Jelenleg 356 vendég és 3 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 3 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 8 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 10 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 12 órával ezelőtt
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 13 órával ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 13 órával ezelőtt
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 13 órával ezelőtt
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 15 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 19 órával ezelőtt
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 19 órával ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 21 órával ezelőtt
En mar csak 1 esetben fizetnek a wargaming nek, ...
Kertesz 22 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
-2 szint. Milyen szerencse, hogy nem kötelező.
perretz 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 9 hónapja #88634 Írta: PanzerPitykeTM
Megválaszolva: PanzerPitykeTM
Nem vagyok profi játékos, de csak ma majdnem 3 milliót lőttem össze a T34-el és még jól is éreztem magam! (Remélem a csapattársak is :D )

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #88636 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Ne röhögjetek rajta pennahajderek. 56 éves, vagy ami még rosszabb 56 ban született. Biztos nem egy klaviatúra virtuóz. Lehet, hogy nem találja a W-t és két hónapja egyhelyben forog.

Igen, igazad van! Soxor nehezen találom a w-t, vagy az s-t, nem is úgy látom már már a monitort mint TE! De a TISZTELETET azt megadom mindenkivel szemben!
Valóban 56-ban születtem, lehet neked rossz, de tudom mi a hazaszeretet, mi a haza védelme, amit talán TE csak hírből ismersz (ismerhetsz) Nem tudom mennyi idős vagy, a játékot mikor játszod, mennyi ideig. De...
Én dolgozom, este SZÓRAKOZÁSBÓL "művelem" ezt, és nem egész nap.... :woohoo:

Nyugi Daddy én 57 októberi vagyok, és én se ebből élek, ahogy más sem.

10 éve 9 hónapja #88637 Írta: Daddy56
Megválaszolva: Daddy56

Figyelem: Spoiler!

Igazat tudnék neked adni, abban az esetben, ha ez nem egy csapatjáték lenne. De mivel neked a csapat részeként kell funkcionálnod, ezért egyáltalán nem lényegtelen hogy milyen az egyéni teljesítményed.

Nem az a baj, hogy milyen a statod, a baj az, hogy a hozzászólásod stílusa és az értékeid közötti kohézió hiányzik.

Elfogadjuk mások véleményét, amennyiben az építő jellegű és látható mögötte a szándék, hogy van törekvés a jobb eredmény elérésére.

Képzeld magad a mi helyzetünkbe: nekünk minden meccsen, mikor az első 30 másodperc letelik mérlegelnünk kell, hogy abból a körből mit lehet kihozni (egyébként neked is kellene). A te játéktudásbeli hiányosságaidat valakinek a másik 14-ből kell majd kompenzálnia. Elég idegesítő az, amikor 5 kört megy az ember úgy, hogy mindent megtett a meccs során, de a csata az első pillanattól kezdve nyerhetetlen, mert a 15 ember nem egy csapat, hanem 15, bóklászó ember.

Oké Jack, én ezt értem. Egyébként nem tartom magam "bóklászó" játékosnak, sőt inkább "meggondolatlanul" rárontom az ellenre, (lehet ezért a sok kilövés)
Nem egyszer volt rá példa, hogy a másik szárnyra mentem "segítségként". Én voltam az 5.ik, és mire "észbe kaptam" egyedül maradtam, mert mindenki ott hagyott, mint eb a szaharát. (el menekültek)

10 éve 9 hónapja #88640 Írta: Balista1
Egyébként Daddy ebben a témában szerintem a felvezetés volt rossz. Lehordtál minden fosnak egy olyan tankot, mivel sokan többé-kevésbé erdményesen játszunk.
Ha azzal kezded, vettél egy T34-et de mást vártál, nem boldogulsz vele, - van itt elég sok segítőkész fószer - valószínüleg a reakciók is mások lettek volna. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Apa1972_hu, Daddy56

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #88641 Írta: Trucker39
Megválaszolva: Trucker39

Ne röhögjetek rajta pennahajderek. 56 éves, vagy ami még rosszabb 56 ban született. Biztos nem egy klaviatúra virtuóz. Lehet, hogy nem találja a W-t és két hónapja egyhelyben forog.

Igen, igazad van! Soxor nehezen találom a w-t, vagy az s-t, nem is úgy látom már már a monitort mint TE! De a TISZTELETET azt megadom mindenkivel szemben!
Valóban 56-ban születtem, lehet neked rossz, de tudom mi a hazaszeretet, mi a haza védelme, amit talán TE csak hírből ismersz (ismerhetsz) Nem tudom mennyi idős vagy, a játékot mikor játszod, mennyi ideig. De...

A koroddal semmi baj nincs. Sokan vagyunk ebben a játékban... nem éppen húsz évesek. Vannak itt kezdők, meg haladók is. Soha sem késő tanulni pár dolgot olyantól, aki az adott dologhoz jobban ért. Még az sem baj ha fiatalabb. Nyilván olyan gyorsan, ügyesen már nem megy a dolog, mint a fiatalabbak. Nekem se megy úgy. Sok video, meg mások által készített és megosztott visszajátszások. Sok mindent lehet belőlük megtanulni és máris élvezetesebb a játék is.

Van itt az oldalon egy jó T34 elemzés is. ha még nem olvastad el, érdemes elolvasni:

T34 tankelemzés
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turul_Harcos

10 éve 9 hónapja #88643 Írta: Daddy56

Egyébként Daddy ebben a témában szerintem a felvezetés volt rossz. Lehordtál minden fosnak egy olyan tankot, mivel sokan többé-kevésbé erdményesen játszunk.
Ha azzal kezded, vettél egy T34-et de mást vártál, nem boldogulsz vele, - van itt elég sok segítőkész fószer - valószínüleg a reakciók is mások lettek volna. ;)

Karácsonyra vettem egy T34-es amcsi prémet, de eddig nem a várt eredményt tudom vele produkálni. (Az előbb is mentem egy kört, kilőttem, egyet, de aztán jött az E25-ös, (nem találtam el elsőre - töltött épp az aranyos) én meg mentem a depóba.... :sick:
Tudom, hogy nem első vonalas, tudom, hogy pontos az ágyúja, de valahogy mindig elsőként lőnek ki.... :woohoo: és ez idegesítő... az ágyúk, mert lassú, a gyors medek, mert lassú... stb.
Tudod Balista, ha nem tudok 3-4 napon, kb. 20 meccsen egyszer sem nyerni, akkor "kiakadok", pedig igazán "birka türelmem" van! (Az ügyfelek megtanítottak erre) :blink:

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #88646 Írta: PanzerPitykeTM
Megválaszolva: PanzerPitykeTM

Mai utolsó csatám a t34-el (friss, 2 perces)

Kinek kinek ízlése szerint, elrettentésül vagy lelkesítésnek. Néha, amikor úgy jön ki a lépés, elképesztően utálom ezt a tankot, de mint ma is, nagyon megy (magamhoz képest természetesen).
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Daddy56

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #88647 Írta: Daddy56

A koroddal semmi baj nincs. Sokan vagyunk ebben a játékban... nem éppen húsz évesek. Vannak itt kezdők, meg haladók is. Soha sem késő tanulni pár dolgot olyantól, aki az adott dologhoz jobban ért. Még az sem baj ha fiatalabb. Nyilván olyan gyorsan, ügyesen már nem megy a dolog, mint a fiatalabbak. Nekem se megy úgy. Sok video, meg mások által készített és megosztott visszajátszások. Sok mindent lehet belőlük megtanulni és máris élvezetesebb a játék is.

Van itt az oldalon egy jó T34 elemzés is. ha még nem olvastad el, érdemes elolvasni:

T34 tankelemzés

Igen, azt olvastam, és ezért is választottam ezt a prémet.
Az élet megtanított, hogy mindenkitől lehet valamit tanulni. De az "okos tojásokat" sosem szerettem. Ne vagdalózzon nekem senki az Ő Win mijével, teszek rá, mint ahogyan ő is az enyémre. (Ez jött le sok reakcióból)
Nekem hirtelen az volt a benyomásom - mert kiakadtam, még a napi duplázókat sem tudtam hozni vele. (A csapat sem... :sick:, akkor nem biztos, hogy az én stílusom a rossz, de mind1! )
Kösz a biztatást, nem szokásom a menekülés..... (itt sem WOT)
Még csak annyit, hogy eddig minden harckocsit kifejlesztettem a kávédarólótól kezdve, kivéve ez a bizonyos T34!

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #88650 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Örülök, h. kezd normalizálódni a helyzet. A tankról egy szót sem szólok, nem ingem, de két dolgot tanácsolnék, amint nekem is tették volt a nálamnál jóval ifjabbak és tapasztaltabbak: 1. indulásnál ne indulj el: várd meg, h. merre mennek a többiek. 2. sose menj arrafele, amerre nem megy senki: "nem muszáj hősnek lenni, ha nem lehet". Ha csak ehhez a két dologhoz tartod Magad, már nagyságrendekkel jobb eredményeid lesznek... hát még ha hozzáteszed a harmadik szabályt: "Maradj életben!" A végjátékban az tud nagyot alkotni, sőt egyáltalán: alkotni, aki megéli, h. eljusson odáig...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Apa1972_hu, MPeter71, Daddy56

10 éve 9 hónapja #88651 Írta: Balista1
Ha most vetted,/ Daddy / valószínüleg még a legénység is fejlődik. Idővel jönnek a legénységi képességek, és lassan minden paraméter javulni fog. ( Úgye jól emlékszem, a prem tankokon sem 100%-al kapjuk őket? )
Ez a tank a nehezek között is lomha. Leghátrányosabb tulajdonsága az igen lassú toronyforgás. Persze, hogy egy E25 körbeszalad! A fürgébb tankok veszélyét már a helyezkedésnél vedd figyelembe, vagy ügyelj arra, hogy ne maradj egyedül. Első időszakban próbálj rátapadni egy szimpatikus játékosra, és maradj a közelében.
Felszerelések - venti, töltésgyorsító, nálam célzásgyorsító - mindenképpen kellenek.
Ne rohankj elöre! Ennek a tanknak gyenge a teste, de a kupakja előlről és hátulról igen kemény. A beszedett testlővéseket a sarkokon is kerülni célszerü. Keresd az olyan gödröket, városokban törmelék halmokat, melyek alulról védelmet nyújtanak.
Szinte minden pályán van hull-down pozíció. Pl. ha Himmelsdorfon a hegyre mész, maradj hátul a kapaszkodón, épp annyira, hogy még vízszintesen lőni tudj. Az egész elötted lévő placcot be tudod lőni, de a te gyenge pontod védett. / Mondjuk itt figyelni kell, hogy az elötted futkosó csapattársakat ne sebezd meg. /
Ennek a tanknak talán a legjobb a csőlehajlása a nehezek között. Az ágyúja gold nélkül is brutális. Használd az erősségeit, és később talán még meg is szereted.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Apa1972_hu, MPeter71, Daddy56

10 éve 9 hónapja #88652 Írta: Apa1972_hu
Megválaszolva: Apa1972_hu

Még csak annyit, hogy eddig minden harckocsit kifejlesztettem a kávédarólótól kezdve, kivéve ez a bizonyos T34!

Azért ez csak akkor ér valamit, ha minden modulból a legjobb van fent, 100%-os legények ülnek bennük 1-2 skillel, a megfelelő felszerelések fent vannak, és az se árt, ha az ember ad elég időt (kellő számú csatát) az adott gépnek. ;) :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Balista1, MPeter71, Daddy56

10 éve 9 hónapja #88653 Írta: Csorsz
Megválaszolva: Csorsz
Daddy én szívesen mennék veled szakaszban. Meg foglak keresni és ha jó neked gurulunk pár kört.

10 éve 9 hónapja #88660 Írta: Daddy56
Bocsi! De a korábbi "ömlengésem" zárszavaként.... :woohoo:

Mellékletek:

10 éve 9 hónapja #88662 Írta: gaborn108
Megválaszolva: gaborn108
:cheer: Gratula a körhöz! Remélem, így már oldottabb a viszony a jószággal! :lol:

Amúgy én is szakasztársnak jelentkeznék (ha érdekel a dolog), hátha beférek még Csorsz kolléga mellé harmadikank! :)

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #88663 Írta: Daddy56

Daddy én szívesen mennék veled szakaszban. Meg foglak keresni és ha jó neked gurulunk pár kört.

Köszi Csorsz!
Ülök elébe :lol:
A "Daddy56" inkább orosz tankok, IS3 a "legnagyobb", a 2. skill (vagy mi) "képesség" 26%-on.
A "d_warrior" a másik account, itt van a prém T34, és egy Tigris I.
A T34-nél 90% az első képesség, a Tigrisnél 67%
De nem tudok csat csetelni, mert laptoppon játszom, ott pedig csak hang lemenet van, mikrofon nincs :sick:

Ja! A T34 "tartozéka" volt a töltésgyorsító, a fejlett célzórendszer és a függőleges stabilizátor :dry:

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Dühöngeni azért szabad ugye? A mauzt mintha nem...
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 3 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 5 órája 19 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 21 órája 53 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 20 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 3 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.