Jelenleg 84 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 11 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Prémium harckocsik

7 éve 10 hónapja #257436 Írta: S4nsSk1ll
Megválaszolva: S4nsSk1ll
Ne csak a lőszer árakat nézd!

Ha nem tudsz eleget sebezni, akkor akár ingyen is lehetne a lőszer...

Szerintem az FV nagyon esetérzékeny. Ha van egy domb, amit meg tudsz játszani, akkor természetesen könnyű vele játszani, de minden más esetben a Revo nagy alfája többet ér. (Szerintem...) A Revo alap lőszer sebessége is elég jó, így vadászni élvezet vele - a bújócska meg kifejezetten buli üzemmód. (Megint csak szerintem...)

Mivel szinte állandóan T10 -ben leszel A kacsa, így mindenképpen azt vedd meg, amelyik tetszik, és amelyik passzol a játékstílusodhoz - így könnyebb lesz elviselni azokat a tankokat, amikkel nem neked kellene harcolni, de valahogy mégis te akadsz állandóan beléjük...

Krisz

Köszönöm a szép tartalmas választ!
Még mindig nagyon kilátástalan vagyok :wb:
A revo szerintem mindenképpen jobban keres hisz 390 alfa -500 credit/lőszer

Fv - 240 alfa 500kredit/lőszzer
Viszont az fvvel mintha kicsit konyebb lenne játszani vagy nem tudom.. Lehet csak azért mert teszt szerón probálgattam őket :wb:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Vargs

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #257440 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
A közekmúltban pont ugyanezen a dilemmán estem át, mint Hun_Vargs kollega. Fv, vagy Revo? Végül a Revo mellett döntöttem, de nem vagyuk biztos benne, hogy jól tettem. Az én hol sárga, hol halványzöld játéktudományomnak és izgága játékstílusomnak nem igazán kedvez.
Mint ellenfél feltünt, hogy milyen kis keménytojás, mennyire oda tud ütni és milyen frankón pattintgat. Aztán kiderült, hogy valójában egy lágytojás és csak a saját tierből kapott lövéseket pattintja, azt is elég hektikusan. Az ágyú alfája tényleg jó, de a töltésidő gyalázatos egy mednél, ezt már más is emlegette. Ezekből adódik, hogy a nehéz fiúkat azért kell kerülni mert nincs páncél / tornyon sem / a többi medet, lightot meg azért, mert ha 1 vs 1 hellyzet alakul ki, a töltés idő alatt szétszednek. Mai napig nem tudom, hogy mit kéne vele játszani? Marad a kempelgetős, bujócskázós, messziről lövöldözés, amit néha már én szégyelek. Ja, és a lappangó önvád, hogy miért nem az FV-t választottam?

Azért itt is azt látom, hogy a hozzászólások óvatosan az FV felé billentik a mérleget.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Vargs

7 éve 10 hónapja #257445 Írta: Hun_Vargs
Megválaszolva: Hun_Vargs
Uu ez remek válasz volt.
Ahogy én is írtam az fv több hibát megengedett nekem miközben játszottam vele.
Egyenlőre ugy néz ki, hogy csak egyet veszek, de lehet 2lesz belőle.
Ha esetleg 2 tankra kerülne a sor akkor fv es meg melyik tank? Esetleg revo? Vagy mást ajánlotok?
Viszont ha csak egyet kell választani szerintem fv lesz

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #257479 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa
Szerintem tökmindegy milyen 8as prémium harckocsit választasz, a lényeg, hogy szeress vele játszani.
AZ, hogy az átlag kredit hozama mennyi az rohadtul nem számít. 3-5ezer kredit különbség meg főleg nem.

Amúgy meg működik elvileg a teszt szerver, ki lehet próbálni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

7 éve 10 hónapja #257507 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Hun_Vargs nézz be a privát postaládádba!

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #257538 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

A közekmúltban pont ugyanezen a dilemmán estem át, mint Hun_Vargs kollega. Fv, vagy Revo? Végül a Revo mellett döntöttem, de nem vagyuk biztos benne, hogy jól tettem. Az én hol sárga, hol halványzöld játéktudományomnak és izgága játékstílusomnak nem igazán kedvez.
Mint ellenfél feltünt, hogy milyen kis keménytojás, mennyire oda tud ütni és milyen frankón pattintgat. Aztán kiderült, hogy valójában egy lágytojás és csak a saját tierből kapott lövéseket pattintja, azt is elég hektikusan. Az ágyú alfája tényleg jó, de a töltésidő gyalázatos egy mednél, ezt már más is emlegette. Ezekből adódik, hogy a nehéz fiúkat azért kell kerülni mert nincs páncél / tornyon sem / a többi medet, lightot meg azért, mert ha 1 vs 1 hellyzet alakul ki, a töltés idő alatt szétszednek. Mai napig nem tudom, hogy mit kéne vele játszani? Marad a kempelgetős, bujócskázós, messziről lövöldözés, amit néha már én szégyelek. Ja, és a lappangó önvád, hogy miért nem az FV-t választottam?

Azért itt is azt látom, hogy a hozzászólások óvatosan az FV felé billentik a mérleget.

Nem igazán billentik az FV felé, csak mivel legalább 5x leírtam részletesen, hogy milyen a Revo, és milyen előnyei meg hátrányai vannak, gondoltam most nem teszem. :)

Dióhéjban:
- nagy alfa
- nincs páncél
- lövegsüllyedés kiváló
- X-ben kérheti az aranyat, mondjuk én nem töltök bele

Nem töltök bele aranyat, mert pénzkeresésre használom. Simán lehet vele 50-60E-t keresni, volt már 160E-köröm is.
Játékstílus:
Abszolute támogató tank, és medhez képest lassú a sebessége. Ebből kifolyólag a háttérben tornyozva kiváló supportank. Elől is lehet használni, mert felderítésileg nagyon jó, jó a látótávja, csak nagyon meg kell gondolni, mert ha beüt a gebasz nem tudsz visszavonulni.
Tegnap felgyújtottam vele egy Fv215B-183-at égett mint a reichstag. Gondolom örült a srác.
A töltésideje nekem nem túl sok, tekintve hogy az orosz TD vonalon szocializálódtam.
Én áldásként fogom fel a töltésidőt, mert ugye bennem van a nyomás, hogy sebbezzek, és egy gyorsan töltő tanknál gyakran elkövetem azt a hibát, hogy kimegyek lőni hamarabb mit kéne.
Ez a tank addig tölt, amíg leesik rólad a spot. Szóval nekem pont jó.

Az FV-k hez nem volt szerencsém, hanyagolom a brit ágat, így nem tudom összehasonlítani, de az oldalon található tankelemzések általában elegendő kiindulópontok.

Igazán attól függ, hogy jó eg egy tank, hogy TE mire és hogyan használod. A te stílusod a döntő.
Ha szeretsz TD-zni akkor a REvo is menni fog, ha inkább futrinkázni szeretsz, akkor a Revo nem a te tankod.

Üdv, GL HF

Ja, én is sárga halványzöld vagyok. Általában lehet a Revóval lőni 2000dmg-t ami igen megtérülő dolog.
(50-60E) Ha szar a meccs, és sebzel 1000-t, akkor 20-30E.
Ha jobb köröd van, akkor a határ a csillagos ég.:) Nekem 160E volt tisztán marad belőle 140E. Sem pótkaja sem gold.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Vargs, peterbadbone

7 éve 10 hónapja #257628 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
nekem fv-m van el lehet lenni vele,torony egész jó,viszonylag gyors és egész jó átütése van.hátránya hogy a dpm elég foscsi és nem szereti ha lövik plussz nem egy pénznyomda.szerintem pénzkereső tanknak olyan kell aminek van átütése meg alfája mert legrosszabb esetben tudsz vele tradelni.kimész kapsz egyet cserébe beleversz egy embereset,ha jól választasz ellenfelet könnyebben tudod vele tartani az 1500-2000 sebzést ami már jól hoz minden 8-as prémnél.szóval ha pénzkeresés a fő szempont akkor scorpió vagy wz vagy a francia 8-as td vagy defender.nekem a fő pánzkereső a wz td.gyors,jó dpm,viszonylag használható páncél kb ez kell hogy jöjjön a della :D

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #257669 Írta: Sztyopa
Van egy zseniális ötletem Vargs.
Vedd meg mindkettőt.
Jön a karácsonyi 15% leárazás 13ezerért megkapod a kettőt.
Nem mész el karácsonyig a mekibe háromszor és megvan rá a zsé.

7 éve 10 hónapja #258017 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Gondolkozom a T-54 FP megvételén, főleg hogy most BF van.
Tud valaki valami infót a tankról?
Az orosz med ágra képezni embereket úgy látom jó.
Előnyök, hátrányok, bevétel?
Előre is köszi

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258018 Írta: Sztyopa

Előre is köszi

Nekem régebben a kedvenc tier 10 es harckocsim volt. Most egy kicsit javult a helyzet.
Medhez képest egész jól páncélozott, de ma már sok magas átütésű tírnyócas került a játékba. Mobilitása nem vészes, de ne próbálj olyan helyekre menni vele, ahová 50km/órával épphogy eljutsz. Az ágyúját, és a lőszermennyiséget egész jól helyrepofozták, bár elbírna még átütést. Tornyozni laposabb vidékeken lehet vele. Top tierben vigéc jármű, de feljebb már nem bízhatsz a páncélban.
Kb. ennyi.
De szerintem most 30%leárazással a legrosszabb prémtankot is megéri megvenni.

szerk: Bevétel: tökmindegy. 5000 kredit ide, vagy oda nem számít.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 10 hónapja #258020 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Előre is köszi

ha nincs STA-2-d vagy M4 Rev-ed akkor inkább azok közül vegyél egyet, olcsóbbak és jobbak is

a T-54 mod jobb mint valaha a buffok miatt, de megvenni max akkor éri meg ha nem szerezted meg anno a T-44-100-at és nagyon szeretnél egy prémium orosz medet, ahhoz viszont megfelel
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258093 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69
Sziasztok! Most 30% akciósan vannak ugye a prém 8-as tankok, így elgondolkoztam, mik lennének nekem megfelelőek.

M4A1 Revo
FV4202
Strv S1
Kínai Wz TD
112

Egy 8-as prémem van, a Lorr. 40t. Amellé kéne még egy. Revora a kredithozam miatt gondoltam. Fv-t ha le lesz akciózva Valentin napkor a Matilda BP nincs értelme vennem, mert csak a legénység húzás miatt kéne egy brit med. Strv, Wz szintén a kredithozam miatt érdekes. 112-nek 175 penje meg tudom, hogy kevés, de legénységképzés miatt nagyon kéne és ha azt mondjátok nem rossz az armorja megveszem, legalább nem fogok tier 10-ben sz0pni.

Köszi a válaszokat előre is!

7 éve 10 hónapja #258108 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni

Sziasztok! Most 30% akciósan vannak ugye a prém 8-as tankok, így elgondolkoztam, mik lennének nekem megfelelőek.

M4A1 Revo
FV4202
Strv S1
Kínai Wz TD
112

Egy 8-as prémem van, a Lorr. 40t. Amellé kéne még egy. Revora a kredithozam miatt gondoltam. Fv-t ha le lesz akciózva Valentin napkor a Matilda BP nincs értelme vennem, mert csak a legénység húzás miatt kéne egy brit med. Strv, Wz szintén a kredithozam miatt érdekes. 112-nek 175 penje meg tudom, hogy kevés, de legénységképzés miatt nagyon kéne és ha azt mondjátok nem rossz az armorja megveszem, legalább nem fogok tier 10-ben sz0pni.

Szia!

A Revo-ról és Fv-ről az előzőekben elég sokan válaszoltak és mind-mind hasznos. Szóval olvass vissza egy keveset :)

Nekem Strv S1-gyem van, amit nagyon szeretek. Ha neked fekszik ez a folytonos bujkálós, sunyi mód, akkor be fog jönni biztosan.
A magas átütése miatt, nem kell vele vergődni, még T10-ben sem, szinte mindenre elég a 288-as átütése. Olykor van pár csúnya misse (hiába tök pontos az ágyú), bár ezt be tudom az RNG-nek, meg annak, hogy nem mindig várom meg a célkereszt teljes beszűkölését (érdemes, mert úgy halálpontos). Az viszont idegesítő, hogy a lövedék APCR mivolta miatt, olyan helyekről tud lepattanni, ahonnan nem is számítok rá..
A kredithozama az jó, nekem átlagosan 2070 sebzésem van vele így keresek 45-55k között. Ha van még mellette legalább 1000 assist sebzésem is, arra már dob 60k felett prémium nélkül. Tisztán 40-50k marad (nem használok pótkaját sem prém.lövedéket)
Még az benne a jó, hogy 90mm alatti lövedékeket lepattintja, szóval kis kaliberű 8-as és medeket rendesen lehet vele szívatni. Van, amikor nagyobb lövedékek is pattannak, de ez is csak RNG...

Az viszont gáz, hogyha városi pályát kapsz. Erlenberg, Ruinberg számomra a mumus pályák, bár jó helyezkedéssel és szerencsével, lehet alkotni...Himmelsdorfon meg pl. a hegyen lévőket szoktam lőni, szóval ott annyira nem vészes.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258109 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69

M4A1 Revo
FV4202
Strv S1
Kínai Wz TD
112

Szia!

A Revo-ról és Fv-ről az előzőekben elég sokan válaszoltak és mind-mind hasznos. Szóval olvass vissza egy keveset :)

Nekem Strv S1-gyem van, amit nagyon szeretek. Ha neked fekszik ez a folytonos bujkálós, sunyi mód, akkor be fog jönni biztosan.
A magas átütése miatt, nem kell vele vergődni, még T10-ben sem, szinte mindenre elég a 288-as átütése. Olykor van pár csúnya misse (hiába tök pontos az ágyú), bár ezt be tudom az RNG-nek, meg annak, hogy nem mindig várom meg a célkereszt teljes beszűkölését (érdemes, mert úgy halálpontos). Az viszont idegesítő, hogy a lövedék APCR mivolta miatt, olyan helyekről tud lepattanni, ahonnan nem is számítok rá..
A kredithozama az jó, nekem átlagosan 2070 sebzésem van vele így keresek 45-55k között. Ha van még mellette legalább 1000 assist sebzésem is, arra már dob 60k felett prémium nélkül. Tisztán 40-50k marad (nem használok pótkaját sem prém.lövedéket)
Még az benne a jó, hogy 90mm alatti lövedékeket lepattintja, szóval kis kaliberű 8-as és medeket rendesen lehet vele szívatni. Van, amikor nagyobb lövedékek is pattannak, de ez is csak RNG...

Az viszont gáz, hogyha városi pályát kapsz. Erlenberg, Ruinberg számomra a mumus pályák, bár jó helyezkedéssel és szerencsével, lehet alkotni...Himmelsdorfon meg pl. a hegyen lévőket szoktam lőni, szóval ott annyira nem vészes.

Köszi a választ! Még annyi, hogy a 112-t megvenni nagyon nagy hiba lenne? Kéne legénységképzésre, de a 175 pen eléggé elrettent. Kínai Wz td kiesett, mivel az az ág egyátalán nem érdekel. Revoval meg az a baj, csak 3 med legénységi tagom van, egy sima 100% töltőst kéne beraknom 3db két skilles srác mellé. Fv meg ha lesz akciósan Matilda BP, akkor nem éri meg. Na de a svéd td ágat sem húzom, és tier 8-ig nem is tetszenek rajta a tankok. Ez itt a probléma.

7 éve 10 hónapja #258112 Írta: Töknormáliskatona
Megválaszolva: Töknormáliskatona
Szia!

Én a te helyedben a Revalorisét venném meg mert ha szeretnél farmolni, akkor ezzel kb 30-40 000 kreditet simán megkapsz csatánként.

Ha ez segített akkor szívesen! :cheer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 7 órája 53 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 1 órája 3 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.