Jackal!
Egy kérdés!Ez a "reset"ez hogy müködik?ìrok supportra,megindoklom,ha elfogadják akkor resetelnek!DE!Minden tankom odavész, a prém tankok is,avagy azokat megtarthatom?Gold,prém napok maradnak ha van?
Marad a prém tankok, gold ammo, nagy fogyóeszközök, garázs, arany. Azon kívül minden megy a levesbe. Szerintem itt a legénység lehet a leginkább fájó.
Persze, az fájó, meg a megtermelt XP a tankokon, meg az hogy 50%-ot buksz a váltogatás kapcsán. Amit nyersz:
- jobb statisztika (szerintem 3-700 + WN8 nyerhető, ügyessség szerint)
- a jobb statisztika által bejuthatsz klánokba (bár itt a recent a mérvadó) és ESL csapatokba (itt viszont az adott tank statisztikája)
- célirányosan fejleszthetsz, pl. T8-ig minden ág, ami ESL tank, bizonyos T10 tankok stb.
- kevesebb XP és pénz is elég erre, illetve úgy jó reseteltetni, hogy minden ágon van prém tankod (ezért sem kapkodok)
Ehhez néhány ötlet:
- érdemes kipörgetni az angol közepes ágat, amiatt hogy T8 prém tankká fog válni a csere kapcsán az FV 4202
- érdemes megcsinálni a T95E2 missiont
- érdemes a leárazásnál karácsonykor aranyat, majd abból a többi ágra prémium tankokat venni és ezzel a reset után legénységet farmolni (néhány tipp: E25, SU-122-44, Fcm 50t, B2-a német, ezek jók legénység képzésre, leendő STA2 illetve a francia med).
- érdemes megcsinálni a T345-85 és a spec. tankok kihuzásának misszióit, mert a beléjük ölt kredit 1 az 1-ben megmarad a resetnél (mármint prém tank formájában:D)
- abban most nem vagyok biztos, hogy ha fél áron veszed a fogyó eszközt de teljes áras időszakban adod el, mi történik 50% vagy 25% lesz-e az áruk, de majd letesztelem reste előtt és megírom:D
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...