Jelenleg 95 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 14 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Prémium harckocsik

7 éve 10 hónapja #258188 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69

Na, leszűkítettem a kört. Revo vagy 112? Tudom, nem összehasonlítható a két tank, de mégis... 112 limites, jó a páncélja, legénységhúzásra remek lenne. Revo meg fossa a kreditet, viszont csak 3 francia med legénységi tagom van és többre nem is lesz szükségem (BC 25-t-be mennek majd egyszer, most a Lorr. 40t-ben csücsülnek). Van 9100 goldom, még az akció alatt beszerezném valamelyiket. Melyik legyen szerintetek? Köszi a választ előre is.

A 112-t hosszú örömteli közös együttélés után eladtam. Igaz ezt megelőzően már hosszú ideje csak porosodott a garázsban. Sajnos az újabb tankok és a meglévők változásai nagyon lecsökkentették a használati értékét. Vártam a buffot, de nem azt kapta amire szüksége lett volna. Páncélbuffot kapott átütés növelés helyett. Szörnyen flusztráló volt már, hogy a saját súlycsoportjában nem üt át semmit. IS3, IS6 al szemben 1vs1 ben esélytelen.
A Revo is megvan, de inkább nem mondok semmit.

Hát nem is tudom. Sikerült két rossz tankra fókuszálnom? Pedig holnapig döntök. És szerintem a 112 lesz.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 10 hónapja #258190 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69

Na, leszűkítettem a kört. Revo vagy 112? Tudom, nem összehasonlítható a két tank, de mégis... 112 limites, jó a páncélja, legénységhúzásra remek lenne. Revo meg fossa a kreditet, viszont csak 3 francia med legénységi tagom van és többre nem is lesz szükségem (BC 25-t-be mennek majd egyszer, most a Lorr. 40t-ben csücsülnek). Van 9100 goldom, még az akció alatt beszerezném valamelyiket. Melyik legyen szerintetek? Köszi a választ előre is.

A 112-t hosszú örömteli közös együttélés után eladtam. Igaz ezt megelőzően már hosszú ideje csak porosodott a garázsban. Sajnos az újabb tankok és a meglévők változásai nagyon lecsökkentették a használati értékét. Vártam a buffot, de nem azt kapta amire szüksége lett volna. Páncélbuffot kapott átütés növelés helyett. Szörnyen flusztráló volt már, hogy a saját súlycsoportjában nem üt át semmit. IS3, IS6 al szemben 1vs1 ben esélytelen.
A Revo is megvan, de inkább nem mondok semmit.

Pénzért vett tankot eladtál kreditért? Nincs elég garázshelyed? Nem mondok semmit :applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258193 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Akkor mondok valamit. Tul képpen nem eladtam, hanem becseréltem pont a Revora. A taglalt kérdés szempontjából szerintem nincs jelentősége. Ha a tank cserebere szokásaim érdekelnek bárkit is, az egyetlen prem. tank a mit dühömben - igen kreditért- eladtam, az a Panther M10 volt kb két éve.
A Revoról azért nem írok határozottabb véleményt, mert még szokni kell, A legénység sincs a topon. Ami ebben az állapotában zavar, az a szörnyű töltésidő. A nagyok szétlövik, a kicsik /BC 12t / meg a tőtésidő alatt zabálják fel. Még meg kell tanulnom, hogy mit játszak vele. Az átütés, sebzés, csőlehajlás viszont barátságos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, Kulung69

7 éve 10 hónapja #258195 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

A Loraine mellé nem vennék mégegy Francia prémium médiumot, elég jó az magában is és nem tudsz a kettő között ugrálni ugyanazzal a legénységgel, ha gyorsan meghalsz egy mecsben, mert bent ragad a legénység
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258196 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Még csak annyit, hogy az a Scheff féle lista amit Ergil belinkelt a prem. tankok használhatóságáról korrekt és megfontolandó.
Azt írtad Kulung, hogy a kínai TD nem érdekel. Pedig óriási fun faktora van. Nem, nem kempelős! Igazi roham TD. Szemből nagyon jókat pattint. Be lehet vele rohanni a csata sűrűjébe, vagy rá lehet rontani vele az épület, szikla mögött bújkáló ellenségre nem kis meglepetést okozva ezzel. Jó átütés, jó sebzés, megfelelő mozgékonyság. Egyetlen gyengéje - ha valakit zavar - hogy csőkitéríthetőség horizontálisan szinte nulla. Mindenre testtel kell fordulni, de képes rá.

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258197 Írta: Kulung69

A Loraine mellé nem vennék mégegy Francia prémium médiumot, elég jó az magában is és nem tudsz a kettő között ugrálni ugyanazzal a legénységgel, ha gyorsan meghalsz egy mecsben, mert bent ragad a legénység

Na ja, ez is probléma. Mondom, 112 a legvalószínűbb. Alszom majd rá egyet, aztán reggel döntök. Mindenképp írni fogok ide a tapasztalataimról, akármi mellett döntök.

7 éve 10 hónapja #258198 Írta: Kulung69

Még csak annyit, hogy az a Scheff féle lista mait Ergil belinkelt a prem. tankok használhatóságáról korrekt és megfontolandó.
Azt írtad Kulung, hogy a kínai TD nem érdekel. Pedig óriási fun faktora van. Nem, nem kempelős! Igazi roham TD. Szemből nagyon jókat pattint. Be lehet vele rohanni a csata sűrűjébe, vagy rá lehet rontani vele az épület, szikla mögött bújkáló ellenségre nem kis meglepetést okozva ezzel. Jó átütés, só sebzés, megfelelő mozgékonyság. Egyetlen gyengéje - ha valakit zavar - hogy csőkitéríthetőség horizontálisan szinte nulla. Mindenre testtel kell fordulni, de képes rá.

Jó, hát csak ha veszek egy 8-as prémet azt nem csak a fun faktor miatt teszem. A kínai td ággal pedig semmi tervem, egyszerűen nem szimpatikusak. Még annó teszt szerón mentem velük, nem találtam meg az összhangot egyikkel sem. Maga a 8-as prém TD tényleg nem rossz, de na...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258199 Írta: Kulung69
.

7 éve 10 hónapja #258202 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69

Akkor mondok valamit. Tul képpen nem eladtam, hanem becseréltem pont a Revora. A taglalt kérdés szempontjából szerintem nincs jelentősége. Ha a tank cserebere szokásaim érdekelnek bárkit is, az egyetlen prem. tank a mit dühömben - igen kreditért- eladtam, az a Panther M10 volt kb két éve.
A Revoról azért nem írok határozottabb véleményt, mert még szokni kell, A legénység sincs a topon. Ami ebben az állapotában zavar, az a szörnyű töltésidő. A nagyok szétlövik, a kicsik /BC 12t / meg a tőtésidő alatt zabálják fel. Még meg kell tanulnom, hogy mit játszak vele. Az átütés, sebzés, csőlehajlás viszont barátságos.

Rendben, így már más a gyerek fekvése.
Panther m10 nekem is megvan és most nagyon jól szuperál. Kredithozam, legénységfejlesztés ... de nem szeretnélek bosszantani. :)
Revo is megvan, elég jó legényekkel és fossa a pénzt. Viszont én töltésgyorsító, távcső, stabilizátort használok, mivel a felderítés is xp-t szül ... a következő része pedig érdekesen alakul, mivel visszavonulok, aztán td vagyok ... persze, ha van rá mód. Egyébként oldalról mindent visz, ha bátrabb vagy és mobilabb ... érdekes a képlet, de a tank jó! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Kulung69

7 éve 10 hónapja #258204 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Hali

Bocs,hogy bele szólok de mint egy 112 "boldog" tulajdonosa (250+ csata),szerintem NE vedd meg.
A páncélja nagyon jó és a mozgékonysága is,de az az ágyú egy hulladék. :S

Ha alacsony a vérnyomásod akkor erősen ajánlom a 112-t :troll: ,különben felejtsd el :sick:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

7 éve 10 hónapja #258206 Írta: Kulung69

Hali

Bocs,hogy bele szólok de mint egy 112 "boldog" tulajdonosa (250+ csata),szerintem NE vedd meg.
A páncélja nagyon jó és a mozgékonysága is,de az az ágyú egy hulladék. :S

Ha alacsony a vérnyomásod akkor erősen ajánlom a 112-t :troll: ,különben felejtsd el :sick:

Hát, nem vagyok az a woton idegeskedő típus (még 1 klaviatúra/egér sem bánta) de erősen gondolkodom. Mint már többször említettem, legénységet húzni remek lenne, és ugyebár limites. Sajna most a bőség zavara áll fenn, nagyon sok jó akciós tier8 prém tank van. Nekem meg pont az kell, ami nem jó :blink:

Azt mondta mondjuk örömmel hallom, hogy jó a páncélja és a mobilitása. Az ágyúról még annyit, hogy goldoznék vele bőven. Annyira, hogy ne legyen mínuszos a kör. Nyilván nem a kreditkeresés lenne az elsődleges a 112-vel. A pontosság stb meg már megint más kérdés...

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258224 Írta: Mikkeller
Megválaszolva: Mikkeller

Még csak annyit, hogy az a Scheff féle lista mait Ergil belinkelt a prem. tankok használhatóságáról korrekt és megfontolandó.
Azt írtad Kulung, hogy a kínai TD nem érdekel. Pedig óriási fun faktora van. Nem, nem kempelős! Igazi roham TD. Szemből nagyon jókat pattint. Be lehet vele rohanni a csata sűrűjébe, vagy rá lehet rontani vele az épület, szikla mögött bújkáló ellenségre nem kis meglepetést okozva ezzel. Jó átütés, jó sebzés, megfelelő mozgékonyság. Egyetlen gyengéje - ha valakit zavar - hogy csőkitéríthetőség horizontálisan szinte nulla. Mindenre testtel kell fordulni, de képes rá.

Na meg a szűkülés és 50 méterről mellélövés is kiborító :angry: Sosem volt még ennyire pontatlan tankom.

7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #258230 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa
Mi ez a nagy revo őrület? Ha flanszia és másodvonalbeli, akkor lorri.

Inkább fv4202. Van páncél(relatíve, de revónak ennyi sincsen), átütés, mobilitás, csőlehajlás, rohadt óccsó.

7 éve 10 hónapja #258234 Írta: Hun_Vargs
Megválaszolva: Hun_Vargs

Mi ez a nagy revo őrület? Ha flanszia és másodvonalbeli, akkor lorri.

Inkább fv4202. Van páncél(relatíve, de revónak ennyi sincsen), átütés, mobilitás, csőlehajlás, rohadt óccsó.

Igaz ott a lori, de nem kapható főleg, hogy most a Revo 5,5k én pénteken vettem meg kemény 5,5kert
Nincs páncélja, mobilitás kicsit lehetne jobb, de nem vészes szerintem viszont az ágyúja nem vagyok egy jó játékos, de most van vele 1200-1300 körüli átlagon és a lövések 70%a bemegy a oen az szerintem elég
És nagyon élveztek vele minden játékot, a kreditet csak úgy fossa de tényleg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani

7 éve 10 hónapja #258241 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Hát nézd - a 112-t megértem, azzal én se táplálok nagy barátságot.
De a Revo és az M10 szerintem meglehetősen jó vasak. Revora már ráraktam a 3GM-et, M10 most húzom de nagyon könnyen adja.M10 ráadásul limites és kreditet se hozza rosszul.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 4 órája 6 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 14 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.