Én ugyan ezt csináltam, a 112-vel meg a T34-3 (mal csináltam volna de nem volt elég gold:D). Szerintem a 112 botrányos és rossz vele játszani én ezért nem veszem meg.
Na én azért vagyok úgy TIer8-nál, hogy csak a saját magam 20-50 meccsének hiszek. ÉS nem azért, mert én olyan jó lennék, hanem pont azért, mert annyira szarabbul játszom azoknál, akik többszáz csatával leírják a tankot, hogy ami nálunk csiszolt gyémánt, az az én kezemben lehet, hogy szemét... 
Azért vannak objektív értékek is, amik nem a csiszolt kéztől függenek. Átütés, ár, páncélértékek. Megvenném, ha annyi lenne mint a Pershing, 7500. De 12250? Ne már.
Az sem mind1, hogy nyers gyémánt-e amikor elkezded csiszolni, vagy egy fadarab, amit elég sokáig kellene, hogy gyémánttá változzon:D
Igen, 300 meccs után lehet jó leszel vele. De előtte szeretnél 250 et szenvedni? Mert én nem. Ezt annak tükrében gondold végig, hogy 13.000-et fizettél érte és hogy T8 prémiumok között vannak ám jó tankok...
Ez a tank egyszerűen nem működik az a nagy baja. Ráadásul ha szembe jön, nem is tartok tőle...Szerintem ez sokat elmond.
Hali!
Pedig Te erősen gondolkodtál a megvételén ha jól emlékszem?De lehet ,hogy rosszul
Semmiképp sem ajánlod? 
Leírom a magánvéleményemet erről és a T34-4-ről, 30-40 tesztszerveres csata után.
A felépítmény jó, pattog mint az isten nyila...előröl. Mindenhol máshol papírkutya, de ez nem is baj, mert az eleje a lényeg. A fő gyenge pont a hasa, amit még a botok is tudnak és be is lövik (100 mm körül van). Torony nagyon erős, szokásos weak spotokkal.
Van rajta egy ágyú, ami szerintem a játék legszarabbja. AZ egy dolog, hogy lassan tölt, de pontatlan, szór, földbe lő, 100 méteren belül is sokszor bedadog a célkereszt. Én egy 1.5-ös legénységgel próbáltam, ráraktam a gunnery skilleket, de semmit nem javult. EZ van az IS2-n meg még valami istenverte szaron, ami ezen az ágon van de maga az antikrisztus.
A fenti dolgokkal még mindig együtt lehetne élni, DE:
- nincs átütése, amitől kívánja a goldot. A gold HEAT amit a spaced armourok elnyelnek, ezért az IS3 / IS6 fő riválisokat kínszenvedés átlőni. Ebből kifolyólag viszont nem keres, akkor mire jó?
- iszonyatosan szarul mozog, viszonylag nagy sebességgel tud haladni, de olyan fosul kanyarodik, hogy az már fáj
- nevetségesen drága. 13.000 forintból vehetsz 2 T7 es prémet (SU-122 és mondjuk E25), vagyis nagyon nem éri meg az árát.
A T34-3-mat nem tudtam tesztelni, mert nem volt elég aranyam. Elsőre, mikor 112-vel voltam és szembe jött, oldalról belőttem és egyből felrobbant. Amikor másodszorra szembe jött, oldalról belőttem és újra felrobbant:D Egyszer sem tudott átlőni a nyomi gun depje miatt:D Úgy hogy eldöntöttem, hogy ki sem próbálom.
Jelenleg a Type 62 és a Type 59-en kívül nincs értelmes prém tank a kínai vonalon, ezeket meg nem lehet megvenni...
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...