Jelenleg 74 vendég és 2 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 3 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 3 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 3 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 6 órával ezelőtt
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 8 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 9 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 9 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 14 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 19 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 21 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 1 napja
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 1 napja
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 9 hónapja #82771 Írta: baker
Megválaszolva: baker
ja persze értem én, nem azért mondtam, hogy akkor most mindenkinek szeretnie kell ;)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #82772 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Üdvözlet!

Tényleg ennyire rossz lenne a 112?
Erősen gondolkodtam eddig a megvételén,de eléggé elbizonytalanodtam :huh: Azért futok vele pár kört tetsztszerón,hátha... :unsure:

10 éve 9 hónapja #82774 Írta: Lucfenyő
Megválaszolva: Lucfenyő
Sziasztok!

Egy gyenge pillanatomban beruháztam a jelenleg futó gold akcióba és vettem 12 800+1540 aranyat. Ahogy számolom még egy kis befizetéssel, kihasználva a decemberi-januári kedvezményeket (tier 6-7 30%; tier 8 15%) ebből kijön az E-25 és egy 8-as prém.

Hosszas felvezetés után a kérdés :-)

I. Milyen T8-ast tudnátok ajánlani egy kezdő (2k csata, ehhez méretezett WN8 stb) játékosnak (tudom kezdő minek megy tier 8-ba :-P)? Végigolvastam a fórumot és kb mindegyiket lehúzta már valaki, talán csak a franci 8-as prémet (ez a legszimpibb egyébként) nem de azt meg mindenki csak jó játékosoknak ajánlja.

II.E-25: Tetszik a sunyisága de elég béna vagyok TD-el a torony hiánya miatt, így nem tudom ,hogy megvegyem-e egyáltalán. Viszont ha egyszer megtanulok TD-zni akkor jó lehet. Van a tanknak akkora fun faktora, hogy érdemes legyen 8-as prém. mellett is megvenni?

10 éve 9 hónapja #82776 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Pro primo: sz@rni rá ki mit mond, a Te pénzed. :evil:
Pro secundo: ami Neked bejött az a jó (TD, med, heavy) tier VIII-as. B) Mindegyiket lehúzta már valaki, tehát kinek a pap, kinek a Pappné ... Figyelj oda azért, hogy milyen legénységet akarsz húzni a VIII-as prémen.
Pro tertio: az E-25 állítólag el fog tűnni a prémium boltból meg a játékból is, mint a Type59, kapis? ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lucfenyő

10 éve 9 hónapja #82777 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
Igazad van, kezdő ne menjen tier VIII-ba. Amíg nem jutsz el magasabb tier-ig, addig szerintem felesleges venni 8-as prem tankot. Tier VI-ig ha nem vagy nagyon béna, akkor úgyis pluszban leszel. Inkább fizess prem acc-ot, azzal a credit - és ami talán még fontosabb - az xp is jobban jön. A gold-ot felszerelések levételénél és átképzéseknél is használhatod. Ezzel többet érsz, mint egy VIII-as prem tankkal, főleg ha még nincs igazán elképzelésed melyik állna neked kézre.

10 éve 9 hónapja #82778 Írta: Lucfenyő
Figyelem: Spoiler!

Az igazat megvallva nem akartam elkezdeni vele rögtön játszani. Azért akarom most megvenni mert jó áron vannak (magyar szokás ha akciós ide vele még ha nem is kell :-P) Aztán ha összegyűlt a tapasztalat akkor ügyködnék csak vele. Legalábbis ez a terv...

10 éve 9 hónapja #82780 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

II.E-25: Tetszik a sunyisága de elég béna vagyok TD-el a torony hiánya miatt, így nem tudom ,hogy megvegyem-e egyáltalán. Viszont ha egyszer megtanulok TD-zni akkor jó lehet. Van a tanknak akkora fun faktora, hogy érdemes legyen 8-as prém. mellett is megvenni?

Szerintem ne erre alapozz mert nem azt a tipikus TD játékstílust igényli, inkább egy torony nélküli light mint az ELC AMX.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #82791 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana

Ne ezen tanulj meg TD-zni.
Nem egy klasszikus páncélvadász. Ahogyan Hecienda írta valami ELC AMX-re hajazna az a tank csak torony nélkül. Valami hasonlót kellene az E25-tel is csinálni.

10 éve 9 hónapja #82792 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Pro tertio: az E-25 állítólag el fog tűnni a prémium boltból meg a játékból is, mint a Type59, kapis? ;)

Én csak azt remélem, hogy a karácsonyi leárazásnál még bent lesz.

10 éve 9 hónapja #82795 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Üdv!

Tier 5 - ös prém tankok legénységképzése...

Múltkori 50% - os akciónál vettem egy RAM II - t és egy Chi nu kai - t, kimondottan legénységképzés céljára.

Nem tudom ki hogy van vele, de én nem igazán vagyok megelégedve a fejlődési sebességgel. (Pedig prém fiókom is van) Természetesen a legénységfejlődés gyorsító check box be van pipálva. Lehet túl sokat vártam. Persze azt nem gondoltam, hogy pikk-pakk röpködnek majd a skillek, de ennél valamivel gyorsabb fejlődést vártam.

A RAM II - vel az eddigi 65 meccs alatt a legénység 2. skillje 75 - ről 89 % ra emelkedett... Szerintem ez baromi karcsú. Tudom, hogy itt már sok XP kell 1% hoz is, de mi lenne egy 3., vagy 4. skillnél?? (Szerintem olyan szarul se játszok vele, bár mehetne jobban is)

A Chi nu kai - nál nem tagadom, látványosabb. Ott az eddigi 43 meccs alatt egy szűz, 75% - os legénységet lassan 100% - ba nyom. 1% hiányzik csak. Bár ettől se esek hasra. Mire az 1. skill 100% - ra meglenne még legalább 80 - 100 csata kéne. Plusz ezzel elég nehéz is játszani.

Ami a játékélményüket illeti, nagyon változó nálam. Mind2 esetében. A Tier7 nagyon megkeseríti az életüket.

Valami furcsa oknál fogva a chi nu kait rengetegszer vagdossa be 7 - esek mellé. A lepattanó lövés az szinte ismeretlen fogalom ennél a tanknál. 4 - esek is röhögve átlövik.

A RAM II meg konkrétan hatástalan 200m - nél messzebbre. Fájdalmasan mellé lő. Plusz ha az mm meghülyül, sorozatban Tier7...

De annyira talán nem is zavarnának ezek, ha jobban fejlődnének e legénységek bennük.

10 éve 9 hónapja #82796 Írta: Lucfenyő
Figyelem: Spoiler!

Helyesbítek, nem TD-zni akarok megtanulni csak E-25-özni :-D
Volt egy ilyen gondolatom nekem is hogy ELC szerű, de annyira betegnek tűnt, hogy inkább nem írtam le :-D

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #82801 Írta: Lord Drumer
Megválaszolva: Lord Drumer
Nekem van E 25-öm, de valamilyen furcsa oknál fogva nem működik rajta a legénység álca skillje, hiába mindenki fullos. Állhat bokorban vagy a mögött olyan helyzetben spotolódik ahol Jagdtiger 3.-at lövi. Csak ugye egy 150-et köpködő tank 1 lövés után ha bújnia kell az ciki. Már odáig jutottam hogy van sebessége és rof aztán ennyi, a többi mintha kikapcsolna. Ilyet a wt pz4-nél láttam utoljára anno, el is adtam hamar, mert ugye álcára építő tank papírból, free frag álca nélkül.

10 éve 9 hónapja #82803 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Hentes gondolj arra is amikor ilyen céllal vesz valaki prem tankot, h lehet h egy normál tank fényévekkel jobb volna az adott ágon, és több xp-t kapna vele az ember mint ilyen kis szutykokkal amiken nincs ágyú.
Szimplán azért, mert a premium tank egy k. szar, a normál tankkal meg jókat tudna az illető harcolni és ömlene az xp. De minimum élvezetesebb lenne vele a játék.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 9 hónapja #82807 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Legénység húzásra szerintem olyan formán éri meg, hogy naponta 2-szer tudod lecsillagozni.
Az elég sokat számít, főleg ha 3-5X XP jár érte.

Illetve ha tudod hogy lesz megtartós tankod és kelleni fog a legénység, bár amcsiknál szerintem a T67 baromi jó legénység húzásra.

10 éve 9 hónapja #82815 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Hentes gondolj arra is amikor ilyen céllal vesz valaki prem tankot, h lehet h egy normál tank fényévekkel jobb volna az adott ágon, és több xp-t kapna vele az ember mint ilyen kis szutykokkal amiken nincs ágyú.
Szimplán azért, mert a premium tank egy k. szar, a normál tankkal meg jókat tudna az illető harcolni és ömlene az xp. De minimum élvezetesebb lenne vele a játék.

Az a helyzet, hogy...igazad van... Körülbelül én is erre a megállapításra jutottam.

Így Tier 5 - ben a prém tankok elég kompromisszumosak. Az adott ágon lévő normál tankok sokszor jobbak a prémium társuknál. Így bizony élvezetesebbek is a csaták velük. A +2 tier ugyanúgy megvan mind2 - őnél (tisztelet a kivételnek) csak ugye a normállal még könnyebb is érvényesülni. És persze nem sokkal hoznak kevesebb XP - t. Elitként pedig ugyanúgy lehet legénységet húzni velük. Merem azt mondani hogy nem sok különbséggel...

Kicsit csalódott vagyok, mivel pont ezért vettem ezt a 2 - őt, de alig érezhető a különbség a legénység fejlesztésének céljából.

Aki pedig kredit farmolás céljából gondolkodna 5 - ös prémen, az gyorsan felejtse el :D A T-150 - el röhögve többet hozok, és azzal igazán élvezhetőek a csaták. De akinek fekszik valamelyik normál T5 de inkább T6 az könnyedén lekeresi ezeket.

Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy T5 prémet még csak ebből a szempontból sem éri meg venni. (szerintem)

Persze, lehet írni, hogy nagy fun pl a RAM II, nem is tagadom. Vannak nagyon jó körök vele. De az, hogy 200 m -nél messzebb gyakorlatilag lehetetlen eltalálni bárkit, ha el is találja, 50 - 50 % - ban pattan, majd sebzek 70 - et az már nem akkora fun. Ja és ezt megfűszerezve mondjuk T7 - esekkel... (Ami nagyon nem ritka) Sokkal többször dob +2 tiert mint -2 - őt.

Szóval ezt a "fun faktort" bármelyik normál tank is tudja biztosítani, pláne amelyikkel jobbak is vagyunk.

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 26 perce ezelőtt
    • KLC_KTE profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Egészen elképesztő, hogy 2 felszerelést tesz...
    • Írta: KLC_KTE
    • 6 órája 13 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 16 órája 25 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 8 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 7 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 3 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.