Jelenleg 232 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 2 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 2 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 7 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 12 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 14 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 16 órával ezelőtt
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 17 órával ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 17 órával ezelőtt
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 17 órával ezelőtt
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 20 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 23 órával ezelőtt
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 1 napja
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #87013 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN

Én is emlékszem még azokra a telekre, mikor még mellig ért a hó. :(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #87026 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Figyelem: Spoiler!

Én is emlékszem még azokra a telekre, mikor még mellig ért a hó. :(

Eddig olaj, innen mész. A festő múlt kísért. :oops:

10 éve 9 hónapja #87031 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight

:(
Én hónapok óta a jelenlegi T8-as leárazásra várok, vagy vmi egyéni akcióra, hogy megvehessem az FCM 50 t -t.
Teszt szerveren játszogattam vele, vegyes eredménnyel, dehát azok a random csaták nem mérvadók ugye.
A kérdés most akkor az, hogy vegyem-e avagy sem...
Nekem eléggé szimpatikus tank.

Amondó vagyok,hogy mégis egy drága tankról beszélünk így nem fogja senki sem azt írni,hogy vedd meg. Max az előnyeiről és hátrányiról tudunk írni és te majd eldöntöd!
-Tierlimit 8-9
-212 pen szinte mindenre elég
-8 rof
-Nem fogsz lemaradni a csatáról
-400m látótáv
-viszonylag jó pontosság és célzásidő

-papír páncél T6 ellen is
-artymágnes
-0 álca
-nagy célpont
-a lőszerrekesz gyakran sárgul

Én bordó WN8-ról(csak az első 300 csatát rontottam el XD ) vittem fel sárgára,nem egy top gun tank,de jól lehet vele osztani a sebzést & a creditet is jól hozza az tény.
Ha most vennék egy T8 tankot akkor is ezt választanám,ahhoz képest hogy el akartam adni annyira utáltam az elején.
Mostanában unicum & super unicum csatáim is vannak vele. Prémiumlőszer nélkül!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, flexman911

10 éve 9 hónapja #87069 Írta: Juventino1974
Megválaszolva: Juventino1974
Bár senki sem kérdezte,de ha valaki még mindig prém tankot szeretne vásárolni,és szereti a páncélvadászokat,ajánlom figyelmébe a SU122-44-et.Legnagyobb hátránya szerintem a lőszer ára,de nagyon élvezetes tud vele lenni a játék.Most az ára is el fogadható.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

10 éve 9 hónapja #87071 Írta: NorBarKings
Megválaszolva: NorBarKings
Nekem nagyon bejön a Churchill III ezért én azt ajánlom. Mondjuk nem tudom milyen a többi tier 5-ös tank.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #87080 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Én minden tankot úgy lövök be (talán néha tankosztályokat azért figyelembe veszek), hogy tudom h nagyjából
- 1,5-2,0 kill-t kell tudnia lőni minden csatában
- minden tierben tudom h mi az a sebzés amit tudnia kellene (ez ált. a tank hp-nak a másfél-kétszerese szintén ami minimum)
-ezeníkvül a számomra fontos dolgok, minta mozgékonyság, vagy a lomhaság de erős armor(de nem papíron, hanem valóban játékon belül a nagyobbakat is ha nem megizzasztja de olykor megviccelje)
+esetleg egy extra tulajdonság (gyors fordulás, táras, jó célzásidő és töltésidő, nagy dpm... stb)

Na a prémium tankoknál mindezt ugyan így kell fiygelembe venni, legalábbis nálam.

Ha a fentieket 75-80%ban tudja hozni mert ugye állítólag a premek gyengébbek akkor az egy jó gép.

Én nem a tank modelljét nézem , nem is a nevét vagy nemzetet aki gyártotta/zsákmányolta.

Nem érdekel a színe sem h milyen cool ;)

1,5-2,0 killarány sebzésarány-t tudja. = ez hozza a zsetont. :)

Pl t5ben nálam egy erős 900+- 1,5 kill azért kötelező lenen egy tanktól. Ilyenek a kv, t34 a kínai akármi :D hetzer, Talán sherman....stb

Ha beraknának egy rendes kv-t valami 120pen 160-al az már tank lenne. a kv220 nem evvel a csővel van szerelve ha jól tudom...

t6ban 1000-1300 +-
t7ben 1400-1500 +- sőt aztán itt van sok ennél jobb is.

stb stb

Így mivel én pl e25el éppen súrolom ezt a t7 értéket, én elfogadhatónak tartom, a nálam ügyesebbek ennél jóval többet tolnak (toltak mikor még új volt ugye a gép)
ez egy elfogadható t7 prem,

Meg su100y is..

De nagyon sokat nagyon nagyon nagyon kerülni kell.

Remélem segítettem azoknak akik még mindig a nemzetek és modellek varázsolnak el, nehogy utólag sajnálják a pénzüket.

A legfőbb cél: lehessen vele "értelmesen" beleszólni a csatába. Ez hozza a milliókat :D

Aztán lehet venni ilyen exelsiorokat, meg angol td a köpködővel..... pantherm10...biztos buli a bokorban kuksolni mert különben beporlasztják.Vagy mi még ilyen retttenet szar...hmm ja igen is6.....az nem tank, az nem ágyú... prem sherman (mekkora batár 2 rohadt lövés még a t5 kv-nak is...) kuksolni evvel si lehet igaz...jó hátul..

:D

A legtöbb esetben a tank ára nem tükrözi a tank "minőségét" :whistle: :whistle:

10 éve 9 hónapja #87083 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Akkor te milyen tankokat preferálsz? Leírnád szintenként? Tényleg érdekel.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #87084 Írta: HUNknight
dozer00: neked mik a jó prémiumtankok,amikre érdemes pénzt áldozni?

Fcm 50t
E 25
M10 Panther

Nekem ezek szimpik.

10 éve 9 hónapja #87089 Írta: Jackal_hun
FCM 50t, Su-122-44, E25, nekem nagyjából ennyi. Egyébként az Fcm 50t-vel azért olya nagyon nem lehet beleszólni a dolgokba...

10 éve 9 hónapja #87112 Írta: HUNknight

FCM 50t, Su-122-44, E25, nekem nagyjából ennyi. Egyébként az Fcm 50t-vel azért olya nagyon nem lehet beleszólni a dolgokba...

Az pénzkeresésre van,nem arra hogy megváltsd a világot(csatát)XD! Te is észrevetted,hogy nem félnek tőle?
Az viszont durva,hogy az E 25 30-35K nettókat hozott eddig és tiszta fun tank.
Su-122-44 volt a másik alternatívám de féltem,hogy megszaporodnak vele a T9-es csaták ott már nem elég hatékony a 175 pen én meg prémiummal nem lövök szinte sosem.
M10/Panther: mi a véleményed róla? Mert látom azzal is szépen teljesítesz.

10 éve 9 hónapja #87120 Írta: Jackal_hun

Az pénzkeresésre van,nem arra hogy megváltsd a világot(csatát)XD! Te is észrevetted,hogy nem félnek tőle?
Su-122-44 volt a másik alternatívám de féltem,hogy megszaporodnak vele a T9-es csaták ott már nem elég hatékony a 175 pen én meg prémiummal nem lövök szinte sosem.

Sajna annyira nem "szépen" mint szeretném....Igazából egy tipikus kétélű penge. T7-ben isten, T8-ban viszont már gyenge, mert megjelennek az olyan tankok mint IS6, WZ-111, IS3, 110, ezeket nem tudod szemből átlőni még arannyal sem, a többiek meg állandóan hull downban vannak, a medek meg baromi gyorsak, ha van helyük, halott vagy.

Régebben sokkal jobb volt, amíg nem volt ennyi light+arty, egyébként a lightok megjelenése durván hozta magával az artyk számának emelkedését is. Pl. egy Bulldog 1vs1-ben röhögve szétszedi, mert 3 lövés kell hogy megöld és egyrészt letáraz, másrészt meg annyira gyors, hogy ha első lövés nem lánc, már nyomhatod a kilépés gombot a csatából és ez még csak T7. Ha viszont nincsenek lightok, nagyon sok tankot egyszerűen ledarál T7-ben 1vs1-ben is. Artyra elég érzékeny többször one-shotolt már ki T6 arty full HP-ról.

De az egész metagame változott az elmúlt egy évben. Amikor elkezdtem 1.5 éve játszani a TD volt az isten. Aztán lettek rá fél évre a medek, majd megjelentek az új lightok amik durvák és bevonzották az artykat mert most 5x annyi spot van mint 1 éve. Nincs is kempelés mert 5 perces csaták vannak 15:5 el meg 5:15-el.

A WG egyébként nagyon jól befolyásolgatja a meta szabályokat, olyan értelemben, hogy folyamatosan váltogatnod kell kb. fél évenként a tankosztályokat. Most jelenleg a torony nélküli TD-k mennek a süllyesztőbe, nekem ez a véleményem. Nem lehet már jól Td-zni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUNknight

10 éve 9 hónapja #87142 Írta: HUNknight

Sajna annyira nem "szépen" mint szeretném....Igazából egy tipikus kétélű penge. T7-ben isten, T8-ban viszont már gyenge, mert megjelennek az olyan tankok mint IS6, WZ-111, IS3, 110, ezeket nem tudod szemből átlőni még arannyal sem, a többiek meg állandóan hull downban vannak, a medek meg baromi gyorsak, ha van helyük, halott vagy.

Régebben sokkal jobb volt, amíg nem volt ennyi light+arty, egyébként a lightok megjelenése durván hozta magával az artyk számának emelkedését is. Pl. egy Bulldog 1vs1-ben röhögve szétszedi, mert 3 lövés kell hogy megöld és egyrészt letáraz, másrészt meg annyira gyors, hogy ha első lövés nem lánc, már nyomhatod a kilépés gombot a csatából és ez még csak T7. Ha viszont nincsenek lightok, nagyon sok tankot egyszerűen ledarál T7-ben 1vs1-ben is. Artyra elég érzékeny többször one-shotolt már ki T6 arty full HP-ról.

De az egész metagame változott az elmúlt egy évben. Amikor elkezdtem 1.5 éve játszani a TD volt az isten. Aztán lettek rá fél évre a medek, majd megjelentek az új lightok amik durvák és bevonzották az artykat mert most 5x annyi spot van mint 1 éve. Nincs is kempelés mert 5 perces csaták vannak 15:5 el meg 5:15-el.

A WG egyébként nagyon jól befolyásolgatja a meta szabályokat, olyan értelemben, hogy folyamatosan váltogatnod kell kb. fél évenként a tankosztályokat. Most jelenleg a torony nélküli TD-k mennek a süllyesztőbe, nekem ez a véleményem. Nem lehet már jól Td-zni.

Ty!
így már nem is annyira szimpi az az M10/P. Talán ha egyszer 50% akcióban lesz(soha! XD)
Sajnos mindig változtatnak.
Én td-ággal kezdtem a játékot és emlékszem mikor a kedvenc td-m (Nashorn) kikukáztam azzal a céllal,hogy soha többé nem játszom torony nélküli járművekkel.
A szokásos heavy vonalat akkor kukáztam mikor nem volt ritka az oldalankénti 5-6-7 spg.
Lassan semelyik ággal sem lehet X hónapnál többet játszani normális/megszokott körülmények közt. És ez valahol nem teljesen normális dolog szerintem. De némi változatosságot azért ad,bármennyire is nem tetszik!

De megszegtem,mert E 25 a garázsba került :)

10 éve 9 hónapja #87145 Írta: Boncdokiii
Megválaszolva: Boncdokiii
:whistle:

10 éve 9 hónapja #87163 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Hunknight. Ezért nem kell semmit kikukázni. /Azokból, ami azért szerethető. /Tényleg, most én is úgyérzem, a torony nélüli TD-k re rájár a rúd. Mindegy. Elácsorogank a garázsba. Fél év múlva megnézzük, hátha ismét felvirrad a napjuk.

10 éve 9 hónapja #87173 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Nehogy vegyetek SU-122-44-et, mert nem éri meg. :silly:

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Még véletlenül se sikerüljön felszerelni...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 2 órája 42 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 napja 17 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 9 órája 26 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 16 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 3 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.