Igen észre vettem sokan hogy használják gold ammoval de annak mi értelme ha egyszerűen prém tank.Úgy a credit hozam minusz.Félre ne értsetek nem szidni akarom ezt a tankot mert nekem nagyon bejött csak jobb lenne egy kicsit nagyobb átütő mert azért lássuk be sima lőszerrel igen sok lepattog:)
Egy prémium tankba pont ugyanannyi a létjogosultsága az aranylőszernek, mint egy normál tankba. Meg kell válogatni, mit nem tudsz normál lőszerrel átütni, és olyankor, ha nem épp passzív szpotter szerepkörben vagy, akkor be kell tölteni az aranyat. Én általában egy pár renitens, valóban írtó pocsék átütésű ágyutól eltekintve, sosem viszek magammal 6-10 aranylőszernél többet, és max. ha 100 csatából egyszer ellövöm mindet. Ha vigyázol arra, hogy aranylőszert is csak olyankor használj, amikor valóban van esélyed átütésre, akkor pár aranylőszer mellett egy prémium tank még ugyanúgy termeli a creditet. Ha sebzés nélkül lősz aranylőszerrel 10 lepattanót, akkor persze elmegy a bevétel.
A T-34-3 átütése se jobb, sőt az arany HEAT átütése csak 250, és mivel HEAT, hajlamosabb "elakadni" a modulokban. Ezzel együtt nagyon kevés aranyat kellett eddig lőnöm vele, és az alaplőszere is bőven megteszi.
A Superpershing talán annyiból jobban kívánja az aranyat, hogy mivel kevésbé mozgékony, talán kevesebb esélyed van benne oldalba kapni vagy megkerülni az ellenfelet. De ismétlem, attól még ha ésszel használod, és sebzel is az aranylőszerrel, még termelni fogja a creditet.
A félreértesek elkerülése végett én meg nem magasztalni akarom a SuperP-t, mert nem tartom jó tanknak, de az átütését felesleges bántani.
amikor ...