Sziasztok!
Kreditszerzésre melyiket ajánlanátok inkább, a Löwe-t, vagy az Strv S1-et?
Előre is köszönöm a válaszokat!
üdv
Tomi
Szia!
A kérdésedre a válasz nagyban függ attól, hogy milyen stílust szeretsz? Mert a 2 felsorolt tank merőben más stílust képvisel.
Először is, egyik egy nehéz tank, amellyel 8-9-es meccsekben mint frontharcos tudsz jelen lenni, míg 10-sek közt pediglen inkább támogató tank, a 2. sorból.
Az STRV meg egy sunyi harcmodort képvisel, mellyel rengeteg időt fogsz eltölteni hátul egy bokorban.
Másodszor, pedig melyikhez van jó legénységed? Húzod-e egyáltalán valamelyik ágat, amelyikhez passzol majd a legénység? Mert ha előre van jó legénység, amit csak bele kell tenni, az hatalmas előny.
És most egy kicsit bővebben a tankokról:
-A Löwét kipróbáltam teszt szerókon, nem rossz tank, főleg, hogy most buffot kapott. Elég szépen teljesít ügyes kezekben még akár 10-sek közt is. Átütése megfelelő, nem igazán kéri a goldot, maximum a szupernehéz tankok azok, amikkel meggyűlhet az ember baja. Mint fentebb említettem, ezzel, top tierként és midként, benne lehet lenni a csata sűrűjében, lowtierként, pedig ajánlatosabb egy másodvonalbeli, támogatóbb szerepkört felvenni. Esetleg más kolléga, aki jobban ért hozzá mint én, ki tud okosítani esetleg még egy kicsit. Ajánlom elolvasni különböző fórumok elemzéseit (köztük az itt a Wotinfon találhatót is).
-Strv s1-em van, én nagyon szeretem, több mint 350 meccsem van vele. 2000 átlagsebzésre és némi assist, track dmg-re már megadja prém fiók nélkül kb 45-50k kreditet, ami nem rossz szerintem. Ha van prémiumom és kapcsolok egy kredit boostert, egy jobb délután alatt összelövök 1,5 millió kreditet, de volt hogy nagyon kaszáltam és még kb. 2 millió is összejött (bár nagy szerencsém is volt). Top tierként a 90mm és attól kisebb lövegeket megbízhatóan pattintja, van, hogy olykor pattan (de ez nagyon ritka) a 105, vagy 120mm-es lövegek, ha rosszul találnak el. de erre nem szabad építeni semmiképp, mert nagyon, nagyon ritka....A magas átütésnek köszönhetően, egyáltalán nem igényli a goldot (bár van betöltve 3db, de egyszer sem lőttem vele emlékeim szerint...). Cserébe viszont magas a lőszer ár is, szóval azért megfontolandó, hogy mire lövünk. A lövege pontos, viszont néha vannak olyan megmagyarázhatatlan mellélövések, hogy égnek áll a hajam

. A lövedéke gyorsan száll, és konkrétan a szűkölési idő elhanyagolható.
Esetleg az utazó és ostrom módok megszokása az, ami "nehézkes", de nem vészes, gyorsan bele lehet jönni (van, hogy sima tankjaimmal is "X"-et nyomogatok, tök feleslegesen).
Ja és 45-tel megy hátrafele, szóval gyorsan el lehet rongyolni a tett helyszínéről

Az a lényeg, hogy legyen hozzá megfelelő legénységed, lehetőleg kimaxolt álca képességgel, BIA-val, meg a parancsnoknak lámpával, plusz javítás (mert elég gáz másodjára leesett lánccal csak fel-le mozogni, miközben körbeautóznak és szétlőnek (true story))
Remélem segítettem. Esetleg ha van/lesz, valamilyen kérdésed, megpróbálok rá, a lehető legjobb tudásommal válaszolni!
Szép estét!

szecsibeni
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...