Pedig nem olyan rossz tank a T34. Igen, meg kell vele tanulni pár dolgot. T10 csatákban is tud sebezni, de nyilván nem a legelső sorban kell vele harcolni.
Daddy56, ezzel a névvel futsz a játékban is?Helyesebben szólva a te fiókod az is?
Igen! Ez az "orosz" vonal! A T34 nem itt, hanem a "német" vonalon van! (D_warrior játéknévvel)
Ebben az esetben viszont azt tanácsolnám, ne a gépet kritizáld, hanem nézz körül saját házad táján.
A két accounton 7k feletti csatánál jársz, de a teljesítményed kritikán aluli, gyakorlatilag értékelhetetlen.Wn8 175-243, ez bot kategória.A 2-300-as átlagsebzés T5 felett egy röhej, a 3-5 csatánkénti egy killt nem is kell külön kommentálni.A szörnyű az, hogy több ezer csatára vetítve sem látszik semmiféle pozitív irányú változás, így sajna azt kell mondjam te vagy a jóérzésű játékosállomány rémálma.Nem tudom hogy botprogi hozza-e ezt az eredményt, vagy te magad, de ez nem is fontos.
Nem megbántani akarlak -bár ha az lesz se bánom-, de amíg fogalmad nincs arról hogy ebben a játékban mit és hogy kellene csinálni, addig teljesen értelmetlen tankokról "jellemzést" írnod.Ha tényleg tetszik ez a játék és szereted is, akkor szánj rá egy kis időt és bővítsd az ismereteidet, és nem csak a saját érdekedben...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Balista1, Apa1972_hu, TivadarToth, MPeter71, Daddy56
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#88530Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Na az ilyeneket kéne automatikusan bannolni a játékból.
2. accal 244 wn8? Ne viccelj már! Meg 45% alatti win ráta?? Minek amúgy rerollolni ha úgyis bot leszel? T34-el 600 átlag sebzés? Most tényleg azt hiszed, hogy a játékkal van a baj, vagy csak trollkodsz? Mi lenne ha még modulokat is kéne húzni rá? Méh jó, hogy mínuszba nem lehet az ember (bár...).
Ez meg a legrosszabb amikor az ilyen megveszi a T34-et. Vagy a Löwe-t.
Tipikus arty védő top tier heavy. Így látatlanban is megmondom.
Én nem szeretem a paradicsom játékosokat sem, de nem is eszem meg őket reggelire, meg nem is állok le velük vitatkozni. De az ilyen 244 wn8-as hülyék nagyon fel tudják nyomni a pumpát nálam.
Egyáltalán mit élvez az ilyen a játékban? Azt se tudja milyen rendezvényen van kb.
Én azt is kétlem, hogy ő tényleg az a játékos akinek kiadja magát. Lehet, hogy csak keresett valami botot, beregelt a nevével, hogy trollkodjon. Ilyen háttérrel én biztos nem vállalnám a nevem.
Na az ilyeneket kéne automatikusan bannolni a játékból.
2. accal 244 wn8? Ne viccelj már! Meg 45% alatti win ráta?? Minek amúgy rerollolni ha úgyis bot leszel? T34-el 600 átlag sebzés? Most tényleg azt hiszed, hogy a játékkal van a baj, vagy csak trollkodsz? Mi lenne ha még modulokat is kéne húzni rá? Méh jó, hogy mínuszba nem lehet az ember (bár...).
Ez meg a legrosszabb amikor az ilyen megveszi a T34-et. Vagy a Löwe-t.
Tipikus arty védő top tier heavy. Így látatlanban is megmondom.
Én nem szeretem a paradicsom játékosokat sem, de nem is eszem meg őket reggelire, meg nem is állok le velük vitatkozni. De az ilyen 244 wn8-as hülyék nagyon fel tudják nyomni a pumpát nálam.
Egyáltalán mit élvez az ilyen a játékban? Azt se tudja milyen rendezvényen van kb.
Én azt is kétlem, hogy ő tényleg az a játékos akinek kiadja magát. Lehet, hogy csak keresett valami botot, beregelt a nevével, hogy trollkodjon. Ilyen háttérrel én biztos nem vállalnám a nevem.
Ne legyél már ilyen szigorú! Mindenkinek mást jelent a "játék" fogalma. Lehet,hogy csak rosszul jön ki mindig a lépés(elég hihetetlen). Ajánlani kellene oktatóvideókat,oldalakat ahol tanulhat,különben a következő 7K csatája is ilyen vagy rosszabb lesz.
Ez tényleg dúrva... És fogadjunk azt hiszi, jól játszik
Én sem vagyok jó játékos, de a Jpz4-el 270-es átlagsebzés... Szóval csatánként alig több, mint 1 lövés... Nekem az első ágam volt amikor nyomtam (nemrég vettem vissza), de ez ez egyik legkönnyebben kezelhető TD máig. Kurva könnyű vele 8-asok között is legalább 2 találatot bevinni, kicsiben, meg a határ a csillagos ég szinte. Mondjuk, ha 50%-os legényekkel kezd mindig, akkor a cirka 100 átlagcsaták alatt sem lesz soha jó legénysége, de így minek játszani???
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#88604Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Kéretik nyomni egy Ctrl+F5-öt
Egyébként ez tényleg elképesztő. Ne haragudj, de ez olyan rossz, hogy én még élő embert nem láttam ilyen rossz statisztikákkal, csak botokat.
0.27 kill? 3 meccsenként nem tudsz megölni egy ellenséges tankot?
Kills to death 0.35? A HP-d 1/3-madát sebzed be? HOGY?
Bezzeg a base capture az 1.71- na az aztán nagyon fontos, ezzel szemben a base defense 0.27....
T-34-85-el 40% winrate? AZ egyik legjobb T6-os közepes tank.... Azt már meg sem említem hogy 100 fölötti csataszámok vannak 40% azaz NEGYVEN százalék alatt....
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...