Sziasztok!
Segítség kellene, egy olyan 6-8-as prémium tankot szeretnék ami ágy heavy vagy médium...
Jó kereső legyen..
De jó legyen az átültetése is... Ne kelljen már arannyal lőni..
33 ezer csatas vagyok, de az utóbbi fél évben kevesebb időm van játszani éppen ezért változó a tankokkal játszom és nem igazán jön össze az az összeg amire vágyom... Ez kB 30-40 milla, amit leggyorsabban egy egy prémium tankkal tudnék ellensúlyozni.
Ennek oka, hogy jelenleg még tudnék venni 5 db 10-es tankot, van 2 9-es amit hozok, illetve lenne még más szintű is... A wn8-am jónak mondható, így ezt is szamitasba véve mely tankok jöhetnének szoba, ha minden feltétel adott.
Szia!
Jó átütésű boltban kapható nehéz tank és még használható is, az a Löwe meg a T34. A többi kapható 8-asról (gondolok itt IS6 és 112, azoknak gyenge az átütése és ahogy vissza-vissza hallom, nem is olyan jók) azokról nem is ejtenék szót, mert 175 pennel nem igazán "erősek"...A Löwét fentebb többen is és jómagam eléggé kiveséztük, szóval elég, ha csak visszaolvasod 1-2 oldallal a hozzászólásokat.
De röviden: nemrég kapott buffot, egész használható, 230+átütése van, egész pontos is, szóval az ágyú teljesen rendben van (ezt tapasztaltam én az előző teszt szerveren), szerintem a tornya is egészen pattogós, maximum azt a pici kis kupolát lehet belőni magasabb tankokkal, de az nem annyira gyakori...A páncélja sem rossz, a hasát rejteni kell, mert egész könnyen belövik.
A T34-gyel volt lehetőségem egy ismerősöm accján "húzni", szóval vele több tapasztalatom van...Íme: először is, az ágyújának átütése 248, szóval bőven kielégítő. Sokáig szűkül, és hosszú a töltési ideje, de ha megvárod a célzást, akkor oda lő, ahova kell...Szóval szerintem ha van tapasztalatod szovjet ágyúkkal, akkor ez nem okoz gondot

Magának a tanknak a páncélja nem túl acélos, rejteni kell nagyon a tank testét. Sidescrapelni óvatosan és ésszel, de lehet (persze nem minden tank ellen), de a tank főképp a tornyáról és lövegéről szól. Hulldown pozícióban nagyon erős, esetleg a tetején lévő parancsnoki kupolát lövik be, de ha a tornyot rángatod esetleg előre-hátra ringatózol, akkor kicsi az esély, az átütésére. Sokaknak a mobilitásával van probléma. Szerintem nem vészes, igaz, kicsit öregurasan, de oda lehet vele érni a csatákba.
Top tierként szépen lehet aratni, 9-sek közt, már megfontoltabban kell játszani, de még mindig lehet ügyesen, hulldown pozícióban osztani az áldást, a többi "hevivel" együtt

10-sek közt, viszont már ajánlatosabb megfontoltan játszani, mert elég gyorsan szétkapják az embert. De még itt is szépen működik a tornyozós stratégia.
Szerintem mindkét nehéz tank még mindig elég jó és használható.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...