesztve a sárba szapultál egy eszközt, amelyet nem tudsz használni, már többet tettél ezért.Írtam korábban hogy nem megbántani akarlak, csak véleményt formáltam, mint te a tankról.Itt van ez a fórum, ha jól jön le olvasgatod is,tehát már rég kérhettél -és kaphattál- volna segítséget hogy a játék neked is az lehessen, aminek lennie kéne.
Nekem mindenképpen imponál, hogy nem adod fel de ahhoz hogy egyről a kettőre juss az amit eddig tettél nyilvánvalóan édeskevés.

Köszönöm, barátságosabb!! :cheer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, DrangHun

10 éve 9 hónapja #88633 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Igazat tudnék neked adni, abban az esetben, ha ez nem egy csapatjáték lenne. De mivel neked a csapat részeként kell funkcionálnod, ezért egyáltalán nem lényegtelen hogy milyen az egyéni teljesítményed.

Nem az a baj, hogy milyen a statod, a baj az, hogy a hozzászólásod stílusa és az értékeid közötti kohézió hiányzik.

Elfogadjuk mások véleményét, amennyiben az építő jellegű és látható mögötte a szándék, hogy van törekvés a jobb eredmény elérésére.

Képzeld magad a mi helyzetünkbe: nekünk minden meccsen, mikor az első 30 másodperc letelik mérlegelnünk kell, hogy abból a körből mit lehet kihozni (egyébként neked is kellene). A te játéktudásbeli hiányosságaidat valakinek a másik 14-ből kell majd kompenzálnia. Elég idegesítő az, amikor 5 kört megy az ember úgy, hogy mindent megtett a meccs során, de a csata az első pillanattól kezdve nyerhetetlen, mert a 15 ember nem egy csapat, hanem 15, bóklászó ember.

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Dühöngeni azért szabad ugye? A mauzt mintha nem...
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 10 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 napja 13 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 5 órája 26 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 20 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 3 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.