Hentes gondolj arra is amikor ilyen céllal vesz valaki prem tankot, h lehet h egy normál tank fényévekkel jobb volna az adott ágon, és több xp-t kapna vele az ember mint ilyen kis szutykokkal amiken nincs ágyú.
Szimplán azért, mert a premium tank egy k. szar, a normál tankkal meg jókat tudna az illető harcolni és ömlene az xp. De minimum élvezetesebb lenne vele a játék.
Az a helyzet, hogy...igazad van... Körülbelül én is erre a megállapításra jutottam.
Így Tier 5 - ben a prém tankok elég kompromisszumosak. Az adott ágon lévő normál tankok sokszor jobbak a prémium társuknál. Így bizony élvezetesebbek is a csaták velük. A +2 tier ugyanúgy megvan mind2 - őnél (tisztelet a kivételnek) csak ugye a normállal még könnyebb is érvényesülni. És persze nem sokkal hoznak kevesebb XP - t. Elitként pedig ugyanúgy lehet legénységet húzni velük. Merem azt mondani hogy nem sok különbséggel...
Kicsit csalódott vagyok, mivel pont ezért vettem ezt a 2 - őt, de alig érezhető a különbség a legénység fejlesztésének céljából.
Aki pedig kredit farmolás céljából gondolkodna 5 - ös prémen, az gyorsan felejtse el

A T-150 - el röhögve többet hozok, és azzal igazán élvezhetőek a csaták. De akinek fekszik valamelyik normál T5 de inkább T6 az könnyedén lekeresi ezeket.
Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy T5 prémet még csak ebből a szempontból sem éri meg venni. (szerintem)
Persze, lehet írni, hogy nagy fun pl a RAM II, nem is tagadom. Vannak nagyon jó körök vele. De az, hogy 200 m -nél messzebb gyakorlatilag lehetetlen eltalálni bárkit, ha el is találja, 50 - 50 % - ban pattan, majd sebzek 70 - et az már nem akkora fun. Ja és ezt megfűszerezve mondjuk T7 - esekkel... (Ami nagyon nem ritka) Sokkal többször dob +2 tiert mint -2 - őt.
Szóval ezt a "fun faktort" bármelyik normál tank is tudja biztosítani, pláne amelyikkel jobbak is vagyunk.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...