Helló, volna egy problémám. Aranyat tervezek venni de nem tudom melyik T5-ös prem tankot vegyem meg . Ha valaki tud nekem ebben segíteni akkor írjon(inkább mediumos vagyok).
Helló, volna egy problémám. Aranyat tervezek venni de nem tudom melyik T5-ös prem tankot vegyem meg . Ha valaki tud nekem ebben segíteni akkor írjon(inkább mediumos vagyok).
Ha a medeket nézzük, nekem van Matilda IV, T-25, RAM II, Ezek közül a T-25 nyújta a nagyobb játékélményt, a RAM se rossz csak az átütés tud gondot okozni. Viszont a T-25-nél nagy negatívum a kicsi látótáv és a lassú toronyforgás. A matilda lassú, viszont tier limites, a RAM meg végsebességre nem valami gyors.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gigamma01
En a t34 et eladtam. Nagyon frusztralo volt vele az allando t10. Sajat tierjeben nagyon op, bar meg mindig tierlimites tankokra voksolnek. Superpershingnek iszonyatos op frontja van de ha mar kicsit is elforgatja a testet v a tornyat ugy megy at rajta a loves mint az ementali sajton. Meg mindig az fcmet vagy az is6ot tartom a legjobb prem tanknak a jatekban. Lassuk milyen lesz a chasseur de chars
T8-ban azért nem rossz, ott még az ágyú kompenzálja a lassúságát, de szerintem limitált MM nélküli prém tankot venni nem éri meg. Ha nem az amcsi nehéz legénység képzése a cél...
Én pedig vitatkoznék az OP frontpácélról a Superpershingen. Azon a tankon szemből több a weakpoint, mint a páncél. (És mellé még lassú is egy szar ágyúval.) Hiába van vastag lánctalpa, nem tudod forgatni, mert ha picit is beforgatod, akkor ~200 pen feletti ágyúk átviszik a lánctalpon keresztül. Szerintem a lejátszott 2-300 csatámból ha minden tizedikben működik a páncél, akkor sokat mondok...
Én pedig vitatkoznék az OP frontpácélról a Superpershingen. Azon a tankon szemből több a weakpoint, mint a páncél. (És mellé még lassú is egy szar ágyúval.) Hiába van vastag lánctalpa, nem tudod forgatni, mert ha picit is beforgatod, akkor ~200 pen feletti ágyúk átviszik a lánctalpon keresztül. Szerintem a lejátszott 2-300 csatámból ha minden tizedikben működik a páncél, akkor sokat mondok...
Szemből csak három weakspot van amit nem lehet elrejteni:
- torony teteje
- nyak
- has
Én egy PzIV Schmalturmot vettem az ünnepek alatt, nem rossz kis masina. Jó álca, jó átütés, pontos (bár ez utóbbi nem mindig igaz). Periszkóp, álcahálóval szépen lehet vele csipegetni hátulról, álcát és hatodik érzéket húzok rá elsőnek, aztán úgy tervezem hogy másfél-két skillnél elindítom a legénységet a Panther-E50-vonalon. Annyi a baj hogy rengetegszer dobál 8-as meccsekbe, nem tudom hogy ez a tank sajátossága vagy egyszerűen csak engem szopat az mm.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...