Igen, igazad van! Soxor nehezen találom a w-t, vagy az s-t, nem is úgy látom már már a monitort mint TE! De a TISZTELETET azt megadom mindenkivel szemben!
Valóban 56-ban születtem, lehet neked rossz, de tudom mi a hazaszeretet, mi a haza védelme, amit talán TE csak hírből ismersz (ismerhetsz) Nem tudom mennyi idős vagy, a játékot mikor játszod, mennyi ideig. De...
Én dolgozom, este SZÓRAKOZÁSBÓL "művelem" ezt, és nem egész nap.... 
Ne haragudj, de idekeversz pár dolgot, ami nem tartozik a témához.A hazáját életkortól függetlenül bárki szeretheti, és a magam részéről csak örülök annak, hogy eddig még nem kellett vérünket -legalábbis közvetlen módon- adni érte.(Mert ugye azért szívják azt elegen..)
A kor egy állapot, amely sajna mindannyiunkat (?) utolér.Nem mondom, hogy alapból nem érdemel némi tiszteletet, de
csak azért, mert X éves még nem fogok valakit tisztelni.A kort kifogásként felhozni egy opcionális tevékenység esetén szerintem irracionális.
Mindenki úgy tolja ezt a játékot, ahogy akarja és tudja.Ezért még senki nem rótt volna fel neked semmit.Azzal, hogy a "sajátos játékviteledet" teljesen szem elől tévesztve a sárba szapultál egy eszközt, amelyet nem tudsz használni, már többet tettél ezért.Írtam korábban hogy nem megbántani akarlak, csak véleményt formáltam, mint te a tankról.Itt van ez a fórum, ha jól jön le olvasgatod is,tehát már rég kérhettél -és kaphattál- volna segítséget hogy a játék neked is az lehessen, aminek lennie kéne.
Nekem mindenképpen imponál, hogy nem adod fel de ahhoz hogy egyről a kettőre juss az amit eddig tettél nyilvánvalóan édeskevés.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...