Segítendő a SU-E25 döntést, mint autentikus személy akinek mind a kettő megvan és 300 csata körül vagyok velük:
E25
- ez volt meg először, nagyon könnyen adaptálódhatsz hozzá
- kegyetlen durva ha van helye mozogni a 4K tényleg nem ritka. Eleinte mentegettem még a képeket aztán egy idő után meguntam
- bizonyos meccsek full betli kategóriába tartoznak, mikor a HP-dat sem tudod besebezni, mert nincs bokor, fedezék, nincs hova menni stb, pl. városi pályák
- a tier limit sokat segít, a KV4 viszont kemény dió, még a weak spoton sem szokott átmenni a lövés
- kevés a lőszer és igényli a goldot
- nagyon flexibilis, lehetsz spotter, med, TD, tud magának spotolni is, végjátékban is erős
- nagyjából top és bottom tierként is ugyan azt kell vele játszani
SU-122-44
- ezzel eleinte szenvedtem, mert úgy akartam játszani mint egy TD- na azt nem lehet vele
- ez egy roham páncélvadász (assult TD), ennek megfelelően kell vele játszani és felszerelni
- nálam a binoc,rammer,camonet ment a kukába, helyette rammer, venti, gld, mert mindig mész vele és ölsz
- másfeledik vonalbeli tank, közvetlen a heavyk mögött, városban kell vele csapatni, aki fél HP-n van rámenni, megvárni míg ellövi magát és kettőt beleverni (6.6 alatt tölt, rammer+venti+BIA) és szeva
- az ágyú egy szar, nem lehet vele célozni, de viccesen jó snap shotra. Mivel tovább szűkül mint ahogy tölt én közelharcban nem nagyon várom a szűkülést csak odaverek vele, messzi célpontoknál, ha nem látszol akkor viszont mindenképpen szűkülj
- szerintem ez a tank az idegbetegek tankja, akik leszegett fejjel mennek előre és aprítanak
- T7,T8,T9 teljesen különböző taktika, T7 ben mészáros, T8-ban támogató, T9-ben aranylőszerfogyasztó
Összességében az E25 egy sokkal kiegyensúlyozottabb tank, a SU viszont egy hentes. Melyik keres többet? Szerinte ma SU, mert T7 ben agyonvág mindenkit gold nélkül is, E 25 meg sokszor igényli a goldot, mert ha egy kicsit is szögben áll valaki, már pattan, cserébe a légy faszán a staniclit is meglövi:D
Kedvcsinálónak:
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...