Jelenleg 193 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 5 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 7 órával ezelőtt
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 10 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 10 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 11 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 15 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 23 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 1 napja
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 1 napja
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #82436 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

0

Ha a t95e2 tierlimites,szerintem jobb.

És hol lehet megvenni? Mert nem találom: eu.wargaming.ne...icles/
De ha netán tényleg meg lehetne veni, te elcserénéd vele a Type-dat?

Ez a meghívásos rendszer jutalomtankja.Igen,el.

Csorgattatod itt a nyálunk...
Én ha választani kéne azét maradnék inkább a Type-nál, mert az nemcsak hogy önventartó, hanem a T95E2-höz képest egy ezüstnyomda.

Miért te már mentél a T95E2-vel?

Szerinted, ha meglenne, akkor így nyilatkoznék róla???
Nem, nincs meg, csak feltételeztem, hogy a VK 72.01 (K)-vel van egy "kereseti szinten". Persze az is könnyen előfordulhat, hogy feltételezésemnek nincs semmi alapja.
www.vbaddict.ne...inuten

Egyébként firkálásom alatt feltaláltam a spanyolviaszt: Mindekinek az a tank kéne leginkább, ami nincs neki, és jelen pillanatba elérhetetlennek tűnik... :lol:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #82439 Írta: ManfredMambo
Megválaszolva: ManfredMambo
Igazad van :D

10 éve 10 hónapja #82440 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

0

Ha a t95e2 tierlimites,szerintem jobb.

És hol lehet megvenni? Mert nem találom: eu.wargaming.ne...icles/
De ha netán tényleg meg lehetne veni, te elcserénéd vele a Type-dat?

Ez a meghívásos rendszer jutalomtankja.Igen,el.

Csorgattatod itt a nyálunk...
Én ha választani kéne azét maradnék inkább a Type-nál, mert az nemcsak hogy önventartó, hanem a T95E2-höz képest egy ezüstnyomda.

Miért te már mentél a T95E2-vel?

Szerinted, ha meglenne, akkor így nyilatkoznék róla???
Nem, nincs meg, csak feltételeztem, hogy a VK 72.01 (K)-vel van egy "kereseti szinten". Persze az is könnyen előfordulhat, hogy feltételezésemnek nincs semmi alapja.
www.vbaddict.ne...inuten

Egyébként firkálásom alatt feltaláltam a spanyolviaszt: Mindekinek az a tank kéne leginkább, ami nincs neki, és jelen pillanatba elérhetetlennek tűnik... :lol:

Költői volt amit mondtam, de akkor nem tudom mire mondod, hogy a Type hozzá képest ezüst nyomda...

10 éve 10 hónapja #82445 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov

....

Attól függ milyen med kellene neked (klasszikus v. pedig támogató) mert nem mindegy.
Ha támogató med akkor T-34-3. Nem régen vettem meg. Nagyon jó kis gép, persze ha arra használja az ember amire valójában való. Farmolásra írtó jó, és ami nem hátrány tier limites.
Igaz nem fogsz 7,3 sec alatt tölteni (type 59) de nem is 250-et sebez ;)
Valamit valamiért...

Próbáltam a t-34-3-at.

-3 fok gun dep. Horror.
Egy hétig céloz. Ha kitolom az arcomat, simán belémlőnek, és elbujnak, mire én egyáltalán becélzok. És elég pontatlan, szóval messziről lődözni nem nagyon szerencsés vele. Mozgás közben a célkereszt szétesés túl nagy.
Nincs frontpáncél. Ha már ilyen jellegű gépet akarnék, akkor sokkal inkább a kinai premium 8-as heavy. Az legalább kapott frontpáncélt, és van esélye pattintani a horror célzásidő alatt.

Először nagyon tetszett, de miután kipróbáltam, nem venném meg.

10 éve 10 hónapja #82451 Írta: PanzerGrey
Megválaszolva: PanzerGrey
2 Hete vettem meg a löwét.Naggyon coool nekem bejött,úgy pattognak rólam mint a bogár a szélvédőn :cheer: Szépséghiba, ha várok akkor most kicsit jobban járok az adventel :oops:

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #82452 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

Próbáltam a t-34-3-at.

-3 fok gun dep. Horror.
Egy hétig céloz. Ha kitolom az arcomat, simán belémlőnek, és elbujnak, mire én egyáltalán becélzok. És elég pontatlan, szóval messziről lődözni nem nagyon szerencsés vele. Mozgás közben a célkereszt szétesés túl nagy.
Nincs frontpáncél. Ha már ilyen jellegű gépet akarnék, akkor sokkal inkább a kinai premium 8-as heavy. Az legalább kapott frontpáncélt, és van esélye pattintani a horror célzásidő alatt.

Mozgás közbeni szórást most buffolták.

Amúgy én is a -3 gundeptől tartottam leginkább, de eddig amit a leginkább hátránynak érzek az a töltésidő, azt nekem még nagyon szoknom kell mert nem játszottam még hasonlóval(pl orosz TD-k heavyk).

10 éve 10 hónapja #82454 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana

....

Attól függ milyen med kellene neked (klasszikus v. pedig támogató) mert nem mindegy.
Ha támogató med akkor T-34-3. Nem régen vettem meg. Nagyon jó kis gép, persze ha arra használja az ember amire valójában való. Farmolásra írtó jó, és ami nem hátrány tier limites.
Igaz nem fogsz 7,3 sec alatt tölteni (type 59) de nem is 250-et sebez ;)
Valamit valamiért...

Próbáltam a t-34-3-at.

-3 fok gun dep. Horror.

Akkor rossz időben és rosszul jöttél ki a fedezék mögül... :)
Azért azt ne felejtsük el, hogy amit írtál utóbb az heavy nem pedig med...Nem említhető egy lapon és egy szinten mert teljesen más...

10 éve 10 hónapja #82455 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana

Próbáltam a t-34-3-at.

-3 fok gun dep. Horror.

Mozgás közbeni szórást most buffolták.

Amúgy én is a -3 gundeptől tartottam leginkább, de eddig amit a leginkább hátránynak érzek az a töltésidő, azt nekem még nagyon szoknom kell mert nem játszottam még hasonlóval(pl orosz TD-k heavyk).

11 sec ami nem kevés...de mint már írtam 350-450 sebzés ;)

10 éve 10 hónapja #82462 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

Figyelem: Spoiler!

11 sec ami nem kevés...de mint már írtam 350-450 sebzés ;)

Tudom, megvan nekem is bár nem rég óta, azért írtam hogy nekem azt kell megszoknom hogy sokáig tölt és az a kevéske gundep nem annyira zavaró pedig amcsikhoz vagyok szokva.

10 éve 9 hónapja #82488 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Költői volt amit mondtam, de akkor nem tudom mire mondod, hogy a Type hozzá képest ezüst nyomda...

Gondolom arra, hogy a T95E2-nek nincs megemelve a kreditszorzója. Magyarán legényeket képezni jó, de nem keresel vele többet, mint egy átlag T8 meddel. Íme:
"The Т95Е2 is a unique tank and it gives the following bonuses:

50% more crew experience
The option to assign crew members from the same vehicle type without any penalties or retraining
The option to accelerate crew training beginning with the first battle"

Ha valaki elcserélné erre a Type-59-ét, az sürgősen konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével...

Ezzel viszont lehet keresni :woohoo: :

10 éve 9 hónapja #82515 Írta: Jackal_hun

Gondolom arra, hogy a T95E2-nek nincs megemelve a kreditszorzója. Magyarán legényeket képezni jó, de nem keresel vele többet, mint egy átlag T8 meddel. Íme:
"The Т95Е2 is a unique tank and it gives the following bonuses:

50% more crew experience
The option to assign crew members from the same vehicle type without any penalties or retraining
The option to accelerate crew training beginning with the first battle"

Ha valaki elcserélné erre a Type-59-ét, az sürgősen konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével...

Ezzel viszont lehet keresni :woohoo: :

Keresni lehet, ha közben nem bánod hogy megőrülsz:D

Elképzelhető hogy a T95E2 jól fog hozni, én elég nagy reményeket fűzök hozzá. Hogy miért? Van rajta egy T10-es torony a Pattyonyé és van fasza gundepje, ergó ha éppen nincsan arty veszély akkor konstans lehet lőni a népeket egy dombról, mert a tornyot nehéz átlőni (leszámítva persze az ismert Patton tumort) és T8-ban azért az elég sokat fog pattintani, viszont mi tudunk sebezgetni, már pedig a kereset elsősorban sebzés függvénye. Az átütés kicsit kevés, de meglátjuk, a kérdés az, hogy APCR-e a prémium lőszer mint a T20/Pershing esetében, mert egy 260 körüli APCR átütés nagyon finom lenne T8-ban:D

10 éve 9 hónapja #82537 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Keresni lehet, ha közben nem bánod hogy megőrülsz:D

Elképzelhető hogy a T95E2 jól fog hozni, én elég nagy reményeket fűzök hozzá. Hogy miért? Van rajta egy T10-es torony a Pattyonyé és van fasza gundepje, ergó ha éppen nincsan arty veszély akkor konstans lehet lőni a népeket egy dombról, mert a tornyot nehéz átlőni (leszámítva persze az ismert Patton tumort) és T8-ban azért az elég sokat fog pattintani, viszont mi tudunk sebezgetni, már pedig a kereset elsősorban sebzés függvénye. Az átütés kicsit kevés, de meglátjuk, a kérdés az, hogy APCR-e a prémium lőszer mint a T20/Pershing esetében, mert egy 260 körüli APCR átütés nagyon finom lenne T8-ban:D

A videókból kiindulva APCR a prém lőszer. Ez 4.400 kredit/db, ami a kicsi alfával (240) karöltve nem túl biztató. Kb. a Centurionhoz hasonlítható: mindkettő kemény fejű, papír testű, pontos, gyorsan céloz, csak a brit átütése sokkal jobb, a sebessége viszont gyengébb. Kb. 15-25k profit körül hozhatna a T95E2 prémfiókkal, de az alacsony átütés miatt gyakrabban kell APCR-t használni. A sebessége flankelésre ösztönöz, ahová az AP átütése elégséges, így tippre 5.000 kredit körül kereshet átlagosan. Statbúzáknak viszont masszívan veszteséges lesz.

10 éve 9 hónapja #82543 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Simán el tudom képzelni, hogy most elsőre a WG nem akart rögtön igazi prémium tankot adni, megvárják hányan kattannak rá és ha nem túl népszerű, lehet adnak ennek a tanknak is kredit szorzót. De most még aki kreditet akar farmolni, az ne ebben a tankban gondolkodjon.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #82545 Írta: Jackal_hun
Sheep: szerintem alul kalibráltad azt a keresetet:D 2K átlagra az FCM 50t olyan 40K-kat ad ha jól emlékszem és nem lehetetlen vele 3-4K t sebezni az olyan 80. Persze abba nem kell prém lőszer, de az alfája ugyan ez, szóval ha 5-6 prémet ellősz a másikkal, hogy kivedd az átlőhetetlen tankokat, még akkor is marad 20-30K prém fiókkal. Igazából szívesen látnék egy táblázatot, amiben az összes prém tank kreditszorzója benne van...

Type: forum.worldofta...pe-59/

223.000:D Ennyi nem lesz a másikkal:D

10 éve 9 hónapja #82547 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Sheep arra gondol, hogy amíg az FCM és a többi "normál" prém tank kap egy jelentős kreditszorzót, addig ez a tank nem kap ilyet. Ergo nem fogsz tudni még hasonló bevételt sem elérni, a profitról már nem is beszélve (ha egyáltalán lesz).

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 órája 55 perce ezelőtt
    • KLC_KTE profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Egészen elképesztő, hogy 2 felszerelést tesz...
    • Írta: KLC_KTE
    • 7 órája 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 17 órája 54 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 8 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 53 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.