Hi!
-nem mondtam,hogy a T34-el akarok xp-t gyártani
-nem akarok 300 csatát menni T32-vel max kipróbálom...
-nem akarok "megtanulni játszani" nekem így is jó 
-nem akarok ezen az ágon mást megtartani csak a 10-est ha elérek oda
-tudom ,hogy még fér rám 8-as tapasztalat de ráérek... 
Köszi
-üdv-
bocs ha kicsit indulatos voltam, de rengeteg olyant latok, hogy 2-3000 csatas, van 2000 tankja tier8-s prem, ebbol xp-je, mindent atugrik gyakorlatilag 20-30 csataja van a kozbensokkel, aztan ott all tier10-ben palyaismeret meg minden nelkul...
ertem hogy nem biznisz, de ha a jatszhatosagot tartana az ember szem elott, akkor minimum 3-5k csatat kellene eloirni mindenkinek, mielott egyaltalan nyolcas premet vehetne...
azert nagy baj egy 2-300 csatas full kezdonek löwet, t34-t, is6-t adni, mert be fogja tenni nagyon soxor top tiernek, ahol megtanulja, hogy top tier is6 sniperkedesre valo 500m-rol, löwe meg arra, hogy elinduljon malinovkan keresztul a mezon...
es igy is lesz sikerelmenye egyszeruen azert, mert soxor 6-7-s tankok ellen kell jatszania.
de abban biztos vagyok, hogy ez neki se jo.
ha ennyire kihagyja a tanulasi fazist, az katasztrofahoz vezet, az oda vezet, hogy 10-15k csataval lesz majd tizes tankja 1k sebzessel.
elso nyolcas neheztankom "ertelemszeruen" a Kiralytigris volt.
nagyon ment amugy. nagyon elveztem, 2-3000 csata kornyeken vettem meg, premem se volt amugy, ki kellett huzni az agyut, de megerte mert nagyon durva pancelja volt, 320-s alfaja, isten voltam vele.
aztan mostrol visszanezve barmilyen nyolcas meddel masfelszer annyit sebzek pl

vagy ugyanigy nagy meglepetes volt nekem az e75, mikor bealtam vele Himmelsdorfon a banan vegebe, aztan altam mint faszent, es atlotek 3-bol 3* a kupolamat.
en meg nem tudtam a masik e75-t beloni, mert o meg toltesido alatt himbalta a tornyat.
e75-t is most megneztem, 1687 atlagsebzesem van vele, pedig azidotajt azt gondoltam nagyon megy. ment a fenet

de kell egy tanulasi folyamat, nagyon kell, hogy mikor 8-10k csata kornyeken megvettem az elso prem tankomat, akkor mar ne legyen meglepetes ha top tank vagy valahol...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...