Jelenleg 385 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 2 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 8 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 10 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 12 órával ezelőtt
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 12 órával ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 13 órával ezelőtt
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 13 órával ezelőtt
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 15 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 19 órával ezelőtt
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 19 órával ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 20 órával ezelőtt
En mar csak 1 esetben fizetnek a wargaming nek, ...
Kertesz 22 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
-2 szint. Milyen szerencse, hogy nem kötelező.
perretz 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 9 hónapja #88709 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

-hajrá Daddy!

Nocsak nocsak Daddy egyik haverja is beregelt? Vagy maga Daddy?
Regisztráció dátuma: ma (2015.01.04)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun, IsVass

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #88710 Írta: IsVass
Megválaszolva: IsVass
:)

10 éve 8 hónapja #88711 Írta: Hun_Mercenary

Egyre jobb lesz B)

10 éve 8 hónapja #88712 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Örülök, hogy Daddy - remélem tartós - emelkedő pályára állt. A korára tett faragatlan megjegyzésem miatt ezúton megkövetem. Némi öniróniának szántam, de tényleg nem ez jött le belőle.
A WN8, meg az egyébb WOT-os statisztikák semmilyen emberi értékmérővel nem rendelkeznek. Ezért személyeket illető, különböző jelző rendszerek használata nem javasolt. Azért játszik, mert kedve van hozzá, és megteheti - oszt passz.
Nem a pszichológusa itt senki, hogy azt firtassa, mi okoz neki örömet.
Akinek nem tetszik, hogy eltérő képességü játékosokkal találkozhat, ne játszon randomban.
Amennyit itt az emlúlt napban kapott, azt kell mondjam jól viselte.
Szerintem ideje leszállni róla, és a témáró is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, CrossMetal1, Szete58, Kopasz0721, gaborn108, Apa1972_hu, Daddy56, IsVass

10 éve 8 hónapja #88713 Írta: Hun_Mercenary

Egyre jobb lesz B)

Miért szerkeszted minden hozzászólásodat át?

10 éve 8 hónapja #88731 Írta: Daddy56
Megválaszolva: Daddy56

-hajrá Daddy!

Neeeeem Hun, nem regisztráltam újra. Elég egy reg is. Lehet, hogy másnak sem tetszik az okoskodásod? :evil:

Még csak annyit, és részemről lezártnak tekintem az ügyet, főleg irányodban:
1) A korommal nem én hozakodtam elő (olvass vissza)
2) A WOT-ot (mélytorkot) nem pénzelem (ahhoz kevés a fizum), kivétel ez a prém, amit "karácsonyra" vettem.
Oly annyira nem pénzelem, hogy még "gold" lőszert sem használtam eddig, valószínű nem is fogok.
3) A Hazaszeretet most hagyjuk, nem idetartozik
4) Nem tudom miből gondolod, hogy semmit nem csinálok egy ütközetben, de biztos igazad van (Ja! A wn8 - s nem a win8! értem)
5) Én egy percig, másodpercig sem állítottam magamról, hogy jó játékos vagyok. Kezdő a kezdők között. Én csak az "akkori" véleményem írtam le egy pénzen vett eszközről. (Azóta javulóban - remélhetőleg :woohoo: )
6) A kritikát - ha az nem sértő hangnemben van, és nem kioktató jellegű - minden további nélkül elfogadom (főleg a wn8 - nem win8 - topposoktól) Kaptam ilyenek is, ha esetleg visszaolvasol.

És végül: vedd már észre, hogy "CSAK TE VAGY AKI OKOSKODIK"! Ne fitoktasd itt a nagy tudásod! Elismerjük! Persze, elég egyszer írnod!
Amit írsz azt nem lehet nem érteni - mint írod! Érdekes a többi hozzászólóét "értem"! Csak pont a tied nem?
Áldjon meg az úr! Részemről lezárt a topik! (Irányodban)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: IsVass

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #88734 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1
Nem Daddy56 a hibás, hogy nem tud játszani! Ez egy összeesküvés a WG részéről! Semmi több! Tudjuk, hogy a WG-et egy titkos társaság irányítja, akik világuralmat akarnak szerezni! A céljuk az, hogy idegileg instabillá tegyék a játékosokat! A stratégiájukat erre építik! Amikor már kellőképpen kikészítettek mindenkit, a világgazdaság összeomlik, eluralkodik a káosz a világon, és ők akkor színre lépnek...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00, bandras32, Szete58, DrangHun, eldegor

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #88736 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
A teljesítmény mutató egyben élvezeti faktort is jelent.
Tanuljuk végre meg. Egy bizonyos érték felett teher, és belehajszol valamibe ami elérhetetlen...

De aki átlag alatti az nem a játékot élvezi, csak azt, hgy furikázhat a tankjával és nagyokat durrant bele a semmibe.

Tehát ezentúl írja mindenki azt aki 200 ponttal azt írja h ő élvezi a játékot, hogy ő nem magát a WORLD OF TANKS-ot élvezi vagy a csatákat, hanem azt, hogy felhőtlenül össze vissza lődöröghet a tankkal és szabadon járhat kellhet.

Aki a játékot élvezi azt azt élvezi, hogy aktív részese a vesztes és győztes csatáknak egyaránt, hogy a szar leosztásban is ő a kiemelkedő. Nem az , hogy a wg által dobott csontok mint az h ő a top tank mindenki más noob, és lő egy top gun radleywalters medált. Hanem az h folyamatos sikerei vannak.
Néha a hátszél megsegíti csodát művel , bravúros összjáték vagy csapatmunka stb.

Az h szépen csillog a napon a tank, meg többször fulladsz meg a vízben sandriveren mint ahány killed volt addig, meg h sikerült 2 tankot eltalálni 0 dmg-el az nem élmény, max vicces meg mókás meg "örökbóódóccsááág"

Az h kikapcsol az ok, de ne keverjük össze azt h valami szórakoztat, meg h valami poén vagy vicces ...

Vicces a viaduktról leugratni 50bvel egy alattad álló tankra és agyonnyomni , élvezet meg az mikor minden csatába megnerfeled az ellenfeled , ha nyersz ha nem. :whistle:

Ha egy labdajátékban az nyújt örömöt h mindig elkaszálod azt akinél a labda van nem az ha sok pontot szerzel vagy nyersz akkor ott valami nem oké... kikapcsolhat,pihentethet de nem adhat élvezeti értéket...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, setelekot 1, DrangHun, MPeter71

10 éve 8 hónapja #88737 Írta: Hun_Mercenary

-hajrá Daddy!

Neeeeem Hun, nem regisztráltam újra. Elég egy reg is. Lehet, hogy másnak sem tetszik az okoskodásod? :evil:

Még csak annyit, és részemről lezártnak tekintem az ügyet, főleg irányodban:
1) A korommal nem én hozakodtam elő (olvass vissza)
2) A WOT-ot (mélytorkot) nem pénzelem (ahhoz kevés a fizum), kivétel ez a prém, amit "karácsonyra" vettem.
Oly annyira nem pénzelem, hogy még "gold" lőszert sem használtam eddig, valószínű nem is fogok.
3) A Hazaszeretet most hagyjuk, nem idetartozik
4) Nem tudom miből gondolod, hogy semmit nem csinálok egy ütközetben, de biztos igazad van (Ja! A wn8 - s nem a win8! értem)
5) Én egy percig, másodpercig sem állítottam magamról, hogy jó játékos vagyok. Kezdő a kezdők között. Én csak az "akkori" véleményem írtam le egy pénzen vett eszközről. (Azóta javulóban - remélhetőleg :woohoo: )
6) A kritikát - ha az nem sértő hangnemben van, és nem kioktató jellegű - minden további nélkül elfogadom (főleg a wn8 - nem win8 - topposoktól) Kaptam ilyenek is, ha esetleg visszaolvasol.

És végül: vedd már észre, hogy "CSAK TE VAGY AKI OKOSKODIK"! Ne fitoktasd itt a nagy tudásod! Elismerjük! Persze, elég egyszer írnod!
Amit írsz azt nem lehet nem érteni - mint írod! Érdekes a többi hozzászólóét "értem"! Csak pont a tied nem?
Áldjon meg az úr! Részemről lezárt a topik! (Irányodban)

Nem pénzeled, csak vetted.. jah
Gold lőszert kreditért kell venni
Hazaszeretetet te hoztad fel

Én nem fitoktatom a tudásom, mert nincs mit. Szimpla jó játékos vagyok ennyi. Én is csinálok akkora agyf@szságokat, hogy a fejemet fogom. Egyáltalán nem mondtam, hogy ismerd el a tudásom. Legkevésbé sem érdekel. Vannak nálam milliószor jobbak, akiknek el lehet tényleg ismerni a tudását. Ha neked az tudásfitoktatás amit én csináltam..
Ha nem vagy képes értelmezni amit eddig írtam (ez nem igaz, inkább nem fogadod el), akkor lehet, hogy jobb ha hagyjuk. Szerintem mindenki érti itt mit akartam kihozni ebből.

Ilyen a stílusom, ez van. Most jobb lenne ha beállnék a sorba jópofizni? Én itt őszintén leírom amit gondolok, nem a hátad mögött röhögök rajtad. Nem a te fórum aláírásodat rakom be poénból a nevem alá (Jackal_hun :P ).

Ezzel a kommentel szeretném is ezt a vitát lezárni. Utoljára szeretném hangsúlyozni, hogy nem veled van a bajom, nem emberileg van bajom veled.
Sziplán nem értettem, hogy miért játszol. Mindenesetre sok jó kört kívánok, sok sebzéssl, killel. Akkor érezni fogod te is a különbséget.

10 éve 8 hónapja #88738 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Nem akarjátok még abba hagyni?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, setelekot 1

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #88749 Írta: Ivo Tibor
Megválaszolva: Ivo Tibor
Sziasztok!

Akik win8 szerint a béka segge alatt van, azok már nem is emberek?!
Nekem ez jön le az egészből! Itt nem azokat bántom akik lila stattal ugyanolyan emberek maradnak a játékban mint a való életben ugyanis tudják, hogy Ők sem istenek!
Most biztos megnézitek a statomat és ez alapján vonjátok le egy játékosról, hogy milyen ember!
Szomorú!
Tudjátok nagyívűen letojom, hogy a játékban rámírnak, hogy mekkora noob vagyok!
Lehetséges, hogy akinek a staja gyenge, az a való életben igen sikeres.
Nem 12 órákat tölt el a gép előtt nap mint nap, hanem mindez Neki csak szórakozás és nem attól retteg reggelente, hogy a napi statisztikája ne rontsa az átlagot! Ha pedig nem sikerül neki akkor a fejét veri a falba, legrosszabb esetben a gépét teszi tönkre!
Beszéltem olyan lila játékossal, akinek ez az élete és ha nem úgy sikerül, ahogy szeretné akkor vége a világnak!

Igen, csak szórakozásnak tekintjük és nem ez az életünk legfőbb mozgatómotorja!

Ajánlom mindenkinek az ehhez hasonló játékost, akinek nem az az első, hogy a játékostársait becsmérelje, hanem csak játszik!:

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #88752 Írta: PanzerPitykeTM
Megválaszolva: PanzerPitykeTM

Sziasztok!

Nekem ez jön le az egészből! Itt nem azokat bántom akik lila stattal ugyanolyan emberek maradnak a játékban mint a való életben ugyanis tudják, hogy Ők sem istenek!
Most biztos megnézitek a statomat és ez alapján vonjátok le egy játékosról, hogy milyen ember!
Szomorú!
Nem 12 órákat tölt el a gép előtt nap mint nap, hanem mindez Neki csak szórakozás és nem attól retteg reggelente, hogy a napi statisztikája ne rontsa az átlagot! Ha pedig nem sikerül neki akkor a fejét veri a falba, legrosszabb esetben a gépét teszi tönkre!
Beszéltem olyan lila játékossal, akinek ez az élete és ha nem úgy sikerül, ahogy szeretné akkor vége a világnak!

Igazad van részben, de te sem azt hoztad ki ebből, ami a többiek problémája. Nekik és nekem is azzal van bajom, amikor egy csata már az első lövés előtt eldőlt. Pl: az összes tank a bázison marad és vár (nem tudom mit) vagy az összes elindul egy irányba stb. stb. Estig lehetne sorolni a példákat.

A gond nekem is az, hogy eltekintve a ritka kivételektől (pl tegnapi családmentes nap) nekem sincs sok időm a játékra (leszorzózom a tankjaim legfeljebb, de sokszor nem is játszom), de amikor játszom, szeretném élvezni is :) És már bocsánat de a sok gyenge (udvariasan fogalmazva) "játékos" tönkreteszi az én játékélményem is. Nem vagyok profi játékos (igen, ez a játékbeli nevem is "PanzerPityke"), mindenkinek el kell kezdenie valahol, de ha valakinek több ezer játék alatt sem sikerül fejlődnie, annak képességbeli problémája van, vagy már bocsánat, de szarik a többiekre!

Nekem is 12k feletti játékom volt eddig és eléggé nehéz a kevés játékidőmből meg persze hogy az első 9k csatámig nem is érdekelt a stat, de igyekszem fejlődni és ezzel a saját játékélményemet is javítva, mivel összefügg a 2 dolog. Arról nem is beszélve, hogy nem megyek le statot javítani alsó tier-be. A 2 prémium 8-as tankomon kívül csak nagyobbak vannak és azokkal játszom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Jackal_hun

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #88753 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

Ez tévedés, elég ha csak kicsit beleolvasol a TFK topicba(előre is bocsánat a példáért és tisztelet a kivételnek) és megnézed ők milyen eredményekkel játszanak mégis megférnek a fórumon a jó játékosokkal.

A különbség az hogy ők tudják és elismerik magukról hogy van miben javulniuk és tesznek is ezért, nem csak vagdalkoznak és szidják a WG-t, a tankokat a többi játékost meg mindenkit a gyenge teljesítményért csak magukat nem.

Nem 12 órákat tölt el a gép előtt nap mint nap, hanem mindez Neki csak szórakozás és nem attól retteg reggelente, hogy a napi statisztikája ne rontsa az átlagot!

A kettő nem zárja ki egymást, erre itt vagyok én mint élő példa.
2013.05.19-én regeltem, lassan közeledünk a 2 évhez és nincsen még 2500 csatám.
Nem mondhatod hogy sok időt töltök a gép előtt, van hogy hetekig nem is játszom mert munka/sport/egyéb elfoglaltságok mellett nem tudok rá időt szakítani, ennek ellenére úgy hiszem elfogadható a statom.

Az a "kifogás" amit te felhoztál tipikusan azoknak a kifogása akik mindent és mindenkit hibáztatnak csak magukban nem látják a hibát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, CrossMetal1, MPeter71, eldegor, Jackal_hun

10 éve 8 hónapja #88759 Írta: Hun_Mercenary

Sziasztok!

Szomorú!

Ajánlom mindenkinek az ehhez hasonló játékost, akinek nem az az első, hogy a játékostársait becsmérelje, hanem csak játszik!:

Igazából több sebből is vérzik szerintem amit mondasz. Ahhoz, hogy valaki jól játsszon, nem kell 12 órázni a gép előtt. Tudok linkelni rengeteg játékost, akikekkel régen szakaszoztam, igaz nem lilák, de bőven jók (kék), és napi 1-2 órnánál nem játszottak többet. Én pl. tavaly nyáron egyik ismerősömmel együtt húztam az accom, így lett rajta 18k csata 10k helyett.
Meg hát azt szerintem mindenki belátja, hogy a lila is lehet ugyanúgy sikeres az életben, mint a kevésbé jó játékos. Ezek a kifogások mind igazak oda-vissza mind a két "félre".

10 éve 8 hónapja #88762 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Uraim!Ne off-k szétt a topic-ot! Téma a Prémium harckocsik!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Szete58, Kopasz0721, MPeter71

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 17 órája ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 5 órája 9 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 21 órája 43 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 19 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 3 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.