Sziasztok! Én egy kérdéssel fordulok hozzátok! Prémium harckocsit szeretnék venni, a prémium shop-ból, viszont nincsen bakszámlám, és pillanatnyilag nem is szeretnék. Tehát a kérdésem: Hogyan lehetne megoldani, bármilyen módon a tank vásárlást bankszámla nélkül. A telefonos megoldást hanyagolnám, mert iszonyat drága. Köszönöm!
Paysafecard-ot lehet venni OMV benzinkutakon és Inmedio újságosoknál, ami általában minden plázában van, 1000, 2000, 5000, 10000, 25000 Forintos értékben, ez teljesen anoním, nincs szükség semmilyen igazolványra. Ezért kapsz egy 16 számjegyű kódot tartalmazó pénztárblokk kinézetű papírt. Prémium vásárlásnál csak ki kell választani az online fizetésen belül alul pont középen a Paysafecard lehetőséget, bal oldalra beírod a kódot, elfogadod az áüf-t, (általános üzleti feltételek) és kész is van, pár másodperc és már élvezheted is a harckocsid.
Szia! Ezeket a paysafe cardokat ugye értékükkel megegyezően lehet venni?tehát egy 5000 forintosat 5000 forintért stb?
az e25 funfaktora megfizethetetlen - pedi még skill sincs a legényeken
Alapból erősen kívántam, prémtankok közül a legjobban.Kicsit elbizonytalanított pár állásfoglalás a T7-es SU-val kapcsolatban, guszta falatnak tűnt az is, de asszem mégiscsak E25 lesz az..
..Feltéve ha tényleg ingame is kapható lesz akciósan (gold van, zsé nincs), illetve ha addig alja módon ki nem kapják a kínálatból.
Optimális esetben már csak 14-et kell aludni, és csótánykodhatok .
az e25 funfaktora megfizethetetlen - pedi még skill sincs a legényeken
Alapból erősen kívántam, prémtankok közül a legjobban.Kicsit elbizonytalanított pár állásfoglalás a T7-es SU-val kapcsolatban, guszta falatnak tűnt az is, de asszem mégiscsak E25 lesz az..
..Feltéve ha tényleg ingame is kapható lesz akciósan (gold van, zsé nincs), illetve ha addig alja módon ki nem kapják a kínálatból.
Optimális esetben már csak 14-et kell aludni, és csótánykodhatok .
nem fogod megbánni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun
Sziasztok! Én egy kérdéssel fordulok hozzátok! Prémium harckocsit szeretnék venni, a prémium shop-ból, viszont nincsen bakszámlám, és pillanatnyilag nem is szeretnék. Tehát a kérdésem: Hogyan lehetne megoldani, bármilyen módon a tank vásárlást bankszámla nélkül. A telefonos megoldást hanyagolnám, mert iszonyat drága. Köszönöm!
112 vagy IS6-ot érdemesebb megvenni?Olvastam az elemzéseket és "futottam" velük pár kört.
Olyanok véleménye érdekelne akiknek van már velük jó pár száz csatája!
Melyikről mi a véleményetek?
Sziasztok. En a JagdTiger8.8-rol gondolkozok. Mi a velemenyetek rola?
Szia! Ha ingame is ez a nickneved, akkor javaslom, ne vegyél Jagdtiger 8.8-at. Nem lesz sok sikerélményed vele. Lassú, artyk kedvence, T9-ben weakspotok ismerete szükséges. Véleményem szerint gyenge, vagy inkább átlag alatti tudással nem ez a legjobb prémtank ebben a kategóriában.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455
112 vagy IS6-ot érdemesebb megvenni?Olvastam az elemzéseket és "futottam" velük pár kört.
Olyanok véleménye érdekelne akiknek van már velük jó pár száz csatája!
Melyikről mi a véleményetek?
Mivel nincs sok száz csatám velük, megtartom a véleményem magamnak. BIztos lesz, aki válaszol, de egyébként azt tanácsolnám, hogy éppen "üzemel" a 9.5 teszt szerver, szerintem egy Tier8-as beruházás előtt mindenképpen érdemes saját magadnak kipróbálni tesztüzemben, meg tudod venni mindkettőt, berakod a lehető legjobb legénységed, a teszt szerveren a credit nem akadály felszerelni, akár különböző felszerelésekkel is kipróbálni. A saját tapasztalatnál nincs jobb, pláne, hogy hiába tanácsolnak bármit a sokszáz csatás 4 skilles legénységet használók, te úgy is a saját első 50-100 csatád alatt fogod kialakítani a véleményedet, hogy jó vásárt csináltál-e. Ezt meg nagyon szépen lehet szimulálni a tesztszerveren 10-20 körrel, vagy többel, ahogy időd engedi. 10 ezer baksis azért megér ennyit...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...