Jelenleg 118 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 3 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 12 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja

Prémium harckocsik

7 éve 10 hónapja #258113 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Alapjában véve például én a svéd ágon csak a 6-nál járok. Elég ratyik T8-ig és még nem volt kedvem odáig kihúzni. Így nekem lányok vannak az S1-ben. Őket pár csata alatt, legénységi bónusszal, meg xp-boost-tal elég gyorsan kihúztam 3 skill+saját BIA-ig.

A Wz-ről úgy annyira érdemben nem tudok sokat. Asszem tier limites, szóval szerencsére nem lát 10-et.
Mint ellenfél, elég kemény, szerintem, egész megbízható a páncélja (persze csak frontból). Tornyozni is lehet vele, nehéz belőni.

Sidescrapelni csak fokozott óvatossággal érdemes, mert az oldala gyenge. Ugyebár gyenge az átütése, elég pontatlan és sokáig céloz.

Sokan inkább az is6-ot ajánlják, azt jobbra értékelik.

Egyébként ajánlom pl. az itt megtalálható tank elemzést, vagy esetleg más fórumon való tájékozódást. Esetleg más kolléga hozzászólása lenne még a jó, akinek van ilyen tankja :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 10 hónapja #258115 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69

Alapjában véve például én a svéd ágon csak a 6-nál járok. Elég ratyik T8-ig és még nem volt kedvem odáig kihúzni. Így nekem lányok vannak az S1-ben. Őket pár csata alatt, legénységi bónusszal, meg xp-boost-tal elég gyorsan kihúztam 3 skill+saját BIA-ig.

A Wz-ről úgy annyira érdemben nem tudok sokat. Asszem tier limites, szóval szerencsére nem lát 10-et.
Mint ellenfél, elég kemény, szerintem, egész megbízható a páncélja (persze csak frontból). Tornyozni is lehet vele, nehéz belőni.

Sidescrapelni csak fokozott óvatossággal érdemes, mert az oldala gyenge. Ugyebár gyenge az átütése, elég pontatlan és sokáig céloz.

Sokan inkább az is6-ot ajánlják, azt jobbra értékelik.

Egyébként ajánlom pl. az itt megtalálható tank elemzést, vagy esetleg más fórumon való tájékozódást. Esetleg más kolléga hozzászólása lenne még a jó, akinek van ilyen tankja :)

Sajna nekem nincsenek svéd lányaim, amikor meg lehetett őket szerezni, családi okok miatt pont nem tudtam játszani. Az elemzést olvastam, de sajna már nem mai darab. Még várok estig, hátha jön valaki, akinek megvan a 112. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni

7 éve 10 hónapja #258116 Írta: Kulung69

Szia!

Én a te helyedben a Revalorisét venném meg mert ha szeretnél farmolni, akkor ezzel kb 30-40 000 kreditet simán megkapsz csatánként.

Ha ez segített akkor szívesen! :cheer:

Szia! Köszi a választ! Egy ismerősöm tegnap vette meg a Revot, és küldött képet, hogy egész jól keres vele. Még gondolkodom!

7 éve 10 hónapja #258117 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Scheff összefoglalója a Black Friday ajánlatban lévő tankokról. Ajánlom mindenkinek elolvasni, mert teljesen egyet értek vele:

www.esport1.hu/...tankok

7 éve 10 hónapja #258119 Írta: Kulung69

Scheff összefoglalója a Black Friday ajánlatban lévő tankokról. Ajánlom mindenkinek elolvasni, mert teljesen egyet értek vele:

www.esport1.hu/...tankok

Hát na, én is egyetértek vele, nálam csak ezért jött szóba a 112, mert kéne legénységhúzásra, egyébként tuti nem venném meg. Még dillemázok.

7 éve 10 hónapja #258130 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Én beruháztam A Wz120 Td-re.
Az eddigi összkép vegyes. Ami nem feltétlenül a tank hibája.( és persze nem az enyém :) )
Kezdem azzal ami nem tetszik. A bevétel. Eddig nem a legjobban kereső tankom. Győztes csatában az elmegy kategória 3333 os sebzésre adott 54.000- alap kreditet (95e prém) De 1500 - 2000 körül csak 18-22k. (drága alap lőszer) Ez össze jön alacsonyabb szintű prémtankkal is. A vesztes csatára kritikán aluli a jövedelmezése. És vesztes csatából bőven kijutott. 26 meccs 27% Win. (aggasztó :rofl: )

DE!!! Ez egy jó TD. kb ugyan azt tudja mint a Su122 54 csak ez egy tierrel lentebb. Sőt tovább megyek ez jobb orosz 9-es társánál. Cammója és látótávja kiváló. Az átütés és az alfa megfelelő. Az ágyú viszont kiszámíthatatlan. Az rng csúnyán tudja szívatni. És 248 as átütéssel T7 könnyű tankokat csak láncolni, és pár papírhuszárról lepattanni nem épp lélekemelő.
Azért választottam svéd s1 ellenében mert gondoltam kevésbé csapatfüggő vele a játék. Sajna nem az.
Aki farmolásra venné annak nem ajánlom. A Obj. 263 ágat ismerőknek, su 122-44 tulajoknak, pozitív lehet az összkép.

A bűn rossz statom és win rate ellenére nem bántam meg. mindezt betudom a évvégi-hétvégi zombiparadicsom inváziónak.

7 éve 10 hónapja #258131 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

www.esport1.hu/...tankok

Hát na, én is egyetértek vele, nálam csak ezért jött szóba a 112, mert kéne legénységhúzásra, egyébként tuti nem venném meg. Még dillemázok.

Sokan a bevételt nézik egy tanknál, de 3-4 nagy prémium tank után már inkább a legénységhúzás számít nálam egy döntésben. Márpedig a kínai heavy ág elég ütős lett - emiatt a 112 megfontolandó.

7 éve 10 hónapja #258132 Írta: Kulung69

www.esport1.hu/...tankok

Sokan a bevételt nézik egy tanknál, de 3-4 nagy prémium tank után már inkább a legénységhúzás számít nálam egy döntésben. Márpedig a kínai heavy ág elég ütős lett - emiatt a 112 megfontolandó.

2 fő kreditfarmoló tankom a Su-100Y és a Lorr. 40t. Lehet beruházok melléjük egy 112-re, mint legénységhúzoda.

7 éve 10 hónapja #258133 Írta: KDenes
Megválaszolva: KDenes
Én elcserétem a franica heavymet, de most visszavenném 30%-osan, ha tudnám, hogy az új francia 10-es heavy jó. Nem tudja valaki, hogy kimagasló, szimplán jó vagy sem lesz az új francia tites ? :huh:

7 éve 10 hónapja #258134 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
Akcio ide akcio oda en tartalekolom a penzt es bizva bizom benne, hogy a Francia kakast meg viszont latjuk az ev vegen.
A teszt szerveren megtettszett az uj hevi es ehez az idealis.
Ha nem ez lenne a cel en is mennek a kinai fele, ahoz pedig igenis a 112.
Szerintem egy premiumnal igenis nem masodlagos szempont a legenyseg.

7 éve 10 hónapja #258150 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Én elcserétem a franica heavymet, de most visszavenném 30%-osan, ha tudnám, hogy az új francia 10-es heavy jó. Nem tudja valaki, hogy kimagasló, szimplán jó vagy sem lesz az új francia tites ? :huh:

Hogy neked mi a jó azt nem tudom, de fut a teszt szerver. Kifejleszt, kipróbál.
Nekem nagyon be jött.

7 éve 10 hónapja #258154 Írta: KDenes
Megválaszolva: KDenes

Nekem nagyon be jött.

Én nem vagyok olyan kéességű játékos, aki pár csata alapján, ráadásul a teszt szerveren, ahol mindenki ful gold, ful kötvényes dolgokkal megy kiértékeljem a rankot, annyira hogy párhuzamba állítsam a többi tizessel.

A kérdésem az lenne, hogy jó annyira, hogy a többi 10-esnehezet lepipálja vagy nem pl? :thx2:

7 éve 10 hónapja #258162 Írta: Kulung69
Na, leszűkítettem a kört. Revo vagy 112? Tudom, nem összehasonlítható a két tank, de mégis... 112 limites, jó a páncélja, legénységhúzásra remek lenne. Revo meg fossa a kreditet, viszont csak 3 francia med legénységi tagom van és többre nem is lesz szükségem (BC 25-t-be mennek majd egyszer, most a Lorr. 40t-ben csücsülnek). Van 9100 goldom, még az akció alatt beszerezném valamelyiket. Melyik legyen szerintetek? Köszi a választ előre is.

7 éve 10 hónapja #258176 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nem pipálja le a többi t10 nehéztankot - ha erre voltál kíváncsi ;-)

Nekem nagyon be jött.

Én nem vagyok olyan kéességű játékos, aki pár csata alapján, ráadásul a teszt szerveren, ahol mindenki ful gold, ful kötvényes dolgokkal megy kiértékeljem a rankot, annyira hogy párhuzamba állítsam a többi tizessel.

A kérdésem az lenne, hogy jó annyira, hogy a többi 10-esnehezet lepipálja vagy nem pl? :thx2:

7 éve 10 hónapja #258187 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Na, leszűkítettem a kört. Revo vagy 112? Tudom, nem összehasonlítható a két tank, de mégis... 112 limites, jó a páncélja, legénységhúzásra remek lenne. Revo meg fossa a kreditet, viszont csak 3 francia med legénységi tagom van és többre nem is lesz szükségem (BC 25-t-be mennek majd egyszer, most a Lorr. 40t-ben csücsülnek). Van 9100 goldom, még az akció alatt beszerezném valamelyiket. Melyik legyen szerintetek? Köszi a választ előre is.

A 112-t hosszú örömteli közös együttélés után eladtam. Igaz ezt megelőzően már hosszú ideje csak porosodott a garázsban. Sajnos az újabb tankok és a meglévők változásai nagyon lecsökkentették a használati értékét. Vártam a buffot, de nem azt kapta amire szüksége lett volna. Páncélbuffot kapott átütés növelés helyett. Szörnyen flusztráló volt már, hogy a saját súlycsoportjában nem üt át semmit. IS3, IS6 al szemben 1vs1 ben esélytelen.
A Revo is megvan, de inkább nem mondok semmit.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, Kulung69

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 9 órája 18 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 2 órája 28 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.