Jelenleg 111 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 4 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 10 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 17 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 6 hónapja #109104 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Te tudod, én nem ugranám át, szerintem a legjobb T8 hevi. Jó mobilitás, rohadt jó toronyfront(még az oldala is), a frontját 190 pen alatt csak rng-vel lövik be. Nem vicc, a 175 penes orosz/kínai lövegek elé lazán ki lehet menni, de a Pershing 180-as átütése sem sokat ér(ez tapasztalat, van pörim is). Viszonyításképpen: a szovjet riválisának a frontját IS ágyúkkal is lehet bontani(IS-3-am is van). A lövege abszolút nem zavaró számomra, T10-ben ígyis-úgyis goldozni fogok, de saját szintjén, vagy egyel feljebb bőven elég, persze nem E-75 ellen, arra azért kell az apcr.
Látótávja is brutális 400m.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 6 hónapja #109106 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hi!

Ha ennyire szereti mindenki, ígérem ki fogom próbálni... :lol:
Viszont az előbb említett okokból nekem nem kell... :)
-üdv-

10 éve 6 hónapja #109107 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

Te tudod, én nem ugranám át, szerintem a legjobb T8 hevi. Jó mobilitás, rohadt jó toronyfront(még az oldala is), a frontját 190 pen alatt csak rng-vel lövik be. Nem vicc, a 175 penes orosz/kínai lövegek elé lazán ki lehet menni, de a Pershing 180-as átütése sem sokat ér(ez tapasztalat, van pörim is). Viszonyításképpen: a szovjet riválisának a frontját IS ágyúkkal is lehet bontani(IS-3-am is van). A lövege abszolút nem zavaró számomra, T10-ben ígyis-úgyis goldozni fogok, de saját szintjén, vagy egyel feljebb bőven elég, persze nem E-75 ellen, arra azért kell az apcr.
Látótávja is brutális 400m.

nekem csak t29van, de en orulnek ha t9be rakna be dombos palyara arty nelkul:D
Ha csak tornyozol kb mind1 milyen tierbe vagy, es ahogy Imi mondja t10be ugyis gold kell. Jo lesz az a tank csak tudni kell mikor , hogy mint mindennel.

10 éve 6 hónapja #109116 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

Hi!

-nem mondtam,hogy a T34-el akarok xp-t gyártani
-nem akarok 300 csatát menni T32-vel max kipróbálom...
-nem akarok "megtanulni játszani" nekem így is jó :)
-nem akarok ezen az ágon mást megtartani csak a 10-est ha elérek oda
-tudom ,hogy még fér rám 8-as tapasztalat de ráérek... :P
Köszi
-üdv-

bocs ha kicsit indulatos voltam, de rengeteg olyant latok, hogy 2-3000 csatas, van 2000 tankja tier8-s prem, ebbol xp-je, mindent atugrik gyakorlatilag 20-30 csataja van a kozbensokkel, aztan ott all tier10-ben palyaismeret meg minden nelkul...

ertem hogy nem biznisz, de ha a jatszhatosagot tartana az ember szem elott, akkor minimum 3-5k csatat kellene eloirni mindenkinek, mielott egyaltalan nyolcas premet vehetne...

azert nagy baj egy 2-300 csatas full kezdonek löwet, t34-t, is6-t adni, mert be fogja tenni nagyon soxor top tiernek, ahol megtanulja, hogy top tier is6 sniperkedesre valo 500m-rol, löwe meg arra, hogy elinduljon malinovkan keresztul a mezon...
es igy is lesz sikerelmenye egyszeruen azert, mert soxor 6-7-s tankok ellen kell jatszania.
de abban biztos vagyok, hogy ez neki se jo.
ha ennyire kihagyja a tanulasi fazist, az katasztrofahoz vezet, az oda vezet, hogy 10-15k csataval lesz majd tizes tankja 1k sebzessel.

elso nyolcas neheztankom "ertelemszeruen" a Kiralytigris volt.
nagyon ment amugy. nagyon elveztem, 2-3000 csata kornyeken vettem meg, premem se volt amugy, ki kellett huzni az agyut, de megerte mert nagyon durva pancelja volt, 320-s alfaja, isten voltam vele.
aztan mostrol visszanezve barmilyen nyolcas meddel masfelszer annyit sebzek pl :)
vagy ugyanigy nagy meglepetes volt nekem az e75, mikor bealtam vele Himmelsdorfon a banan vegebe, aztan altam mint faszent, es atlotek 3-bol 3* a kupolamat.
en meg nem tudtam a masik e75-t beloni, mert o meg toltesido alatt himbalta a tornyat.
e75-t is most megneztem, 1687 atlagsebzesem van vele, pedig azidotajt azt gondoltam nagyon megy. ment a fenet :)
de kell egy tanulasi folyamat, nagyon kell, hogy mikor 8-10k csata kornyeken megvettem az elso prem tankomat, akkor mar ne legyen meglepetes ha top tank vagy valahol...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Micu, imi321, Kopasz0721, DrangHun, singes

10 éve 6 hónapja #109124 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Figyelem: Spoiler!

Magamra ismertem ebből, ugyanúgy Tigris vonal mánia(KT-ra álcaháló, álcaskill, mert nagy, és álcázni kell valahogy :D), de a T8 hevi után belekezdtem a Leo1 ágba. Mikor megvettem a PT A-t, azt hittem, hogy nagy csővel én is 3k körüp fogok sebezni átlagban :D Majd jött a Leo1 a 600 wn8-am mellé, és azóta túlnyomórészt csak medezek. Azok a régi szép(noob) idők :D

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #109127 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

bocs ha kicsit indulatos voltam, de rengeteg olyant latok, hogy 2-3000 csatas, van 2000 tankja tier8-s prem, ebbol xp-je, mindent atugrik gyakorlatilag 20-30 csataja van a kozbensokkel, aztan ott all tier10-ben palyaismeret meg minden nelkul...

ertem hogy nem biznisz, de ha a jatszhatosagot tartana az ember szem elott, akkor minimum 3-5k csatat kellene eloirni mindenkinek, mielott egyaltalan nyolcas premet vehetne...

azert nagy baj egy 2-300 csatas full kezdonek löwet, t34-t, is6-t adni, mert be fogja tenni nagyon soxor top tiernek, ahol megtanulja, hogy top tier is6 sniperkedesre valo 500m-rol, löwe meg arra, hogy elinduljon malinovkan keresztul a mezon...
es igy is lesz sikerelmenye egyszeruen azert, mert soxor 6-7-s tankok ellen kell jatszania.
de abban biztos vagyok, hogy ez neki se jo.
ha ennyire kihagyja a tanulasi fazist, az katasztrofahoz vezet, az oda vezet, hogy 10-15k csataval lesz majd tizes tankja 1k sebzessel.

Nem értek veled egyet.
Magadból indulsz ki és egy elképzelt ideális tanulópályából.
Amikor elkezdtem játszani 2011-ben minden barátomnak 8-9-10-es tankja volt a béta miatt. Én velük szerettem volna játszani, ezért vettem a Type-ot. Nem érzem, hogy ezzel felrúgtam volna a tanulásom.
Ha volna olyan tier 5-6os tank, ami 12k aranyba kerülne és ugyanannyit lehetne keresni vele, mint a nagy tier 8-as prémiumokkal, akkor lehet, hogy nem látnál ennyi kezdőt tier 8-ban. A casual játékosok kipróbálják a játékot, és ha tetszik nekik vesznek egy drága prémiumot, amitől azt várják, hogy nem kell annyi creditet farmolniuk egy új tankra, vagy modulra. Semmi köze nincs ahhoz, hogy tier 8-9-10-be teszi őket. Sőt, ott olyan tankokkal fognak találkozni, amik lealázzák őket és vágyakozni fognak rájuk...

10 éve 6 hónapja #109132 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Vonkurz: mi lenne akkor a rerollokkal?! :)

10 éve 6 hónapja #109133 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
VonKurz: ez az összes tankra igaz, nem csak a prémekre, ilyen szempontból tökéletesen mindegy, hogy az-e vagy nem.

Ellenben aki feljut T10-be megtanulja, hogy oda kell figyelnie, mert az ellenfelek kevesebbet hibáznak és durván büntetnek, pl. Kewei is ezt javasolja, hogy minél gyorsabban mindenki jusson fel t10-be, mert a kompetitív közeg sokkal jobban fejleszt, mint a seal club T3-ban.

Szóval ez nem olyan egyértelmű.

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #109137 Írta: Kopasz0721
Hi!

Nem akarok professzionális :) játékos lenni ez a statomon is látszik :silly:
Én csak játszani szeretek :evil: Próbálgatom a tankokat ami tetszik megmarad ami nem jön be azt nem erőltetem ha nem muszáj.
Ezért ami nem élvezetes azt átugrom arany xp-ből,amit azokkal a tankokkal szedek össze amit szeretek...(vagy tolom a fullgoldtrollt :evil: )
Ezért nem akarom a T32-őt sem mert ez a tornyozás nem tetszik (máshol meg belőnek körben) arra megmarad a T29 + a T34... B) Viszont a 10-es tankokig el akarok jutni, mert azt nem teszi +2-be... :whistle: De azt sem minden ágon pl.: E-100 ,Maus,10-es tárasok,10-es td-k nem érdekelnek. Arty csak francia , medek közül egy pár, light nem, kínait elvétve, japánt egyáltalán nem játszom... :)
-üdv-
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

10 éve 6 hónapja #109150 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

Vonkurz: mi lenne akkor a rerollokkal?! :)

a rerollok megszivnak, ez van.
de tudom hogy anyagi okok miatt nem vezetik be, nem is gondoltam komolyan, masreszt sirok, mikor betesz egy olyan himmelsdorfot, ez konkret eset egyebkent, encounter, en vagyok t34-l, szemben löwe, mindket oldalon 2 db hetes, osszes tobbi hatos.

es vegigtolom a dombot, top gun,közben besargul a lanctalpam, aztan elmegyek a löweert, aki idaig vedte a vasutallomast egy t34-85 ellen, de most elment foglalni. beallok hull downba a vasutallomasra, o meg nekem hattal all, de ramforditja a tornyat, a es sniperkedunk. ugy oltem meg, hogy egyszer nem lott at.

namost ez neki jo volt ? es a 14 szerencsetlennek, akik koze berakta top tanknak?

10 éve 6 hónapja #109159 Írta: Kopasz0721
Neked jó volt!... :lol: Az nem elég? :blink: :silly:

10 éve 6 hónapja #109188 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Valószínűleg azért mert a gold átütése még jobb is valamint a dpm is jobb azzal.
Mondjuk randomban még nem találkoztam olyannal aki így használta volna mert baromi drága, de én is olvastam már hogy pl esl-en van aki így viszi.

Engem még nem láttál. ;)

10 éve 6 hónapja #109190 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Ez kb. olyan duma, mintha az asszonynak mondanád utána:

- Sajnálom szívem, ugyanannyi időd volt rá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, eldegor

10 éve 6 hónapja #109197 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Ez kb. olyan duma, mintha az asszonynak mondanád utána:

- Sajnálom szívem, ugyanannyi időd volt rá.

Miért? Nem? :lol: :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 6 hónapja #109201 Írta: Kopasz0721
Hi!

Nem véletlen... :evil: :whistle:
-üdv-

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 26 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 22 órája 40 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 14 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.