Szia!
A Superpershing egy olcsóbb kategória, én goldot nem adnék érte.
T-34-3, max ha kínai mediumot akarsz húzni, de nem a pénzkeresetéről híres, ezeket kizárnám...
Azért ezzel kicsit vitába szállnék, mint a példa is mutatja:
Győzelem!
Csata: Severogorsk
Jármű: T-34-3
Szerzett tapasztalat: 1 901
Szerzett kredit: 107 126
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály
Hali!
Szeretném a véleményeteket/segítségeteket kérni. Nagy dilemma előtt állok mert készülök venni egy tier VIII-as prémium tankot (kredit farmolásra) csak nem tudom hogy melyik a legjobb erre a célra.
A: -T34
-Löwe
-FCM 50 t
-T-34-3
-8,8 cm Pak 43 Jagdtiger
-T26E4 SuperPershing
Ha lehet egy-két indokot is írjatok
Sorban:
a sátán járműve;
a náci sátán járműve ;
remek jármű ha már jól játszol;
no gun dep, lassú töltés (most fogom tesztelni);
megőrülsz olyan lassú, de ha birod ezta játékstílust, akkor jó (én még nem adtam el, de gondolkodom rajta:D);
az ára az egyetlen jó tulajdonsága, szétnerfelték az évek alatt
Más akció is van (köszönet Stariah-nak), 23.000 ért adnak 26500 aranyat, ez így 0.9 Ft / arany. Ebből megveszed valamelyik prémet, 15%-al olcsóbban akkor ez 0,75%
Más akció is van (köszönet Stariah-nak), 23.000 ért adnak 26500 aranyat, ez így 0.9 Ft / arany. Ebből megveszed valamelyik prémet, 15%-al olcsóbban akkor ez 0,75%
Szóval 25%-ot lehet nyerni a T8 prém árán:D
hmm.. ravasz.. ravasz! Nem hiába a nick... Na, azt hiszem IS-6-nál bevágok (meg E-25-nél).
Plusz így lesz ez mindennel, ami le van akciózva. Churcill III fél áron, occcó aranyból:D
hmm.. ravasz.. ravasz! Nem hiába a nick... Na, azt hiszem IS-6-nál bevágok (meg E-25-nél).
Plusz így lesz ez mindennel, ami le van akciózva. Churcill III fél áron, occcó aranyból:D
Áhh..! Írtam ide valamit de kitöröltem.
Ne írjál, mert így csak te érted, úgy meg más is fogja:P
Na szóval tegnap este gurultam tesztszerón a mostanában tárgyalt prém vasakkal (IS6, 112, T34-3).
Rövid véleményem:
T34-3 - Hulladék úgy ahogy van;
112 - egyszerűen csak használhatatlan;
IS6 - nem rossz de jobbra számítottam, kérdéses ezek után megveszem-e. Összességében csalódás mindegyik
Na szóval tegnap este gurultam tesztszerón a mostanában tárgyalt prém vasakkal (IS6, 112, T34-3).
Rövid véleményem:
T34-3 - Hulladék úgy ahogy van;
112 - egyszerűen csak használhatatlan;
IS6 - nem rossz de jobbra számítottam, kérdéses ezek után megveszem-e. Összességében csalódás mindegyik
Nekem csak is6-om van, de az biztos teszt szerveren teljesen más mint a rendesen.
Normálon legtöbbször tier 8ban vagyok vele, ott pedig nem is szoktam használni goldot, néha van max 3-4 9es tank de azokra sem kell feltétlen gold.
Ja, és ha van egy egész jó legénységed akkor a cső pontossága és célzásideje sem olyan rossz.
+ teszt szerveren mindenki golddal lő, így a páncélját nem lehet tesztelni igazán pedig van neki elég jó
Nekem csak is6-om van, de az biztos teszt szerveren teljesen más mint a rendesen.
Normálon legtöbbször tier 8ban vagyok vele, ott pedig nem is szoktam használni goldot, néha van max 3-4 9es tank de azokra sem kell feltétlen gold.
Ja, és ha van egy egész jó legénységed akkor a cső pontossága és célzásideje sem olyan rossz.
+ teszt szerveren mindenki golddal lő, így a páncélját nem lehet tesztelni igazán pedig van neki elég jó
Nem csak az a baj vele, hogy rossz ez a tank, hanem az is, hogy rohadt drága. 12500 arany az kb 13500 forint. Ha 7000 lenne a 112, megvenném. Plusz nem jó vele játszani sem, szal ...érted, egyszerűen mással kell játszani:D
Átraktam bele az IS7 majdnem 5 skilles legénységét és így állapítottam meg a leírtakat. Azért ennyi skill legyen már elég Egyetértek Jackal-al, valahogy nem élveztem vele a játékot - csalódott vagyok mert nagyon meg akartam venni, annyira hogy vettem előre 22,000 goldot. Na és most akkor mi a jó fenére költöm el???
Átraktam bele az IS7 majdnem 5 skilles legénységét és így állapítottam meg a leírtakat. Azért ennyi skill legyen már elég Egyetértek Jackal-al, valahogy nem élveztem vele a játékot - csalódott vagyok mert nagyon meg akartam venni, annyira hogy vettem előre 22,000 goldot. Na és most akkor mi a jó fenére költöm el???
Én ugyan ezt csináltam, de annyira csapnivaló, hogy ennyit nem ér meg. Az egyik legrosszabb ár/érték arányú tank amivel valaha játszottam.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...