Én minden tankot úgy lövök be (talán néha tankosztályokat azért figyelembe veszek), hogy tudom h nagyjából
- 1,5-2,0 kill-t kell tudnia lőni minden csatában
- minden tierben tudom h mi az a sebzés amit tudnia kellene (ez ált. a tank hp-nak a másfél-kétszerese szintén ami minimum)
-ezeníkvül a számomra fontos dolgok, minta mozgékonyság, vagy a lomhaság de erős armor(de nem papíron, hanem valóban játékon belül a nagyobbakat is ha nem megizzasztja de olykor megviccelje)
+esetleg egy extra tulajdonság (gyors fordulás, táras, jó célzásidő és töltésidő, nagy dpm... stb)
Na a prémium tankoknál mindezt ugyan így kell fiygelembe venni, legalábbis nálam.
Ha a fentieket 75-80%ban tudja hozni mert ugye állítólag a premek gyengébbek akkor az egy jó gép.
Én nem a tank modelljét nézem , nem is a nevét vagy nemzetet aki gyártotta/zsákmányolta.
Nem érdekel a színe sem h milyen cool
1,5-2,0 killarány sebzésarány-t tudja. = ez hozza a zsetont.
Pl t5ben nálam egy erős 900+- 1,5 kill azért kötelező lenen egy tanktól. Ilyenek a kv, t34 a kínai akármi

hetzer, Talán sherman....stb
Ha beraknának egy rendes kv-t valami 120pen 160-al az már tank lenne. a kv220 nem evvel a csővel van szerelve ha jól tudom...
t6ban 1000-1300 +-
t7ben 1400-1500 +- sőt aztán itt van sok ennél jobb is.
stb stb
Így mivel én pl e25el éppen súrolom ezt a t7 értéket, én elfogadhatónak tartom, a nálam ügyesebbek ennél jóval többet tolnak (toltak mikor még új volt ugye a gép)
ez egy elfogadható t7 prem,
Meg su100y is..
De nagyon sokat nagyon nagyon nagyon kerülni kell.
Remélem segítettem azoknak akik még mindig a nemzetek és modellek varázsolnak el, nehogy utólag sajnálják a pénzüket.
A legfőbb cél: lehessen vele "értelmesen" beleszólni a csatába. Ez hozza a milliókat
Aztán lehet venni ilyen exelsiorokat, meg angol td a köpködővel..... pantherm10...biztos buli a bokorban kuksolni mert különben beporlasztják.Vagy mi még ilyen retttenet szar...hmm ja igen is6.....az nem tank, az nem ágyú... prem sherman (mekkora batár 2 rohadt lövés még a t5 kv-nak is...) kuksolni evvel si lehet igaz...jó hátul..
A legtöbb esetben a tank ára nem tükrözi a tank "minőségét"
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...