122-44-el csináltam meg a napokban a TD-15ös küldit és a JP felé megyek. Nekem a hellcat nagyon nem jött be, pedig a t67-et annyira szerettem, hogy a napokban visszavásároltam.
Érdekes, régen fordítva volt, a Hellcat volt a király és a /2-t kellett kiszenvedni a proto-ig. Legalábbis, amikor én anno játszottam ezekkel, így nézett ki az egész.
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#106236Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Háát a fene tudja. A T25 öt mikor bejött, két csata után szintén eladtam- de sokan tólják, biztos nem ok nélkül.
A T28 prot nem rossz annak, aki szereti a lassú nagyot ütő vasakat. Ezt megtartottam. A T30 egy az egyben azonos a T34 prem tankkal. Kicsit talán gyengébb a teste, de nagyobbat sebez. A T10-et ezen az ágon nem is akarom kihúzni. Megitélésem szerint az egész amerkai fejlesztési fát az jellemzi, hogy nagyon jó tankok váltják egymást használhatatlan szarokkal. Ilyen kilengés a német és az orosz vonalat nem jellemzi.
Maradva a példánál, a Hellcat csonkolva is még egy mozgékony jármű. / De már csak tényleg árnyéka önmagának./
Továbblépsz kettőt, és kapsz egy kib..ott lassú rinocéroszt.
Az innen elérhető T28 TD nem rossz. A T95 tragédia./ Szintén agyon nerfelve, már csak egy emlék./ De ez már messzire visz.
Nehéz abban tanácsot adni, hogy neked mi fog tetszeni.
Hát, azért én még emlékszem, mikor puszta megjelenése is rettegést váltott ki. Hihetelen OP volt. Azután jöttek a nerfek, és szép lassan eltünt a játékból.
Régen szemből sebezhetetlen volt, ellensúlyozva lomhaságát. Ma egy T-vel lejebb lévő tankok is ki tudják szedbai a kupolánál, és a hasánál. Itt a szokásosnál kicsit lejebb kell lőni.
A random az individalizmus világa. A végén egyedül marad, és egy light is szétszedi.
Mostanában olvastam, hogy a WG is rájött a túlnerfelésre, miután alig játszik vele valaki, és a közeljövőben kap egy front nerfet. Én már akkor sem veszem vissza, mert az a 15 km/h Vmax örjítő.
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#106262Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Régen használták un "kutyabaszó" póz. ban. Beállt mögé a T30, ami védte hátulról. Előlről a T95 átlőhetetlen volt és védte a T30 gyenge testét, de az még épp át tudott lőni felette.Így vánszorogtak édeskettesben. Egyenként, lövésenként 700 dmg., hihetelen mire volt képes egy ilyen páros.
Last edit: 10 éve 6 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stefanitsr
Régen használták un "kutyabaszó" póz. ban. Beállt mögé a T30, ami védte hátulról. Előlről a T95 átlőhetetlen volt és védte a T30 gyenge testét, de az még épp át tudott lőni felette. Egyenként, lövésenként 700 dmg. hihetelen mire volt képes egy ilyen páros.
Ma már nem működne.3 arty van átlagosan csapatonként.Elég hamar kiszednék mindkettőt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...