Jelenleg 96 vendég és 2 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 2 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 6 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 12 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 14 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 16 órával ezelőtt
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 16 órával ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 16 órával ezelőtt
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 17 órával ezelőtt
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 19 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 22 órával ezelőtt
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 23 órával ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 9 hónapja #87518 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Én egy PzIV Schmalturmot vettem az ünnepek alatt, nem rossz kis masina. Jó álca, jó átütés, pontos (bár ez utóbbi nem mindig igaz). Periszkóp, álcahálóval szépen lehet vele csipegetni hátulról, álcát és hatodik érzéket húzok rá elsőnek, aztán úgy tervezem hogy másfél-két skillnél elindítom a legénységet a Panther-E50-vonalon. Annyi a baj hogy rengetegszer dobál 8-as meccsekbe, nem tudom hogy ez a tank sajátossága vagy egyszerűen csak engem szopat az mm.

Milyen képzettségeket tegyek rá? Felszerelés? Vstab, rammer, optika van rajta de gondolkodom hogy átcserélem egy binocra és leveszem a vstabot mert elvileg 0.33 nak pontosnak kéne lennie nem?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #87534 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Én egy PzIV Schmalturmot vettem az ünnepek alatt, nem rossz kis masina. Jó álca, jó átütés, pontos (bár ez utóbbi nem mindig igaz). Periszkóp, álcahálóval szépen lehet vele csipegetni hátulról, álcát és hatodik érzéket húzok rá elsőnek, aztán úgy tervezem hogy másfél-két skillnél elindítom a legénységet a Panther-E50-vonalon. Annyi a baj hogy rengetegszer dobál 8-as meccsekbe, nem tudom hogy ez a tank sajátossága vagy egyszerűen csak engem szopat az mm.

Milyen képzettségeket tegyek rá? Felszerelés? Vstab, rammer, optika van rajta de gondolkodom hogy átcserélem egy binocra és leveszem a vstabot mert elvileg 0.33 nak pontosnak kéne lennie nem?

Én a rammer-periszkóp-álcaháló setupot ajánlom, skillnek első helyen álcát, 6. érzéket, második helyen (odáig még nem jutottam el) pillanatkép, helyzetfelismerés, sima utazás, parancsnoknak álca. Igen, pontosnak kellene lennie, sokszor az is, de gyakran teljesen beszűkülve is össze-vissza mennek a lövedékek, mintha csak egy francia tárasban ülnék...

10 éve 9 hónapja #87536 Írta: GRIBERT
Megválaszolva: GRIBERT
MEG NE VEDD minden idiota T 34-et vett most meg állandóan felbasz 10-tierbe mert a sok nyomorékot sorolja be az mm tier 8-ba plusz szétbaszták a kreditszorzóját is !!!
100 000-ret már csak 5000-feletti sebzésre fogsz kapni. Ahoz meg legalább kéken kell tolnod hogy megérje.

10 éve 9 hónapja #87540 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Ne általánosíts,még a végén a sok "idióta" köztük én is magára veszi.

60-70k-t simán ad 2k körüli dmg-re ami azért valljuk be T10-ben sem lehet nagy probléma. Amúgy én nem érzem hogy T10-be sokszor rakna vele, de ha igen akkor sem baj sőt örülök mert több dmg-re van esélyem.

MEG NE VEDD minden idiota T 34-et vett most meg állandóan felbasz 10-tierbe mert a sok nyomorékot sorolja be az mm tier 8-ba plusz szétbaszták a kreditszorzóját is !!!
100 000-ret már csak 5000-feletti sebzésre fogsz kapni. Ahoz meg legalább kéken kell tolnod hogy megérje.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01

10 éve 9 hónapja #87550 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1

Jackal!

Neked van Pz IV Schmalturm-od? Érdemes megvenni? Írd már le a gondolataidat róla pár sorban légyszíves! (olvastam az elemzést, amit Odin írt - nem kérek oda mutató linket) Néhány napja gondolkodom, hogy megvegyem-e?

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #87577 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight
setelekot 1:

Valamelyik nap épp az M10/Pantherre mondta,hogy nem érdemes megvenni,mert stb... Elvileg az M10/P jobb tulajdonságokkal rendelkezik(kivéve 1-2 dolgot),mit a PzIV S. Ebből gondolom,hogy semmi jót nem fog róla mondani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1

10 éve 9 hónapja #87579 Írta: setelekot 1

setelekot 1:

Valamelyik nap épp az M10/Pantherre mondta,hogy nem érdemes megvenni,mert stb... Elvileg az M10/P jobb tulajdonságokkal rendelkezik(kivéve 1-2 dolgot),mit a PzIV S. Ebből gondolom,hogy semmi jót nem fog róla mondani.

Értem, viszont azt nem értem, hogy ő miért kérdezett rá, hogy mi kellene erre a tankra.... Nem is az Ő tapasztalatára hagyatkoznék ebben a kérdésben (megvegyem-e, nem), csupán több információra lett volna szükségem, a tökéletesebb döntés érdekében. De nincs jelentősége. Ha nem reagál, hát nem reagál, a szíve-joga.

10 éve 9 hónapja #87583 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

SZia, nincs és nem is tervezem megvenni, nekem nem fekszik ez a med test TD ágyúval. Szerintem nincsen jó T6-os prémium, legalább is én még nem találtam meg a magamét, de Odint kérdezd:D

10 éve 9 hónapja #87588 Írta: setelekot 1

Figyelem: Spoiler!

SZia, nincs és nem is tervezem megvenni, nekem nem fekszik ez a med test TD ágyúval. Szerintem nincsen jó T6-os prémium, legalább is én még nem találtam meg a magamét, de Odint kérdezd:D

ű

D D D

10 éve 9 hónapja #87589 Írta: W4SSAW
Megválaszolva: W4SSAW
Én most szereztem be egy P88-at, bár csak pár csatát mentem vele, de nekem tetszik. Szerintem jól megleszünk :) szinte olyan vagy legalább is hasonló a stílusa mint a PantherII nek. Mondhatni koppintás

10 éve 9 hónapja #87609 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Szerintem T6 prémium akkor SU100-Y,8-asok között is elboldogul 130mm ágyú mindent üt és a sima lőszer jobban át üt mint a gold,tehát azt még sosem használtam. Álca nulla de ha két lövés be ment akkor már zöld vagy,3 -nál kék,négy lila. Periszkópot rá célzás,töltés gyorsító. Viszi a második helyet a TOG után rondaságban de elég fürge pedig sulyos,csak a nagy torony ami hátrány ezért hátulról harcolsz vele s kész. És nem keres rosszul!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1

10 éve 9 hónapja #87621 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun
Hát nem tom...én megvettem a SU-100Y-t és még csak pár köröcskét volt alkalmam menni vele, de egyelőre azt mondom nyögvenyelős.Sokat TD-zek, de ez a gép nem passzol bele semmibe.Batárnagy, lomha és nem is túl gyors.(Vagyis a lövés utáni gyors eltűnés se az erőssége).Se páncél, se álca.Olyan távot kellene tartani vele, ami már lehetetlenné teszi az eredményes lövöldözést.Jóval a "klasszikus" td-táv mögött
Kevés helyzetet lehet vele jól megoldani, ennél a tanknál szerintem több mindennek klappolnia kell egy jó körhöz, mint a többségnél.
Nem azt mondom hogy nem jó, vagy nem éri meg, arra célzok mindössze, hogy ezzel a géppel sok mindent újra kell értelmezni.
Periszkóp helyett esetleg a venti is hasznos lehet.
Ha javasolni lehet helyette valamit az a D.Max..nekem nagyon bejött.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #87632 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

Én most szereztem be egy P88-at, bár csak pár csatát mentem vele, de nekem tetszik. Szerintem jól megleszünk :) szinte olyan vagy legalább is hasonló a stílusa mint a PantherII nek. Mondhatni koppintás

Jah csak 88 egy kicsit sz@rabb.

Tank compare

De jó kezekben biztos jó, én nem vagyok hozzá elég jó.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #87639 Írta: beczl
Megválaszolva: beczl
Nem véletlenül csökkenti az árát dec 30-tól a WG 41.69€-ról 27.80€-ra. :-) Olyan szar hogy nem kell szinte senkinek, illetve a fórumok tele vannak a játékosok sírásával, hogy mennyire rossz, illetve szar a kredithozama is.

Aki már megvette emelt áron, az 4200 aranyat kap kompenzációként, majd 30. után.

WG bejelentés

10 éve 9 hónapja #87643 Írta: W4SSAW
Megválaszolva: W4SSAW

Nem véletlenül csökkenti az árát dec 30-tól a WG 41.69€-ról 27.80€-ra. :-) Olyan szar hogy nem kell szinte senkinek, illetve a fórumok tele vannak a játékosok sírásával, hogy mennyire rossz, illetve szar a kredithozama is.

Aki már megvette emelt áron 4200 aranyat kap kompenzációként, majd 30. után.

WG bejelentés

Ízlések és pofonok. Én nagyon megvagyok elégedve vele, nekem tetszik a stílusa és a kredithozama is szerintem jó (már prémiummal) szerintem jó tank bár a 13ezer azért tényleg sok lett volna neki de 8ezerért szerintem korrekt és megéri annak aki szereti a német medeket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Még véletlenül se sikerüljön felszerelni...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 2 órája 9 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 8 órája 53 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 23 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 3 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.