HUNknight igazat írt, de ki akar olyan német td-vel játszani mint a jagdpze100 ami a lightot is csak trackeli, és nem tudsz vele 2 lövést leadni, nem forog, és egy light(konkrétan én t71-el normál ammo) oldlról hátulról szétkapom, sokszor még ha szemből rontok rá is melléé lő, letrackel, vagy csak nem bírja a manővereimet lereagálni...
A waffentróger még ok... de ha szempont az ide oda pakolgatása szabadon a legényeknek akkor legalább olyan tankba ami ér valamit...
waffentrager -1 lőszer a nerf óta, a másik td, meg látott már szebb napokat is...
A jagdpze100 az egyik ha nem a legrosszabb Td a tízes kategóriában.
Ezt számok és ingame játékélmény is alátámasztja globálisan minden szerveren. se nem nyer, se nem lehet vele jókat lőni, eleget sebezni, a fél nap töltésidő és ennek ellenére a haszontalan lövések száma maitt az átlag is gyenge lesz vele. Álca 0, mozgékonyság 0, frontját szétgoldozzák ha kell, de már egy bizonyos szöget tartva is láncon lövöd és meghalt..
Fcm esetében az Francia t10 jó tank. nem tudom h most az fcm med vagy heavy de a francia med és heavy is nagyon kis kezes gépek. Míg a Németeknél azért a Td..hát...
Az is6nál maga a tank is egy kalap **** nem még az is7 is4 amibe tudod húzni velük a legényeket..su100y > a tdk lkegényeinek pörgetésére első osztályú választás pl...
Angoloknál tog 2.... ugye ez nem is vita tárgya, hagynám is :DDD
kína type wz, ezek úgy jók is, és van hozzá normál tank amik szintén jók és van értelme legényeket húzni velük.(t34-3 na az azért...öhm... értitek)
japánoknak nem tudok prém tankról.... az a "chiribá csiribú" az ugye nem tank....
Amerika? t34 és van rendes heavy elég ott a soron amibe van értelme átpakolgatni ide oda a legényeket.
A németek le vannak húzva , biztos jobb gépek mint itt... gondolom a JagdpzE100 az életben ha eldörrentette volna magát, akkor a lövész is elhalálozik attól az erőtől , mellélövéskor az ellenfél lövésze kaphatott szívrohamot (köszi Istenem h még fél perccel tovább élhetek

)
De itt Wotban azért erősen felejtős.. de h ne kövezzetek meg,
kihangsúlyoznám h attól még valakinek tetszhet, lehet vele menni jó köröket egészen biztos, csak nem olyan sűrűn mint az összes többivel.
Meg amúgy jól is néz ki.
több terv is van róla, nekem az alsó jobban tetszene, szerintem jobb gép is volna ... de wg szerint evvel a megoldással a löveggel volna valami gond,h a görgők nem bírnák a terhelést elöl..bla bla...remélem lesz alternatív tanktesteknél választás itt is (ha aktuális még a projekt persze)
[img size=http://fc0]http://[/img]
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...