Sziasztok!
Chaffee könnyű tankomat most fejlesztettem ki. Ezekre a felszerelésekre gondoltam:
- fokozott szellőzés
- töltésgyorsító
- távcső (esetleg periszkóp itt nem igazán tudok dönteni)
Vállalható a felszerelés? Vinném tovább az ágon őket. amíg lehet.
Válaszokat előre is köszi!
Hát, ha idáig, nem mert rá válaszolni senki, akkor megpróbálom:
Én szerintem, ha nem akarod megtartani a Chaffet, vagy erre a tankra rágyúrni (például, hogy nőjön a győzelmi arányod), illetve tier5 küldetésekbe menni vele, akkor fölösleges ennyi felpakolnod. (Mondjuk a szellőzés, az olyan olcsó, hogy azt én se hagytam ki.) Össze vissza 67 ezer fejlesztés van rajta. (De a rádiót, meg a motort azt hozhatod a shermanról -16 e, meg az SPG-t se kötelező innen kifejleszteni -18 e. És így csak 33 ezer xp-t kell összecsipegetni.)
De, hogy a kérdésre is válaszoljak. Először is nézd meg a
statisztikát
. Equipmet fül, és itt láthatod, mit használ a nagy átlag, meg mit az unikumok. A te általad felsoroltak vannak az első helyen. Tehát helyes a választásod.
Én inkább sniper-ebb típusú tankos vagyok, ezért töltésgyorsító helyett nekem a vertikális stabilizátor lenne a nyerő. (Ha jól emlékszem 5 tier-ben, csak a chaffe-nak van vertije.) De hát kinek a pap, kinek a paplan…
„Vállalható a felszerelés? Vinném tovább az ágon őket.”-re: T37-nél már előfordul a táras ágyú, bár ott még el lehet kerülni, mert van használható sima ágyú (2 mp helyett 3 mp alatt lősz, de utána nem kell 20 mp bujkálnod, meg egy tárból (5-ös) meg nem tudsz kilőni senkit teljes életből a tier-edben. A Bulldog-ot meg csak tárassal szabad használni (10 lövedék van a tárban). Ezt azért írtam ilyen hosszan, mert táras ágyúra nem lehet töltésgyorsított tenni. A T49re meg kötelező a töltésgyorsító, mert nem mindegy, hogy 23 vagy 20.5 mp alatt tölt be.
Én, ha nem rendelkeznék korlátlan ezüsttel (ahogy amúgy is játszok), akkor megvenném most a ventilátort, és várnék májusig (áprilisban van a WG születésnapja, májusban a IIvh. győzelmi parádé), hátha le fél árazzák a felszereléseket. Egyébként ma is, mind ha lenne 25%
leárazás
, de ez csak holnap hajnalig tart.
Na, ettől se lettél sokkal okosabb.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...