Én pont emiatt nem merem megvenni. "Heavy, de medként kell használni...." Avagy papír, ami annyit tesz hogy ez egy közepes, csak heavynek nevezte el valami elmebeteg, ráadásul akkor nagy batár állat, hogy egy egész háztömb mögött is alig tud elrejtőzni, ami egy mednek nem kedvező dolog.....
Most kezdtem el komolyabban foglalkozni a med ágakkal, szóval én mondhatni még kezdő vagyok ebben a stílusban, de majd ha profin megy már, akkor lehet beruházok egy FCM-re is. Azért ha valaki tud vele bánni, bitang kemény tank tud lenni.... Csak nem az én kezemben (feltételezem)
Én pont emiatt nem merem megvenni. "Heavy, de medként kell használni...." Avagy papír, ami annyit tesz hogy ez egy közepes, csak heavynek nevezte el valami elmebeteg, ráadásul akkor nagy batár állat, hogy egy egész háztömb mögött is alig tud elrejtőzni, ami egy mednek nem kedvező dolog.....
Most kezdtem el komolyabban foglalkozni a med ágakkal, szóval én mondhatni még kezdő vagyok ebben a stílusban, de majd ha profin megy már, akkor lehet beruházok egy FCM-re is. Azért ha valaki tud vele bánni, bitang kemény tank tud lenni.... Csak nem az én kezemben (feltételezem)
Tény,hogy elég érdekesen kell vele bánni! Kellett hozzá vagy 300 csata mire azt mondtam: már nem is olyan rossz.
Ahogy olvasom ez a WZ111 nem túl nagy ász, 2 nemzet megvan már, 2 majdnem kész, 2 neccesen áll (kb. 30%), az egyik az angol ahol csak Cromwell van, a másik a német ahol E-25 van csak, tehát érdemes érte végigszenvednem ezt a maradék 70%-t pár nap alatt (januárban nekem vizsgaidőszak tehát nem nagyon játszom majd) és a japcsi ágat megvenni 3000-ért? 3000-t úgy gondoltam megér, de van IS-6-om, tehát leginkább tapasztalatok kellenének, mennyire pattogós?
Kellett hozzá vagy 300 csata mire azt mondtam: már nem is olyan rossz.
Minden tankban minimum kell lenni 200-250 csata, hogy te azt ki tudd ismerni.
Paraméterek, játékstílus stb.
Mindezekhez jön egy minimum két perkes legénység.
Ekkor lehet messze menő következtetéseket levonni!
Sziasztok!
T26E4 és T34 között vacilálok mert feltétlenül amcsi tank kéne legények húzásához, elég sok embernél láttam már itt a fórumon, hogy benn vann a garázsban, örömködőben is lehet látni de az elemzésében eléggé lehúzták, eddig a pershinggel és a t30 al játszottam amiknek relatíve erősek a tornyaik, és t34 elemzés alatt sok panaszkodtak a t34 esre az ágyúját már a t28protról kisebb töltésidővel de ismerem, tudnátok pro/kontrákat mondani mellettük?
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#87400Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
S.Pershingem nincs, sokan mondják, már nem a régi, de ettől függetlenül népszerű.
Az ünnepek alatt vettem meg a T34 et és az IS 6 ot. Nekem a T34 jobban bejön.
Igazi hull-down tank. Iszonyat jó a csőlehajlása. A testet óvni kell, de a torony bitang erős. Az ágyú pontos, nagyot üt, de lassan tölt, lassan szűkül. / Akkor pontos, ha teljesen beszűkült./ A toronyforgás kínosan lassú. Talán ez a legrosszabb tulajdonsága.
A jármű is lomha, de ez engem nem zavar, úgy sem elsővonalas tank. Majd, a legénység fejlődésével ezek a hátrányok javulnak.
Játékélmény szempontjából tisztára T30.
Last edit: 10 éve 9 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, Platypus
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...