Na akkor mondj már a type59-nél jobb tier limites 8-as medet!
Ha nekem lenne, én sem akarnám ujra a boltban látni. Mivel nincs, igy venni akarok 1-et. És nem tetszik, hogy régen meg lehetett venni, most meg nem. És igen, diszkriminativ kibaszásnak érzem.
És remélem beteszik legalább 1 tetves napra.
Last edit: 10 éve 10 hónapja by rejkov.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Nem azért kellene, mert túl van istenítve. Azért kellene, mert nem tudok jobbat mondani a teir 8-as limites medek között.
Ha tudnék, akkor venném azt.
Attól függ milyen med kellene neked (klasszikus v. pedig támogató) mert nem mindegy.
Ha támogató med akkor T-34-3. Nem régen vettem meg. Nagyon jó kis gép, persze ha arra használja az ember amire valójában való. Farmolásra írtó jó, és ami nem hátrány tier limites.
Igaz nem fogsz 7,3 sec alatt tölteni (type 59) de nem is 250-et sebez
Valamit valamiért...
És hol lehet megvenni? Mert nem találom: eu.wargaming.ne...icles/
De ha netán tényleg meg lehetne veni, te elcserénéd vele a Type-dat?
Ez a meghívásos rendszer jutalomtankja.Igen,el.
Csorgattatod itt a nyálunk...
Én ha választani kéne azét maradnék inkább a Type-nál, mert az nemcsak hogy önventartó, hanem a T95E2-höz képest egy ezüstnyomda.
Én ha választani kéne azét maradnék inkább a Type-nál, mert az nemcsak hogy önventartó, hanem a T95E2-höz képest egy ezüstnyomda.
Tegnapelőtt a sok fosabbnál fosabb meccs között azért akadt egy-két jó is. Pl. Is7-tel 10 meccs alatt ~250k kredit nyereség...Akkor most az is pénznyomda? Persze ez csak szerencse volt, jellemzőbb a 0-ás közeli kör vele. Jt88-al is mentem már 140k fölött, meg voltam már mínuszban is(15 goldból kettő ment át). T95e2-ről meg még nem nagyon van adat, mit is tud a gyakorlatban...Egyben biztos vagyok, ha nagyon jól keresne, akkor visszaveszik a kredithozamot, mint ahogy tették ezt a t34 ill. Löwe esetében is.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...