Béé, visszanéztem, amikor bő 2 napja konkrétan rákérdeztél, hogy Rudy vagy Dicker, akkor 2 konkrét válasz érkezett. Jocek89 és Stefanitsr is a Rudy-ra szavazott, de mindketten jelezték, hogy jó lenne bővebben megérteni, hogy mire kell neked. Mindesetre a konkrét válaszodra egyetlen Dicker javaslat sem érkezett. Nagyjából kicsit bővebb kérdésre (jó credit hozam) bő 1 hete Sics írta, hogy creithozamra hatosban neki bejött a Rudy, a Dicker és a Type 64.
Én nem érzem, hogy bárki rábeszélt volna a Dickerre. Ezzel együtt valóban nem voltak elég karakán válaszok, mert ha nem ad a kérdező más támpontot, akkor szerintem nem kérdés, hogy a jelenleg egyértelműen RUdy-t kell venni, ha ebből a kettőből kell választani.
Egyébként meg fogsz lepődni, a Dicker átlagos credithozama valóban nem rossz, köszönthetően annak, hogy a nagy alfa révén, akik 2-3 lövést le tudnak vele adni egy csatában (de jellemzően mással se többet), azoknak több pénzt hoz, mint más hatos prémiumok, pláne, hogy a normál lőszer átütés jó, és így tier 8 keményebb ellenfelekig nem nagyon kell aranyhoz nyúlni.
Amit a Dickernél nem szabad elfelejteni, hogy sarkalatos gyengeségei vannak (lomha, nincs páncél), szituáció és pályafüggő erősségei vannak: pl. hiába van god-mode csőlehajlása, ha nem tudod minden pályán kihasználni, ahol meg ki tudnád, ott nem tudod hová menj, és hogy játsz vele, vagy hiába van a szintjén kiváló látótávolsága, és hiába őrizte meg a TD-k camo nerf előtti jellemzőit, ha nem vagy tisztában a láthatósági rendszerrel és hogy hol-milyen körülmények között tudsz vele élni, akkor ezekből semmit nem fogsz érzékelni. Az ágyúja egyébként egyáltalán nem rossz, a probléma ott kezdődik vele, hogy egy dolog, hogy nem tornyos tank, de ráadásul nagyon szűk a horizontális ágyúkitéríthetősége - márpedig ha meg kell mozdítanod a testet a célzáshoz, akkor szétesik a célkereszt, és hiába ereszted el a lövést, ha nem hagyod, hogy a célzásidő leketyegjen. Amikor viszont rászánod a célzásidőt, akkor meglepően pontos tud lenni. Én annak idején vettem meg 30%-os kedvezménnyel, amikor még harmadennyi prémium volt a játékban, és a meta inkább a TD-knek állt. Ez az idő már régen elmúlt, és már senkinek nem lenne szabad ebben gondolkodnia, mint egyedüli vagy akár első prémium tank a garázsban. Ugyanakkor, ha valaki német TD legényeket akar hatos szinten credit termelésre hajtani, arra még mindig elmegy. Ha valaki kacérkodik vele, én azt tanácsolnám, húzza ki a Sturer Emilt, és ha az a tank bejött, akkor van értelme megvenni a NagyF-t
Azt látni kell, hogy egy átlagos játékos kezében csak 3-4 körönként alkalmas egy igazán belevaló kört futni. Ha pedig az ember elszalasztja azokat a lehetőségeket, amikor jó pályán top tier helyzetben van, akkor betli az egész. Ezzel szemben egy Rudy-val egy átlagos/középszerű játékos is sokkal stabilabb teljesítményt tud elérni, így bár lehet, hogy összességében azzal sem termel több creditet, de kevésbé idegőrlő és megbízhatóbbnak érzi vele az ember a játékot. Ezzel együtt én a Rudy-t is annak javasolnám, ha nem elvárja tőle a klán hatos SH-ra, hogy először húzza ki a T-34-85-t, és ha az bejön, akkor hajrá.
Minden esetre én azzal a következtetéseddel nagyon egyetértek, és magam is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne vegyél másik prémiumot jó ideig, és ne költs a játékra. Ha még itt leszel 5-6k játék után, és sok mindent kipróbáltál a kihúzható tankok közül, magad is jobban meg tudod majd ítélni, érdemes-e és mibe némi pénzt fektetni.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...