Megnéztem az orosz prémium shop-os linket és első körben én is felháborodtam rajta, de tovább gondolva a dolgot logikus magyarázatnak tűnik az hogy az oroszoknak nagy része görög katolikus és náluk nincs most advent tehát adventi naptáruk sincs. Tehát logikus következtetésnek tűnik az hogy ezek az ajánlatok nálunk az adventi naptár része lesz. De ezen kár most mérgelődni nemsoká úgyis kiderül.....
az ftr es oldalon leirjak mit kapnak az oroszok a kalandariumban es sokkal jobbak mint amit mi... kv220 akkor ugye 30% a t8-as premekre.. na de hatha lesz valami jo nekunk is emberi aron:)
Visszakanyarodva egy kicsit az e25-höz... Mint sokatoknak, nekem is kedvem lenne (egy jó ideje) beszerezni ezt a kis szörnyet. A játék(fun)élmény kecsegtető számomra. Az egyetlen kérdés, hogy nekem német td-m csak jp, jp2 és jagdtiger van. A másik ág nincs is tervben. Ezek legénysége viszont egy rádióst is igényel.A jt meg még egy plusz töltőt... Így azok húzása macera? Csóró rádiós mindig le lesz maradva.
Valaki jár(t) már hasonló cipőben? Ha igen akkor ez a "stratégia" mennyire vált be?
Visszakanyarodva egy kicsit az e25-höz... Mint sokatoknak, nekem is kedvem lenne (egy jó ideje) beszerezni ezt a kis szörnyet. A játék(fun)élmény kecsegtető számomra. Az egyetlen kérdés, hogy nekem német td-m csak jp, jp2 és jagdtiger van. A másik ág nincs is tervben. Ezek legénysége viszont egy rádióst is igényel.A jt meg még egy plusz töltőt... Így azok húzása macera? Csóró rádiós mindig le lesz maradva.
Valaki jár(t) már hasonló cipőben? Ha igen akkor ez a "stratégia" mennyire vált be?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ez csak ott korlátoz ahol teljes sorozatos képességet akarsz használni. Másik hogy átteheted más osztályba is, csak várd meg míg fél áron van a legénységképzés...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr
Venni akarok éppen 30 nap prémet és most néztem (USA szerveren vagyok), hogy a T-34-85M pont akciós lesz 30 nap prémmel. Kinek van meg, mit tud a kicsike?
A másik lehetőség egy hatos low tier ritka tank pack, bár annak a fele már meg van és max a Tetrarch érhet valamit.
Viszont ha a már meglevőkért még most goldot kapok, akkor lehet hogy megéri...
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#84602Írta: lewi
Megválaszolva: lewi
Ha feltételezzük, hogy nincs meg az m3 light és a tetrarch akkor a többiért kaphatsz kb. 2k goldot, a másikba viszont csak ezer gold van. A 6 dollárból biztos tudsz venni ezer goldot és egy T34-85M szerintem többet ér mint egy tetrarch és egy m3 light.
Venni akarok éppen 30 nap prémet és most néztem (USA szerveren vagyok), hogy a T-34-85M pont akciós lesz 30 nap prémmel. Kinek van meg, mit tud a kicsike?
A másik lehetőség egy hatos low tier ritka tank pack, bár annak a fele már meg van és max a Tetrarch érhet valamit.
Viszont ha a már meglevőkért még most goldot kapok, akkor lehet hogy megéri...
Most komoly, hogy az USA szerveren ilyenek az akciók (még ha csak kis szintű tankok is), nekünk meg az volt az egyik nap, hogy 2000 forinttal olcsóbb volt a 180 napos prémium, aztán ingyen felszereléssel árulják a pémtankokat (a kicsiket is)?
Válaszokat előre is köszönöm!
Elit tank, legénység képzés felgyorsítása - pipa. Ekkor a lemaradt legény kapja a + tp-t.
Így a karácsonyi akció előtt gondoltam megkérdezem,
hogy mennyire érdemes befektetni egy SP-be.
Manapság milyen vele az élet?
Az elemzést elolvastam, de kíváncsi lennék több véleményre még.
Üdv:
Pomber
Felejtsd el. Inkább szórd az erre szánt pénzed ki az ablakon egy viharba. Akkor kevésbé leszel ideges mire b@xtad el.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03, eldegor
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...