Köszönöm a tárgyilagos, átfogó beszámolókon alapuló tanácsokat!
Mindkettőbe már 3. skilles legények ugranának be, azzal nem lenne hiba.Tulajdonképpen arra is kellene, egy kis húzásra meg egyengetésre a létszámbeli változgatások miatt.A kredithozam másodlagos, amilyen tempóban "hasítok" ahhoz elég az is, ami eddig jött.
Átgondoltam a dolgot, a SU élmény -bár megunhatatlan- mégis kevésbé lenne új, mint a csótányolás.Ahogy olvasgatok róla, olyannak -na jó, ha lehet még jobbnak - képzelem, mint a T67-et."Ő" pedig fogadott gyermek...
Szóval Csoti, ha bármikor mást mondom, kérnék egy szájbaverést!
Köszönet még egyszer!
E25-nek van még egy jó tulajdonsága: iszonyatosan idegesíti az ellenfelet:D Azért ez megéri a pénzét:D
Az milyen idegesítő lehetett, mikor Himmelsdorf vasutálomásán a ház falánál foglaló tiger(p) hátsó lánckeréknél oldalról nekifeszülve úgy lőttem ki full HP-ről, hogy nem tudott megsebezni.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet csak, hogy nem igazán erre találták ki
Gondoltam kipróbálom ezt a tank visszaszerzést és pötyögök valamit a supportnak. Hát erre nem kitalálják, hogy csak a két hónapon belül eladott tankokat állítják vissza?! Nem lesz többet JT-m..
E-25 tulajdonosoktól kérdezném: mi a bevált lőszerjavadalmazás? Én most 40AP/15APCR/5HE kombot viszek.
Előre is köszönöm!
Nem használok HE-t, asszem 15 goldot viszek, de lehet emelni kéne 20-ra mer T8-ban azért tud ám szenvedős lenni az aprítás egy 135-öt sebző ágyúval:D 10 lövés nincs egy full HP-s tank szóval...
Hát, amíg "normális" cuccok nincsenek a kalendáriomban, addig nekem mindegy, hogy mennyivel drágább, vagy mit (nem) adnak hozzá és nyugodtan vagyok. De ha mondjuk feltűnne a pzIV Hydro, vagy az új prémium Tiger, az már azért engem is izgatna, bár az eddigiek fényében ezt egyre inkább kétlem. Vagy ha mégis, akkor valszeg olyan vérlázító pakkban jönnének, amire már én is két kézzel intenék be.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...