Sheep arra gondol, hogy amíg az FCM és a többi "normál" prém tank kap egy jelentős kreditszorzót, addig ez a tank nem kap ilyet. Ergo nem fogsz tudni még hasonló bevételt sem elérni, a profitról már nem is beszélve (ha egyáltalán lesz).
De akkor mitől prémium? (leszámítva az átképzést, a plusz XP-t a megszerezhetőséget, és különben is mit adtak nekünk a rómaiak?)
Sheep arra gondol, hogy amíg az FCM és a többi "normál" prém tank kap egy jelentős kreditszorzót, addig ez a tank nem kap ilyet. Ergo nem fogsz tudni még hasonló bevételt sem elérni, a profitról már nem is beszélve (ha egyáltalán lesz).
De akkor mitől prémium? (leszámítva az átképzést, a plusz XP-t a megszerezhetőséget, és különben is mit adtak nekünk a rómaiak?)
A VK 72.01 mitől prémium? Elég nehéz kihozni nullszaldósra...
Erről az új francia AMX-ről mit gondoltok? Mennyire lehet majd élvezetes vele a játék? Egy ideje tervezem már hogy vegyek egy nagyobb prémiumot de eddig az IS6 ami megtetszett viszont várok még a vétellel ezek miatt az újak miatt.
Más akció is van (köszönet Stariah-nak), 23.000 ért adnak 26500 aranyat, ez így 0.9 Ft / arany. Ebből megveszed valamelyik prémet, 15%-al olcsóbban akkor ez 0,75%
Srácok! Szerintetek melyik prémium tank lenne jobb választás: 112, IS-6, vagy T-34? Nem tudok dönteni..... Mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai, gyenge pontjai is, szóval eléggé nehéz a döntés. Nektek melyik vált be jobban?
Más akció is van (köszönet Stariah-nak), 23.000 ért adnak 26500 aranyat, ez így 0.9 Ft / arany. Ebből megveszed valamelyik prémet, 15%-al olcsóbban akkor ez 0,75%
Srácok! Szerintetek melyik prémium tank lenne jobb választás: 112, IS-6, vagy T-34? Nem tudok dönteni..... Mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai, gyenge pontjai is, szóval eléggé nehéz a döntés. Nektek melyik vált be jobban?
Előre is kösz a tippeket/tanácsokat!
IS-6, vagy 112. IS DPM miatt, 112 meg brawlolni. T34-el csak úgy jó farmolni, ha eladod.
Szóval 25%-ot lehet nyerni a T8 prém árán:D
hmm.. ravasz.. ravasz! Nem hiába a nick... Na, azt hiszem IS-6-nál bevágok (meg E-25-nél).
Hali!
Szeretném a véleményeteket/segítségeteket kérni. Nagy dilemma előtt állok mert készülök venni egy tier VIII-as prémium tankot (kredit farmolásra) csak nem tudom hogy melyik a legjobb erre a célra.
A: -T34
-Löwe
-FCM 50 t
-T-34-3
-8,8 cm Pak 43 Jagdtiger
-T26E4 SuperPershing
Hali!
Szeretném a véleményeteket/segítségeteket kérni. Nagy dilemma előtt állok mert készülök venni egy tier VIII-as prémium tankot (kredit farmolásra) csak nem tudom hogy melyik a legjobb erre a célra.
A: -T34
-Löwe
-FCM 50 t
-T-34-3
-8,8 cm Pak 43 Jagdtiger
-T26E4 SuperPershing
Ha lehet egy-két indokot is írjatok
Szia!
A Superpershing egy olcsóbb kategória, én goldot nem adnék érte.
T-34-3, max ha kínai mediumot akarsz húzni, de nem a pénzkeresetéről híres, ezeket kizárnám.
Úgy látom német heavy-vel és amerikai heavy-vel is mész, ezekkel biztos nem lősz félre, és talán az amerikai jobb is. (Bár én Löwe-zek)
FCM és Jagdtiger is jól keres, ha valamelyik ágat most akarod húzni (francia heavy, német TD) akkor ajánlható mellé egy prémium.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...