Szerintem ennek a tanknak a megítélésében (is) sok múlik az ember személyes preferenciáin, ill. hogy milyen tankállománnyal és az ahhoz kapcsolódó további tervekkel rendelkezik az illető.
Nekem főleg német tankjaim vannak, általában ezekhez viszonyítom a többit, így a Fury-t is.
Szerintem ez, mindenek elött egy hangulatos tank, leginkább ezért szeretek vele menni. Ezen kívül, elég kiegyensúlyozottnak is érzem. A sebességét néha szeretném feljebb tornászni, a másik oldalról viszont talán a sebességének is köszönhető (meg a vstabnak, meg a min. 100%-os legénységnek), hogy menetközben is egész kellemes méretű a célzókör. A löveg pontossága szerintem megfelelő, az átütése is elég, tier 8-ban is mindig van mit lőni és aranyat is mértékkel fogyaszt csak, és a tűzgyorsaságával is naggyon

elégedett vagyok. Nyolcasokról még annyit, hogy Oskin medált is össze lehet vele hozni.
Nyilván papír, plusz a sebessége na meg az alacsony alfája miatt sem érdemes rambózni vele. Főleg támogató szerepkörre alkalmas, de meglepő módon, nekem gyakran a sebzés hozzájárulás is kb annyi mint a normál sebzés, néha még több is. Ennek jó része spot dmg szokott lenni.
Győztes csata után általában 20-30k között szoktam kapni. Ezt emlékeim szerint 800-1200 dmg plusz spot után adja.
Legénység képzésre szerintem mindenképpen jobb, mint a RAMII.
Amerikai medekkel kapcsolatban, korábban csak az M4-hez, ill. a Jumbohoz volt szerencsém és valószínűleg az általam hsznált setupok miatt sem voltam velük olyan nagyon megelégedve. A Fury igazából rávezetett egy olyan játékstílusra, ami több más amerikai (nem csak közepes) tank esetében is alkalmazható, így a fent említett tankokkal is jobban megy azóta, de még a T67-el és a Hellcattel is.
Több tankban is megláttam a fantáziát. Erősen szemezek pl. a Type 64-el. Ugyan (ha jól sejtem) feldobja tier 9-be is, így valószínűleg jobban dominál a spotolós oldal, viszont van megfelelő sebessége és fordulékonysága, amivel le tud lépni a pácból. Plusz mivel light, talán sunnyogósabbra is lehet venni a figurát. Ráadásul olcsóbb is.
Ezek a Furyval kapcsolatos saját tapasztalataim, ill. a szempontok, ami alapján megítélem. Remélem segít a vásárlással kapcsolatos döntésedben!
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...