Jelenleg 134 vendég és 2 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 7 perccel ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 5 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 5 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 5 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 10 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 15 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 18 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 19 órával ezelőtt
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 20 órával ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 20 órával ezelőtt
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 21 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 23 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 9 hónapja #84146 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana
Nem lehet semmiféle következtetést levonni egy-egy tesztszerveres tank kipróbálása során, mert 2 csata sem ugyan olyan kimenetelű. Úgysem olyan lesz amit te ott aranyért meg kreditért megveszel...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #84150 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV
ajj akkor majd e25-öt veszek :sick:
mennyi dmg-tól adja az unikum wn8-at? :evil:

10 éve 9 hónapja #84162 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

ajj akkor majd e25-öt veszek :sick:
mennyi dmg-tól adja az unikum wn8-at? :evil:

14-15 eredményes találat már elég hozzá. :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VindiqueV

10 éve 9 hónapja #84166 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
Már nem próbálok ki semmit a tesztszerveren, annyira mások ott a törvények, hogy értelmetlen. Továbbá mindenki goldot használ és a csapat 15%-a teamkillezik, 25%-a yolo nyomja, 25% 3,5éves. Szóval semmit nem fogsz megtudni, és hibás következtetéseket vonsz le. Egyedül WG-nek jó, az ingyen tesztelők hada elvégzi egy marék mogyoróhéjért a melót...

Inkább wotlabs forumot böngészem át, meg a bemutató videókat az erre szánt időben, ezekben 100x több hasznos információt találok.

SP: megszereztem a küldetésben: pub csatákban csak a csapat hátrányára leszel vele, teljesen rájuk vagy utalva, gold nélkül még T8-ban is csak küszködsz, inkább fizetniük kellene, hogy használja valaki

SU-122-44: nagyon fun, minden szempontból jobb mint a T7 más szovjet TD-k, nem is értem, hogy lehet ez prémium??

E-25: semmihez nem lehet hasonlítani (ezt még anno a tesztszerveren próbáltam ki és amiatt nem vettem meg :ohmy: ) most élesben már nagyon más, jól használható, a tier limit miatt nagy hátrányba nem tud kerülni. Az a DPM :blink: !!!

10 éve 9 hónapja #84167 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Már nem próbálok ki semmit a tesztszerveren, annyira mások ott a törvények, hogy értelmetlen. Továbbá mindenki goldot használ és a csapat 15%-a teamkillezik, 25%-a yolo nyomja, 25% 3,5éves. Szóval semmit nem fogsz megtudni, és hibás következtetéseket vonsz le. Egyedül WG-nek jó, az ingyen tesztelők hada elvégzi egy marék mogyoróhéjért a melót...

Inkább wotlabs forumot böngészem át, meg a bemutató videókat az erre szánt időben, ezekben 100x több hasznos információt találok.

SP: megszereztem a küldetésben: pub csatákban csak a csapat hátrányára leszel vele, teljesen rájuk vagy utalva, gold nélkül még T8-ban is csak küszködsz, inkább fizetniük kellene, hogy használja valaki

SU-122-44: nagyon fun, minden szempontból jobb mint a T7 más szovjet TD-k, nem is értem, hogy lehet ez prémium??

E-25: semmihez nem lehet hasonlítani (ezt még anno a tesztszerveren próbáltam ki és amiatt nem vettem meg :ohmy: ) most élesben már nagyon más, jól használható, a tier limit miatt nagy hátrányba nem tud kerülni. Az a DPM :blink: !!!

Az a durva a tesztszerveren, hogy nagyjából ilyen csapatok vannak:
-3-4 FV4005 mert mindenkiezt próbálgatja
- 1-2 WT AUF
- 1-2 FV 215 183
- 4-5 arty

Ez kb 10-12 tank a 15 ből a maradék med, elvétve heavy. T110E5-el amit próálgattam, játszhatatlan. Minden lövésre jut 2-3 death star, vagy csak annyi történik, hogy spot után odalő a 4 arty prémiummal. Voltak sorozatban olyan meccseim hogy 1-et tudtam lőni majd egyből halál.

Szal T10 most nagyon szar a teszten.

10 éve 9 hónapja #84182 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

U.i.2:Másnak is feltűnt hogy a tesztszerókon nem igazán van bekapcsolva az RNG???

Ismerve a WG üzletalapú gondolkodását teljesen érthető lenne, ha az ottani rng kicsit másképp lenne kalibrálva.Tudják jól, hogy a potenciális vásárlók nagy része ott teszteli le a kinézett prémjárművet.Minél jobb benyomást tesz a gép tezstszerón az illetőre, annál nagyobb esély van rá, hogy perkál érte.

10 éve 9 hónapja #84188 Írta: DrangHun

Kedves Tivadar!

Ön egy "főlállású" elbizonytalanító :S :unsure: :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, MPeter71

10 éve 9 hónapja #84206 Írta: Jackal_hun

Kedves Tivadar!

Ön egy "főlállású" elbizonytalanító :S :unsure: :lol:

Csatában is mindig ezt csinálja :D
" Ezt nem hiszem el, nézd a sok tomatent hova megy"
" Ezt elvesztettük, hihetetlen"
" Bassza meg, már megint ilyen nyomi csapat"
" NÉZD MEG,MOST NÉZD MEG mit csinálnak a top heavyk"

Aztán meg lehozza a meccset:D Jó taktika, próbálja elhitetni az ellenféllel, hogy nyerhetnek, mint tegnap kétszer:D 1:6 ról 8:6, meg volt egy epic base defense base cap csata:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth

10 éve 9 hónapja #84249 Írta: TivadarToth
Figyelem: Spoiler!

Aztán meg lehozza a meccset:D Jó taktika, próbálja elhitetni az ellenféllel, hogy nyerhetnek, mint tegnap kétszer:D 1:6 ról 8:6, meg volt egy epic base defense base cap csata:D

Na, azért tegnap te többet tettél hozzá a meccsekhez mint én, igyekeztem a figyelmet magamra vonni amíg te sunyin szarrá lötted őket - és bejött a taktika!

Bocsánat, ha valakit elbizonytalanítottam, azt akartam kihozni, hogy szerintem mindkettő 7-es prém. TD nagyon jó vétel és nem szenvednek prém. betegségben!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun

10 éve 9 hónapja #84251 Írta: Jackal_hun

Figyelem: Spoiler!

Na, azért tegnap te többet tettél hozzá a meccsekhez mint én, igyekeztem a figyelmet magamra vonni amíg te sunyin szarrá lötted őket - és bejött a taktika!

Bocsánat, ha valakit elbizonytalanítottam, azt akartam kihozni, hogy szerintem mindkettő 7-es prém. TD nagyon jó vétel és nem szenvednek prém. betegségben!

Ebben az esetben nem a sebzés számít, hanem az, hogy volt aki visszatartotta őket, így nem tudtak rám szaladni. A lényeg, jó izgi volt mind a kettő:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth

10 éve 9 hónapja #84257 Írta: DrangHun

Krónikus E25 hiányban szenvedek már régóta.Most lehetőségem nyílt venni a karácsonyi leárazáskor egy prémtankot.Nyilvánvaló volt, mi lesz az.Aztán olvasgattam kicsit a SU-ról, és már nem is volt annyira nyilvánvaló...aztán megint az lett, most meg megint nem :huh: .
Mind a kettő jó a maga nemében, van fun, hozam, ráadásul mindkét nemzet minden TD ágát tolom..lecke feladva :blink:

10 éve 9 hónapja #84261 Írta: 99lufi
Megválaszolva: 99lufi

...
Mind a kettő jó a maga nemében, van fun, hozam, ráadásul mindkét nemzet minden TD ágát tolom..lecke feladva :blink:

vedd meg mindkettőt aztán probléma megoldva...egy szombat esti kocsmázás árából megvan :evil:

10 éve 9 hónapja #84262 Írta: DrangHun

...

vedd meg mindkettőt aztán probléma megoldva...egy szombat esti kocsmázás árából megvan :evil:

Ha csak ezen múlna, hidd el nem kellene rajta matekolnom ;)
Mijaza kocsma?

10 éve 9 hónapja #84284 Írta: TivadarToth

...

Ha csak ezen múlna, hidd el nem kellene rajta matekolnom ;)
Mijaza kocsma?

Azt gondold végig, mennyire tudsz a gyors, scout szerű tankokkal játszani? Ha szereted őket és megy is velük a játék, akkor az E-25 neked való, minden más esetben SU-122-44.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

10 éve 9 hónapja #84305 Írta: Jackal_hun
Segítendő a SU-E25 döntést, mint autentikus személy akinek mind a kettő megvan és 300 csata körül vagyok velük:

E25
- ez volt meg először, nagyon könnyen adaptálódhatsz hozzá
- kegyetlen durva ha van helye mozogni a 4K tényleg nem ritka. Eleinte mentegettem még a képeket aztán egy idő után meguntam
- bizonyos meccsek full betli kategóriába tartoznak, mikor a HP-dat sem tudod besebezni, mert nincs bokor, fedezék, nincs hova menni stb, pl. városi pályák
- a tier limit sokat segít, a KV4 viszont kemény dió, még a weak spoton sem szokott átmenni a lövés
- kevés a lőszer és igényli a goldot
- nagyon flexibilis, lehetsz spotter, med, TD, tud magának spotolni is, végjátékban is erős
- nagyjából top és bottom tierként is ugyan azt kell vele játszani

SU-122-44
- ezzel eleinte szenvedtem, mert úgy akartam játszani mint egy TD- na azt nem lehet vele
- ez egy roham páncélvadász (assult TD), ennek megfelelően kell vele játszani és felszerelni
- nálam a binoc,rammer,camonet ment a kukába, helyette rammer, venti, gld, mert mindig mész vele és ölsz
- másfeledik vonalbeli tank, közvetlen a heavyk mögött, városban kell vele csapatni, aki fél HP-n van rámenni, megvárni míg ellövi magát és kettőt beleverni (6.6 alatt tölt, rammer+venti+BIA) és szeva
- az ágyú egy szar, nem lehet vele célozni, de viccesen jó snap shotra. Mivel tovább szűkül mint ahogy tölt én közelharcban nem nagyon várom a szűkülést csak odaverek vele, messzi célpontoknál, ha nem látszol akkor viszont mindenképpen szűkülj
- szerintem ez a tank az idegbetegek tankja, akik leszegett fejjel mennek előre és aprítanak
- T7,T8,T9 teljesen különböző taktika, T7 ben mészáros, T8-ban támogató, T9-ben aranylőszerfogyasztó :D

Összességében az E25 egy sokkal kiegyensúlyozottabb tank, a SU viszont egy hentes. Melyik keres többet? Szerinte ma SU, mert T7 ben agyonvág mindenkit gold nélkül is, E 25 meg sokszor igényli a goldot, mert ha egy kicsit is szögben áll valaki, már pattan, cserébe a légy faszán a staniclit is meglövi:D

Kedvcsinálónak:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

Téma: OFF topik

• KLC_KTE profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Egészen elképesztő, hogy 2 felszerelést tesz...
    • Írta: KLC_KTE
    • 2 órája 33 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 napja 20 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 12 órája 45 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 3 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 3 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.