Ismét kérdés:
Melyik prém tankkal lehet jól farmolni a kreditet?
Van egy Excelsior, de nem hoz túl sokat a konyhára. Magasabb tierben többet ad? Vagy hogyan működik? A játéknak ezt a részét még nem ismerem.
És esetleg melyik prémet ajánlanátok?
Előre is köszi!
Na, amivel akartam kezdeni, azt előttem már le is írták
Esetemben sok – sok (hónapok) dilemma és videó megnézése után Karácsonykor én is elszántam magam 2 vételére: FCM50t és a T34. Bár még kevés csatám van velük, ezekről tudok picit írni, ami nekem eddig lejött. Hozzáteszem, egyiket sem bántam meg.
FCM50t:
Pont a napokban írtam róla ebben a topikban az előző oldalon. Eszméletlenül bejön. Sérülékeny, de baromi agilis és nagyon jó az ágyúja. A frontja meglepően sokat tud pattintani. Rengetegszer top tier.
T34:
Na, ezen nagyon sokat gondolkodtam, hogy megvegyem – e, ugyanis nagyon sok rosszat lehet olvasni róla mostanság. Félve, de belevágtam. Ezzel még kevesebb csatám van (28) de ahogy az FCM medhez hasonlít, ez inkább egy tornyos TD – re. Legalábbis szerintem. Nem volt T28 protom, meg T30 – om, de szerintem nagyon hasonló lehet velük a játék. (Hozzáteszem még szoknom és tanulnom kell vele a játékot) Érdekes, de ha ezzel nyomom, folyton bukok

(de olyan szinten, hogy a csapat is meghal sec – perc alatt) Ettől függetlenül nekem eddig bejön. Olyan az egész mint egy lassított felvétel

nagyon lassú vele minden. Mozgás, célzás, töltés… Szerintem elég nehéz vele játszani, sokkal jobban meg kell tervezni vele minden lépést, mert hamar kiherélik. Hull – down – ban erős, mint a T29, T32. Próbálok vele hátul maradni és onnan lövöldözni. Eddig 10 – esekhez relatív kevésszer dobott, de ott is simán lehet vele sebezni. Az átütése nagyon jó. Plusz ha teljsen beszűkül, akkor nagyon pontos. Dobtam rá töltés, célzás gyorsítót + vert. stabot. A BIA is teljes a legénységen, így tölt olyan 12.6 körül. Ha jól emlékszem. A célzása még így is szörnyen lassú

Hát na, van mit tanulnom még vele, de összességében bejön és nem bántam meg.
Ami a kredithozamot illeti, nekem kb olyan 45 – 50 körül hoznak nettóban (prémmel). Ebben van nagyon jó és nagyon szar kör is. Egyszóval baromi sok kreditet hoznak. Ez elég új nekem

Amióta megvannak, csak velük játszok felváltva

Nem gyenge mennyit termelnek.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...