Nagyon jó kis járgány,én nagyon szeretem. 2700 csatát mentem vele.
Az első lőszer a meccs kezdetén repesz általában. Könnyű tankokba illetve könnyebben páncélozott járgányokba nem ritkán megy a 600 körüli sebzés.
Az alap lőszer 194-s átütése még tier 8.ban is jó.
Néha használok aranylőszert is benne a nagyobb sebzés miatt.
Féláras volt amikor én vettem.
Top dmg 4700
A SU-100Y megéri? (van vmi -20%os kuponom rá vagy mi). De nem hiszem hogy mostanság "beleillik" a játékba,ha jól tudom elég vacak a camoja ,papír és elég lassan vánszorog
Remekül keres, de sajnos én nem igazán találtam meg vele az összhangot. Pedig aki tud vele játszani (van olyan ismerősöm) az nagyon tud vele aratni.
A SU-100Y megéri? (van vmi -20%os kuponom rá vagy mi). De nem hiszem hogy mostanság "beleillik" a játékba,ha jól tudom elég vacak a camoja ,papír és elég lassan vánszorog
Nem a Camó a legnagyobb baja. A förtelmes ágyú statok. Célzás idő, töltés idő. Pontosság. Ja és nincs megalázóbb mint amikor egy félre sikerült lövés után egy Pz38 végez ki.
Persze ha betalál akkor az nagyon király.
Régen jobb volt, mint sok minden más a játékban. Amikor én megvettem akkor lehetett a t8 nehezeket is királyul aprítani. Mostanság max. 2-3 lövésre van idő egy csatában. T6 prémként a Dagi maxi jobb. (de nem arra szól a kupon )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani, Kulung69
Köszi szépen, elolvastam, Pont ezt szerettem volna, ha olyan ír róla akinek megvan, engem a játékélmény érdekel elsősorban, hiszen az a célom, hogy szórakozzam, Köszi szépen még egyszer a véleményt.
Köszi szépen, elolvastam, Pont ezt szerettem volna, ha olyan ír róla akinek megvan, engem a játékélmény érdekel elsősorban, hiszen az a célom, hogy szórakozzam, Köszi szépen még egyszer a véleményt.
Én nagyon szeretem, jó vele játszani Bár persze az is hozzátartozik, hogy nagyon türelmes vagyok, mert ugye nem igazán alkalmas beyolózásokra Tipikus sunyi kis dög. De attól függetlenül lehet vele aratni. Főleg ha hülye az ellenfél és tálcán kínálják magukat
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sk-skuba
Én nagyon szeretem, jó vele játszani Bár persze az is hozzátartozik, hogy nagyon türelmes vagyok, mert ugye nem igazán alkalmas beyolózásokra Tipikus sunyi kis dög. De attól függetlenül lehet vele aratni. Főleg ha hülye az ellenfél és tálcán kínálják magukat
álcája penje jó
élvezetesen lehet sunyiskodva pénzt keresni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni, sk-skuba
álcája penje jó
élvezetesen lehet sunyiskodva pénzt keresni...
Egyetértek Van, amikor már csak 50m-nél vesznek észre (proxy spot, ha jól emlékszem), szóval konkrétan már átesnek rajtad, úgy spottolnak fel
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sk-skuba
Hali szerintetek a churchill 3-om jó farmolásra?
Ha tudtok ajánlani mást szivesen fogadom.
Szia! Én nem farmolásra használom, de ha nem goldozol alkalmas rá. Nyilván magasabb tierben vannak jobb tankok kredit farmolásra. Helyedben 8-ast vennék (Pl. Revo)
Szerencsés leosztás esetén nagyot lehet vele menni.
De ha 6-osokat kapsz, akkor vagy gold, vagy elfogadod, hogy nem nagyon fogsz átütni. Persze nem a light-okat.
Mostanában valahogy nem megy, és valamiért szereti a Sand River-re tenni, ahol a nulla csőlehajlás miatt elég nehézkes.
Elég jól pattint (nem a tornyával), de volt már hogy light-ok megettek (gondolom gold-al spammelve).
Jobban mozog, mint az angol társa, és jobban is hoz. Meg jó a tierlimit is.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...