Ez volt eddig a csúcs csata ezzel. De főleg rambózás ment, és a képen látható srác is úgy lőtt ki a vége előtt pár perccel
Tanulságos végignézni, hogy 8-9000 pontos, jó winratű játékosok is fossá lettek lőve mindkét oldalon, akik ezzel a cseh TD-vel tolták. (Az egyetlen akit kilőttem is unikum)
Kicsit a Strurmtigeres modra hajaz ezzel a fostalicskával játszani. Leárazva még jó poén, de tizenezer ft-okat tnem adnék érte az biztos.
Az aktuálisan futó tank becserélős akcióban, szerintetek melyik tankomtól váljak meg;
IS-2 vagy IS-2 shielded?
Papíron az előbbi jobb, utóbbi többet ér, de én nem tudok dönteni. Szerintem felesleges a garázsban két ennyire "egyforma" tank, de várom a meglátásaitokat.
Az aktuálisan futó tank becserélős akcióban, szerintetek melyik tankomtól váljak meg;
IS-2 vagy IS-2 shielded?
Papíron az előbbi jobb, utóbbi többet ér, de én nem tudok dönteni. Szerintem felesleges a garázsban két ennyire "egyforma" tank, de várom a meglátásaitokat.
Olyan kevés a különbség, hogy nem érdemes ezen szenvedni. Anyagilag sem
Hi! Ami nekem jól müködik az E75 ts el hp, vstab, impr.aim. igy elég jól adja ha a torony mozgása közben lövök. ///// Valaki nem tudja mikor lesz változás a kötvényes boltban? Mert lassan megint 8k bondnál tartok és az m41d vel szemezek. Viszont tudom hogy szivnék vele a sok cvs elc miatt.......
IS6B lehet jobb választás. Kezdőbarát, jó páncélzat, preferential mathcmaking (tier X ellen nem rak be). Patriot nehéz a mostani metában az alacsony alfa miatt, liberté nem rossz, de tier X ellen szenvedés.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, 93DavidOFFF
Sziasztok!
8-as kötvény tankot szeretnék venni. Patriot és Liberté között gondolkozom. Melyiket ajánlanátok?
Illetve ezek ugyanúgy alkalmasak farmolásra, illetve más legénység is képzés nélkül húzható?
Köszönöm előre is!
Nehéz tankot szeretnél? Vagy lehet más is?
Szia! Nehéz tankot mindenképp!
Bár már nem aktuális, mert végül megvettem a Libertét. Sajnos nem jön be eddig!
Pontatlan ha nincs beszűkülve, a kupoláját mindenki ellövi ha kell, ha nem..... Remélem csak rossz session, és idővel megbarátkozom vele!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...