[..moderálva..]
Üdv Admirális!
Nem tudok elmenni amellett amit és ahogy írsz, ezért úgy döntöttem reagálok. Egy tankot, mindegy az melyik, nem kötelező szeretni, ahogy a játékot sem kötelező játszani - ezt azzal együtt írom, hogy nekem is megvannak azok a pontok, ahol negatív véleménnyel vagyok a játékról vagy annak valamely eleméről.
Több tekintetben sincs igazad, de persze ez szubjektív véleményem, ami mások szemszögéből ez fordítva is lehet. Az viszont fontos, hogy ez valóban prémium tank topic, ahol nem arra van szerintem igény hogy leírj felesleges megjegyzéseket. Defenderrel kapcsolatban annyit reagálnék, hogyha Ferdinand tankkal vagy, nyilván nem okoz gondot az átütése a megfelelő pontokon. Azt viszont te se gondolod komolyan hogy 10 számra jönnek körönként... a végletek amiket írsz egyáltalán nem életszerűek. Maga a tank mint ellenfél, nem azért van hogy szeressék, hanem azért hogy megnehezítse az ellenfél dolgát és erre ez a tank a saját szintjén nagyon is tökéletes - bár nem legyőzhetetlen. Egy nehéz tanknak pontosan az a lényege hogy utálj vele szemből küzdeni, és ezt szándékosan fogalmazom így, mert az életszerűség akkor is ezt kívánja, ha ez csupán egy árkád játék.Nekem pont az a gondom egyébként a játékkal, hogy a nehéz tankok zöme nem igazán nehéz tank, és nem csak akkor ha velük játszom, akkor is amikor ellenük vagyok. Nem értek egyet vele, amikor meggymag köpködő ágyúk belövöldözik őket könnyedén, főleg nagy távolságokról szemből. Aki közepes és könnyű tankkal játszik, ne azon siránkozzon, hogy szemből nem tud leküzdeni egy vele azonos szintű nehéz tankot. A páncélvadász más kérdés, de azért az se közelharci tank alapértelmezettként, ergó törvényszerű hogy nagyobb eséllyel marad alul, minthogy győzni fog nehéz tank ellenében.
Ha Defender jön szembe veled a saját szintjén és jó játékos ül benne, akkor az általában nehéz helyzet. Nyilván üdítőbb hogyha helyette "csak" egy IS jön. Kötve hiszem hogy Rob csak prém tankokban képes gondolkodni, bár nem ismerem őt. Magamból indulok ki: a Defendert azért szeretném megvásárolni, mert egyszerűen nagyon tetszik és ennél is fontosabb hogy az öcsémnek akarok ajándékba egyet, akinek szintén nagyon tetszik. Nagyon hasznos tud az is lenni, amikor hozzá tudok farmolni rövid idő alatt egész álló napig tartó 9-10 szintes csatákhoz, hogy biztosítsa és ellensúlyozza, ha véletlenül mínusszal zárok egy ilyen napot, 2-3 kóla-sör árából ezt fokozni lehet prémium napokkal is, bár erre nem nagyon tartok igényt. Szóval dióhéjban itt szó nincs arcoskodásról, csakis a játék és kikapcsolódás szeretete, és a körülmények könnyebbé tétele a cél.
Azzal zárom feléd a hosszúra sikerült mondandómat, hogy megértem a felindulásodat, de valójában csak a stílusodra kaptál egy megfelelő reakciót - ezt el lehetett volna kerülni.Én mindentől függetlenül a legjobbakat kívánom neked, és kérlek ne tüskeként kezeld amit írtam.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...