A tech tree-ben elérhető prémtankokra max mekkora kedvezmény szokott lenni, mikor egy adott típust (pl. könnyűtankot) leáraznak? Nem rémlik, hogy 30 vagy 50. Van egy 20-as kuponom, a most kapható tankcsomagok nem tetszenek, fejlesztési fában lévőt meg nem akarok 20-as kedvezménnyel venni, ha lehet féláron is aranyért, akkor jobban járok, ha goldra ruházok be. A segítséget köszi előre is!
200 csata után (ha nem rémiszt el a 175-ös átütés a a 122-es ágyúk trollkodása) én ajánlom. Ésszel meg egy kis szerencsével jól alakít még a mostani 99%-ban 8-9-es mezőnyben. Ha látsz 6-os tankokat akkor pedig réteszed a házi macskád a W-re és megvan a csata
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jocek89
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja#254629Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
By Jocek89,."Gondolom nem a falu bikája, de 5k-ért megvenné e újra, inkább így kérdezem.
Köszönöm a segítséget.[/quote]"
Az a baj, hogy ami vacak, az 5K-ért is vacak. Így az ár-érték arány ugyan közelített valamelyest, de ettől még a 112 használhatatlansága mit sem változott.
Két évig szerettem. Utóbb egy éve nem játszottam vele, a napokban pedig eladtam. A buff után mentem vele néhány kört, de siralmas. Az a pen már a saját tierjében sem elég. Ez azért akár hogy is nézzük, egy heavy. Ennek kéne legyűrnie az ellenfél Defendereit, IS 6 jait és még sorolhatnám. Az a baj, hogy ezzel még menekülni sem lehet, nem még támadni. Persze a gyengébbeket megpofozhatjuk, de az nem nagy dicsőség. A goldozás meg ugyebár viszi a hasznot. Pedig, ha nem páncél, hanem egy kis átütés buffot kapott volna - lehet még mai is tartana a szerelem.
Last edit: 7 éve 11 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jocek89
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#254684Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Hali.
A WZ-111-t hogy lehet be cserélni mert nálam nincs az a jel sem a tank a fejlesztési ágban!?
Segítséget ellőre is köszönöm!
Szia!
A csereikon akkor aktív, ha van elég aranyad a csere fedezésére.
Ha van, akkor a pontos leírást itt találod: wotinfo.hu/inde...-10-31
Zanzásítva:
A fejlesztési fában rákattintasz arra a tankra AMIRE szeretnéd becserélni kijön a vásárlási ablak, ott nehogy leokézd, hanem katt a csere fülre és ott tudod beállítani milyen tankot adnál be a cserébe.
Last edit: 7 éve 10 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan11
Nekem a meglevő aranyamhoz a Wz 111-z ezeket a közepeseket ajánlotta fel cserére!
STA-2,FV4202,M4A1 Rev,AMX CDC,T26E4,Panther 8,8! Szerintetek melyiket válasszam nem fejlesztem egyik közepes ágat sem! Az FV4202 színpatikus de nem tudok dönteni a segítségeteket ellőre is köszönöm!
Nekem a meglevő aranyamhoz a Wz 111-z ezeket a közepeseket ajánlotta fel cserére!
STA-2,FV4202,M4A1 Rev,AMX CDC,T26E4,Panther 8,8! Szerintetek melyiket válasszam nem fejlesztem egyik közepes ágat sem! Az FV4202 színpatikus de nem tudok dönteni a segítségeteket ellőre is köszönöm!
Van amelyik ágadhoz passzol valamelyik? (legénység képzés)
Állítólag a Revo az egyik legjobban kereső tank. Bár lassú és páncélja sincs, de nagy az alfája és nem igényli a goldot. Pár sebző találattal már jól kereshetsz vele. (nekem nincs meg)
FV megvan, de a tornyát még mindig nem érzem megbízhatónak (ágyúja jó)
Last edit: 7 éve 10 hónapja by Ergil.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan11
Sziasztok
Szeretnék egy tier 8-as, esetleg tier 7-es prémium tankot szeretnék vásárolni (karácsonykor).
Az lenne a kérdésem,hogy melyik tier 7-8 as prémium tank érne meg?
Medezni,heavyzni szeretek nagyon, kempelni utálok.
7000-8000 ft kozott kene (nem muszáj karácsonykor)
Lényeg ,hogy olcsó, de élvezhető legyen vele a játék
De amire nagyon kéne az a kredit.
Sziasztok
Szeretnék egy tier 8-as, esetleg tier 7-es prémium tankot szeretnék vásárolni (karácsonykor).
Szia, szerintem a Panther M10 a te tankod. Aztán majd legfeljebb a többiek kijavítanak. Limites is, meg minden és szerintem elég olcsó.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Vargs
Sziasztok
Szia, szerintem a Panther M10 a te tankod. Aztán majd legfeljebb a többiek kijavítanak. Limites is, meg minden és szerintem elég olcsó.
Valóban jó kis tank , de 8-astöbbet farmol tudtommal.
Hun_ Vargs: ha van időd szinte mindennap játszani, akkor prémium nappal többre mész. Ott minden többet fog keresni, gyorsabban fejlődni. Ha csak ritkán játszol, Nekem az FV jött be játékélményre. P 8.8 , CDC meg nagyon nem.
Valamint lassan megint adventi nyitogatós is jön. Ki tudja addig mit hoznak be/vissza.
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#254877Írta: Zoleeka
Megválaszolva: Zoleeka
Szia Hun_Vargs!
A Panther M10 valóban nem rossz tank. De, nagyon kicsiket sebez és nem nagyon van páncélja.
Én is heavy, med. párti vagyok és inkább az FV4202, T26E4, T54 mod1.-et ajánlanám.
Vagy egy kicsit még hozzáteszel és egy új generációst Pl. Patriot, Defender stb.
Last edit: 7 éve 10 hónapja by Zoleeka.
Attól függ, a folyamatosan elérhetők közül válogatnál, vagy kivárnál egy-egy ritkaságot?
Heavy vonalon Defender, Patriot (ami inkább már med játékstílust tekintve).
Med vonalon Revo, Lorr, M10 (tier limites)
Sziasztok
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...