Visszaeső újrakezdőként fordulok hozzátok. Szeretnék egy 8-as prémium tankot. Az FV4202-es szimpatikusnak tűnik, mert Buffot is kapott, és ahogy olvasom egész használható lett, és nem utolsó sorban viszonylag olcsó. Mellette szól még, hogy szeretném kipróbálni a Cromvellt, és ez is brit. A másik tank a Primo Victoria, ami most újra megvásárolható. Sok szempontból hasonlóak, de ez jobban páncélozott. Megéri a plusz pénzt? Másik kérdés, hogy a drágább lőszer ellenére jobban lehet farmolni vele, mint az FV-vel?
Akinek megvan mindkettő legyenszíves írja le a tapasztalatait. Köszönöm!
Nekem megvan én nagyon szeretem a kis FV-t
Csak ajánlani tudom, de a buff óta nemigen játszottam még... de sztem előtte is használható volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tökfilkó2017
Szívből tudom ajánlani én is az FV-t. Tipikusan az a tank, ami semmiben sem kiemelkedő, de az összkép egészen pofás . Plusz szerintem az egész brit med ág élvezetes, és az AX is szuper a végén, az FV pedig a legénységképzéssel sokat tud adni az egész ág élvezeti értékéhez.
Eddig nem igazán foglalkoztam ezzel a témával.
De kérlek segítsetek benne.
Kaptam egy 30%-os kupont, ami 7 napig felhasználható.
Nos, az alábbi módon szeretném felhasználni:
Van egy Löwém (12.500 arany), szeretném felhasználni a kupont egy másik Löwe megvételére.
A kérdésem az lenne, hogy akkor a Löwe árának megfelelő 12.500 aranyat kapom meg, vagy a kupon miatt a kedvezményes árnak megfelelő mennyiséget azaz kb. 8500 aranyat?
Sziasztok, letezik olyan, hogy ha veszel egy premium tankot visszaadhatod pl. 24 oran belul? Kiprobaltad, elrontottad, valamennyi penzt buksz valamennyit visszakapsz pl. aranyban?
Van egy Löwém (12.500 arany), szeretném felhasználni a kupont egy másik Löwe megvételére.
A kérdésem az lenne, hogy akkor a Löwe árának megfelelő 12.500 aranyat kapom meg, vagy a kupon miatt a kedvezményes árnak megfelelő mennyiséget azaz kb. 8500 aranyat?
Remélem tudtok segíteni.
Üdv.
Szerintem meg aranyat kapsz, a Morphelo emlékversenyen nyertem egy tankot ami már megvolt és aranyban kaptam meg az árát. Kb 2 hete.
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#255340Írta: Zoleeka
Megválaszolva: Zoleeka
Ha a kolléga mostanában csinálta, akkor biztos úgy is van.
Az én emlékemben kredit van, de az lehet hogy azért mert küldetésen szerzett tank volt és nem vásárolt.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...