Jelenleg 180 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 30 perccel ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 5 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 5 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 6 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 10 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 18 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 20 órával ezelőtt
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 20 órával ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 21 órával ezelőtt
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 21 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 23 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83974 Írta: 99lufi
Megválaszolva: 99lufi
@CrawlingChaos,
szerinetem te nem érted amit olvasol...
na fussd át mégegyszer mit írt Artyom...
(valszeg kipróbálta őket a tesztszerón)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83977 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

@CrawlingChaos,

Azt hittem egyértelmű :P Szóval igen mindegyikkel futottam 20-30 meccset tesztszerón és ha az időm engedi még fogok is,de nem akarok csak azért az egyik vagy másik mellett dönteni,mert volt vele néhány jó avagy rossz köröm.
Ezért érdekelne a tapasztalt IS6 és 112 játékosok véleménye :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83984 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Azt hittem egyértelmű :P Szóval igen mindegyikkel futottam 20-30 meccset tesztszerón és ha az időm engedi még fogok is,de nem akarok csak azért az egyik vagy másik mellett dönteni,mert volt vele néhány jó avagy rossz köröm.

Ok, bocs, a gyorsolvasásom cserben hagyott. Elnézést, hogy belepofáztam. Esetleg ha nem méltat senki használható válaszra, akkor emlékeim szerint QB kifejti a saját privát véleményét (bár ahogy kivettem ő is csak tesztszerveren játszott a 112-vel, de régen néztem és lehet akkor is figyelmetlen voltam).

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 9 hónapja #83990 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

@CrawlingChaos,

Én ugyan ezt csináltam, a 112-vel meg a T34-3 (mal csináltam volna de nem volt elég gold:D). Szerintem a 112 botrányos és rossz vele játszani én ezért nem veszem meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

10 éve 9 hónapja #83994 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Én ugyan ezt csináltam, a 112-vel meg a T34-3 (mal csináltam volna de nem volt elég gold:D). Szerintem a 112 botrányos és rossz vele játszani én ezért nem veszem meg.

Na én azért vagyok úgy TIer8-nál, hogy csak a saját magam 20-50 meccsének hiszek. ÉS nem azért, mert én olyan jó lennék, hanem pont azért, mert annyira szarabbul játszom azoknál, akik többszáz csatával leírják a tankot, hogy ami nálunk csiszolt gyémánt, az az én kezemben lehet, hogy szemét... :(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Jackal_hun

10 éve 9 hónapja #83998 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

...ami nálunk csiszolt gyémánt, az az én kezemben lehet, hogy szemét... :(

„Meglehet, ami nekem labirinth, másnak proszpekt!” (EP: KMP)

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #84011 Írta: Jackal_hun

Na én azért vagyok úgy TIer8-nál, hogy csak a saját magam 20-50 meccsének hiszek. ÉS nem azért, mert én olyan jó lennék, hanem pont azért, mert annyira szarabbul játszom azoknál, akik többszáz csatával leírják a tankot, hogy ami nálunk csiszolt gyémánt, az az én kezemben lehet, hogy szemét... :(

Azért vannak objektív értékek is, amik nem a csiszolt kéztől függenek. Átütés, ár, páncélértékek. Megvenném, ha annyi lenne mint a Pershing, 7500. De 12250? Ne már.

Az sem mind1, hogy nyers gyémánt-e amikor elkezded csiszolni, vagy egy fadarab, amit elég sokáig kellene, hogy gyémánttá változzon:D

Igen, 300 meccs után lehet jó leszel vele. De előtte szeretnél 250 et szenvedni? Mert én nem. Ezt annak tükrében gondold végig, hogy 13.000-et fizettél érte és hogy T8 prémiumok között vannak ám jó tankok...

Ez a tank egyszerűen nem működik az a nagy baja. Ráadásul ha szembe jön, nem is tartok tőle...Szerintem ez sokat elmond.

10 éve 9 hónapja #84109 Írta: Artyom1986

Ok, bocs, a gyorsolvasásom cserben hagyott. Elnézést, hogy belepofáztam. Esetleg ha nem méltat senki használható válaszra, akkor emlékeim szerint QB kifejti a saját privát véleményét (bár ahogy kivettem ő is csak tesztszerveren játszott a 112-vel, de régen néztem és lehet akkor is figyelmetlen voltam).

Ne viccelj,nem azért mondtam ;) Köszönöm,ezt a videót is párszor magam is megnéztem már :P

10 éve 9 hónapja #84112 Írta: Artyom1986

Azért vannak objektív értékek is, amik nem a csiszolt kéztől függenek. Átütés, ár, páncélértékek. Megvenném, ha annyi lenne mint a Pershing, 7500. De 12250? Ne már.

Az sem mind1, hogy nyers gyémánt-e amikor elkezded csiszolni, vagy egy fadarab, amit elég sokáig kellene, hogy gyémánttá változzon:D

Igen, 300 meccs után lehet jó leszel vele. De előtte szeretnél 250 et szenvedni? Mert én nem. Ezt annak tükrében gondold végig, hogy 13.000-et fizettél érte és hogy T8 prémiumok között vannak ám jó tankok...

Ez a tank egyszerűen nem működik az a nagy baja. Ráadásul ha szembe jön, nem is tartok tőle...Szerintem ez sokat elmond.

Hali!
Pedig Te erősen gondolkodtál a megvételén ha jól emlékszem?De lehet ,hogy rosszul :) Semmiképp sem ajánlod? :dry:

10 éve 9 hónapja #84130 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV
Na tesztszerón most kipróbáltam a(z) SPershinget. Gyerekek 7200 aranyért ez egy csodagép. 68% wr, 2450 átlagdamage, pattog róla minden, ügyeskedni lényegében csak tier IX-ben kell de itt oda meg viszonylag ritkán rakott. Megvan a karácsonyi ajándékom :evil:

(A lassúságát pedig +5%/+10%-os oktánú gasolinnel tökéletesen meg is lehet szüntetni, eredmény alap töltőanyag esetén 33-35km/h, nekem mindenre elég volt, nem kell vele yolorusholni)

Meglepődtem, hogy ez ennyire jó tank, azok alapján amit hallottam róla.

10 éve 9 hónapja #84132 Írta: Bogancs79
Megválaszolva: Bogancs79

Na tesztszerón most kipróbáltam a(z) SPershinget. Gyerekek 7200 aranyért ez egy csodagép. 68% wr, 2450 átlagdamage, pattog róla minden, ügyeskedni lényegében csak tier IX-ben kell de itt oda meg viszonylag ritkán rakott. Megvan a karácsonyi ajándékom :evil:

(A lassúságát pedig +5%/+10%-os oktánú gasolinnel tökéletesen meg is lehet szüntetni, eredmény alap töltőanyag esetén 33-35km/h, nekem mindenre elég volt, nem kell vele yolorusholni)

VindicareAssassin!!!
A tesztszeró alapján nem tudsz teljeskörű véleményt alkotni (legfőképpen az SP-ről).
OdinHun leírta róla az igazat egy nagy kudarc lett az a tank és oka van annak hogy annyival olcsóbb, mint a többi nyolcas. Anno örültem neki mikor visszaadták az árát aranyban. Bármi -ismétlem- bármi hasznosabb nála.

U.i.: Ez csak az én szerény véleményem, mindenki azt vesz, amit akar.

U.i.2:Másnak is feltűnt hogy a tesztszerókon nem igazán van bekapcsolva az RNG???

10 éve 9 hónapja #84135 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV

U.i.2:Másnak is feltűnt hogy a tesztszerókon nem igazán van bekapcsolva az RNG???

!!! óriási igazság!
Ezt már én is észrevettem! Tűéles pontosságú lövések, kiegyensúlyozott MM, hát igen... egyértelműen befolyásolva van a játék, de hogy miért..

A véleményedet pedig köszönöm! :)

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #84138 Írta: Jackal_hun

Hali!
Pedig Te erősen gondolkodtál a megvételén ha jól emlékszem?De lehet ,hogy rosszul :) Semmiképp sem ajánlod? :dry:

Leírom a magánvéleményemet erről és a T34-4-ről, 30-40 tesztszerveres csata után.

A felépítmény jó, pattog mint az isten nyila...előröl. Mindenhol máshol papírkutya, de ez nem is baj, mert az eleje a lényeg. A fő gyenge pont a hasa, amit még a botok is tudnak és be is lövik (100 mm körül van). Torony nagyon erős, szokásos weak spotokkal.

Van rajta egy ágyú, ami szerintem a játék legszarabbja. AZ egy dolog, hogy lassan tölt, de pontatlan, szór, földbe lő, 100 méteren belül is sokszor bedadog a célkereszt. Én egy 1.5-ös legénységgel próbáltam, ráraktam a gunnery skilleket, de semmit nem javult. EZ van az IS2-n meg még valami istenverte szaron, ami ezen az ágon van de maga az antikrisztus.

A fenti dolgokkal még mindig együtt lehetne élni, DE:
- nincs átütése, amitől kívánja a goldot. A gold HEAT amit a spaced armourok elnyelnek, ezért az IS3 / IS6 fő riválisokat kínszenvedés átlőni. Ebből kifolyólag viszont nem keres, akkor mire jó?
- iszonyatosan szarul mozog, viszonylag nagy sebességgel tud haladni, de olyan fosul kanyarodik, hogy az már fáj
- nevetségesen drága. 13.000 forintból vehetsz 2 T7 es prémet (SU-122 és mondjuk E25), vagyis nagyon nem éri meg az árát.

A T34-3-mat nem tudtam tesztelni, mert nem volt elég aranyam. Elsőre, mikor 112-vel voltam és szembe jött, oldalról belőttem és egyből felrobbant. Amikor másodszorra szembe jött, oldalról belőttem és újra felrobbant:D Egyszer sem tudott átlőni a nyomi gun depje miatt:D Úgy hogy eldöntöttem, hogy ki sem próbálom.

Jelenleg a Type 62 és a Type 59-en kívül nincs értelmes prém tank a kínai vonalon, ezeket meg nem lehet megvenni...

10 éve 9 hónapja #84139 Írta: Jackal_hun

Volt nekem is, szerintem használhatatlan és ennek az oka nem is a páncél, hanem az ágyú. A tesztszerveren fogadjunk hogy végig golddal kented. Na nem fogod élesben. A hasa weak spot. a nyaka weak spot, a torony tető weak spot, hogy rejted ezeket el? A sebzés med, a sebesség heavy.

Szerintem ne vedd meg...

10 éve 9 hónapja #84140 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
Szerintetek egy E 25/SU-100Y bundle mennyire lenne jó üzlet karácsonykor, amikor 30 %-kal kevesebb aranyba kerülnek?

Téma: OFF topik

• KLC_KTE profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Egészen elképesztő, hogy 2 felszerelést tesz...
    • Írta: KLC_KTE
    • 2 órája 57 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 napja 20 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 13 órája 9 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 3 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 3 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.