Jelenleg 75 vendég és 2 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 3 perccel ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 5 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 5 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 10 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 11 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 11 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 16 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 23 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 1 napja
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #82056 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Igen, 112 a heti ajánlat, benéztem. A Mini Maus az ajánlat ma. :woohoo:

Ez még meg is érheti... A goldból később amikor általános leárazás van, meg veszel másik prém tankot...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #82057 Írta: pgergo77
Megválaszolva: pgergo77

Igen, 112 a heti ajánlat, benéztem. A Mini Maus az ajánlat ma. :woohoo:

Ez még meg is érheti... A goldból később amikor általános leárazás van, meg veszel másik prém tankot...

Picit ezt is benézted.:D Mert nem a Mini Mouse (Pz. Kpfw 38H 735 (f)), hanem a Pz. Kpfw B2 740 lesz. :D

10 éve 10 hónapja #82073 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Sziasztok!

T26E4 Super Pershing átütőjét nem fogják kicsit javítani? Ha van infó erről meg köszönném :)

Van infó! Múltkor már megerősítették, hogy nem fognak hozzányúlni! :(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Warrning

10 éve 10 hónapja #82077 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Sziasztok!

T26E4 Super Pershing átütőjét nem fogják kicsit javítani? Ha van infó erről meg köszönném :)

Van infó! Múltkor már megerősítették, hogy nem fognak hozzányúlni! :(

Ha javítanák, akkor le kellene vennük róla a Tier limitet.

10 éve 10 hónapja #82079 Írta: Warrning
Megválaszolva: Warrning
Köszi a válaszokat tier limites igen de viszont a 9-es tankot már nem lövi át sőt sok 8-ast se:) közepes tanknak lassú még oldalba is nehéz kerülni az ellent szóval ez valami hibrid kis átütővel:)

10 éve 10 hónapja #82086 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Köszi a válaszokat tier limites igen de viszont a 9-es tankot már nem lövi át sőt sok 8-ast se:) közepes tanknak lassú még oldalba is nehéz kerülni az ellent szóval ez valami hibrid kis átütővel:)

????

Az IS6-nak csak 5 mm-vel jobb az átütése alaplőszerrel, aranylőszerrel meg 258 mm az átütése. Mi az, amit ezzel nem ütsz át T9-ig??? A KT-m alaplőszerre is 1-2 kivétellel mindenre elég T9-ben...
Én nem mondom, hogy a SuperPershing jó közepes tank, de a páncélja még most se rossz. Arra a közepes szerepre alkalmatlan, amit a táras közepesekkel lehet űzni, de nyilván karakterisztikájában ez a tank inkább a Patton vonalhoz igazodik. Igaz, azok se lesznek (nagyon) jó közepes tankok, de szerintem erről nem az átütés, hanem a mozgékonyságuk tehet.

10 éve 10 hónapja #82090 Írta: Ergil

Na ja, de ezért olcsóbb és könnyebb volt hozzájutni a nagyobb Tier8-as társaihpz képest. Az ágyúja relatíve pontos a távolságtartáshoz és weak spot lövéshez, de tier 9-ben supportot kell vele játszani (szerintem... de talán jobb ha megnézed a wotreplay-en hogy játszanak vele a jobbak: wotreplays.com/...390635)

10 éve 10 hónapja #82091 Írta: Warrning
Megválaszolva: Warrning

Na ja, de ezért olcsóbb és könnyebb volt hozzájutni a nagyobb Tier8-as társaihpz képest. Az ágyúja relatíve pontos a távolságtartáshoz és weak spot lövéshez, de tier 9-ben supportot kell vele játszani (szerintem... de talán jobb ha megnézed a wotreplay-en hogy játszanak vele a jobbak: wotreplays.com/...390635)

Igen észre vettem sokan hogy használják gold ammoval de annak mi értelme ha egyszerűen prém tank.Úgy a credit hozam minusz.Félre ne értsetek nem szidni akarom ezt a tankot mert nekem nagyon bejött csak jobb lenne egy kicsit nagyobb átütő mert azért lássuk be sima lőszerrel igen sok lepattog:)

10 éve 10 hónapja #82096 Írta: Ergil

Igen észre vettem sokan hogy használják gold ammoval de annak mi értelme ha egyszerűen prém tank.Úgy a credit hozam minusz.Félre ne értsetek nem szidni akarom ezt a tankot mert nekem nagyon bejött csak jobb lenne egy kicsit nagyobb átütő mert azért lássuk be sima lőszerrel igen sok lepattog:)

Van amikor kell a gold ammo - a korábban linkelt meccsen a KV4 ellen használta.
De közben néztem egy másik replayt- itt egyáltalán nem használ wotreplays.com/...4#team
Igaz mindkét csata tier8-as.

El kell döntened, hogy keresni akarsz vagy érdemben hozzá tenni a csatához. Tier IX-ben ha nincsenek puha ellenfelek, akkor bizony használni kell goldot a csatában bizonyos pontokon. (Nem ész nélkül) Figyeld meg sok ellenfél visszavonul, vagy kapkodni kezd, ha kap kezdésnek 3-4 gold lövést, ahelyett hogy tartana egy pozíciót, amit máshogy nem tudnál áttörni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Warrning

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #82108 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Egy prémium tankba pont ugyanannyi a létjogosultsága az aranylőszernek, mint egy normál tankba. Meg kell válogatni, mit nem tudsz normál lőszerrel átütni, és olyankor, ha nem épp passzív szpotter szerepkörben vagy, akkor be kell tölteni az aranyat. Én általában egy pár renitens, valóban írtó pocsék átütésű ágyutól eltekintve, sosem viszek magammal 6-10 aranylőszernél többet, és max. ha 100 csatából egyszer ellövöm mindet. Ha vigyázol arra, hogy aranylőszert is csak olyankor használj, amikor valóban van esélyed átütésre, akkor pár aranylőszer mellett egy prémium tank még ugyanúgy termeli a creditet. Ha sebzés nélkül lősz aranylőszerrel 10 lepattanót, akkor persze elmegy a bevétel.
A T-34-3 átütése se jobb, sőt az arany HEAT átütése csak 250, és mivel HEAT, hajlamosabb "elakadni" a modulokban. Ezzel együtt nagyon kevés aranyat kellett eddig lőnöm vele, és az alaplőszere is bőven megteszi.
A Superpershing talán annyiból jobban kívánja az aranyat, hogy mivel kevésbé mozgékony, talán kevesebb esélyed van benne oldalba kapni vagy megkerülni az ellenfelet. De ismétlem, attól még ha ésszel használod, és sebzel is az aranylőszerrel, még termelni fogja a creditet.

A félreértesek elkerülése végett én meg nem magasztalni akarom a SuperP-t, mert nem tartom jó tanknak, de az átütését felesleges bántani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_, Warrning

10 éve 10 hónapja #82272 Írta: pgergo77
Éljen. :D Ma a kedvenc tier II-es prémtankom lesz. A Tetrarch :D

10 éve 10 hónapja #82274 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71
Egy 38H-val igazán meglephetnének így karácsony körül, de szerintem nem fog bekerülni ebbe az akcióba sem... :(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

10 éve 10 hónapja #82275 Írta: pgergo77

Egy 38H-val igazán meglephetnének így karácsony körül, de szerintem nem fog bekerülni ebbe az akcióba sem... :(

Fogadni mernék rá, hogy lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

10 éve 10 hónapja #82343 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Mi a véleményetek erről az adventi kalendáriumról?
Én valahogy nem értem ez miért jó a WG-nek. Szerintem mindenki arra vár hogy majd 24-én jön valami baromi jó ajánlat és inkább nem vesz semmit, de ha a végén mégsem jön a csoda akkor a pénz az emberek zsebében marad.

Szerintem sokkal jobb lenne ha nyíltan közölnék melyik nap mi lesz és eldönthetnéd melyik nap jön az ami neked kell.

Vagy tényleg jön majd a CSODA és nem akarják hogy az emberek előre készülhessenek nehogy felborítsa a játék "egyensúlyát" a sok ugyanolyan tank?

10 éve 10 hónapja #82345 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Hm... mégis milyen csodára vártok?

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 2 órája 18 perce ezelőtt
    • KLC_KTE profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Egészen elképesztő, hogy 2 felszerelést tesz...
    • Írta: KLC_KTE
    • 8 órája 5 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 18 órája 17 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 9 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.