Megnéztem az orosz prémium shop-os linket és első körben én is felháborodtam rajta, de tovább gondolva a dolgot logikus magyarázatnak tűnik az hogy az oroszoknak nagy része görög katolikus és náluk nincs most advent tehát adventi naptáruk sincs.
Totál off, de az oroszok pravoszlávok. Egyházuk feje a Moszkvai Patrircha, karácsonyuk asszem január 1.-jére esik. A görög keleti orthodoxok egyházfője Konstantinápolyi Patriarcha karácsonyuk ugyanakkor van mint nekünk. A görög katolikusok egyházfője a Római Pápa.
Nagyon nem akarok vészmadár lenni, de lehet tényleg kivonják az E-25-t.
Innen: ftr.wot-news.co...-shop/
Az lesz a sorsa, mint a többi OP-nak kikiáltott tanknak. Vagy eltunik egy jo gép vagy úgy lenerfelik, mint a SP-t vagy a Lowe-t.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Az lesz a sorsa, mint a többi OP-nak kikiáltott tanknak. Vagy eltunik egy jo gép vagy úgy lenerfelik, mint a SP-t vagy a Lowe-t.
tűnjön el inkább
Inkább tűnjön el a shopból, bár amilyen mákom van, tuti nerfelik 1 hónapon belül, mivel 2 napja megvettem..
Még IS-6 is szóba jött, de a legszámosabb csatát T34-gyel játszák a prémek közül 2x annyit mint a 2. helyezett IS-6-tal.
Bár az eredmények szerint IS-6 sokkal jobban teljesít, a TD-k közül pedig 122-44 jobban teljesít mint E-25, bár E-25-ből sokkal több van..
E-25 lesz a győztes, mert egy unikum playerer kezében brutális tud lenni. IS-6-ot, T34-et nem fenyegeti ez a sors, mert abszolúte ki vannak balanceolva és a két legjobban fogyó prém tank. A WG sem akarja lábon lőni a saját üzleti modelljét azért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun
E-25 lesz a győztes, mert egy unikum playerer kezében brutális tud lenni. IS-6-ot, T34-et nem fenyegeti ez a sors, mert abszolúte ki vannak balanceolva és a két legjobban fogyó prém tank. A WG sem akarja lábon lőni a saját üzleti modelljét azért.
Osztom a véleményed, de szerinted kábé mikor veszik ki? Karácsony előtt, vagy után?
Osztom a véleményed, de szerinted kábé mikor veszik ki? Karácsony előtt, vagy után?
Ha nem akarják a fejükre vonni mindent elsöprő haragomat, akkor karácsony után
Persze ez nemigen tartaná vissza őket.
De...jön a karácsony, jön az akció.Előtte gondosan megszellőztetik, hogy ez az OP és fun gép kikerül a kínálatól.Kell ennél nagyobb motiváció?
Lehet többet adnak el majd belőle az alatt a pár nap alatt, mint eddig összesen
A kérdésem az, hogy ezeket a dolgokat megkapnám-e az áráért:
-játékélmény
-legénységfejlesztés
-kredithozam (csak 10prémium lőszer)
vagy más prémet vegyek? (csak tier 7-est mondjatok)
-játékélmény
-legénységfejlesztés
Üdv: gabriosoccer
Játékélmény?
Te nem ezt a tankot keresed.
Amúgy igen, van benne pár furikkal, meg minden egyéb is amit felsoroltál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1, eldegor
Nézd, nem egy "szokásos" tank az E25. Kíván egy jellegzetes játéksítlust szerintem. Ha ráérzel, sokat ad - pl. mosolytcsal az arcodra Ha csak T7 és még most tudsz vásárolni, akkor ezt vedd mindenképpen szerintem
-játékélmény
-legénységfejlesztés
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...