Jelenleg 104 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 4 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 5 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 12 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 19 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 6 hónapja #105717 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Hogyne lenne, ezzel szopatja a WG az játékosokat, hogy még több időt elszúrjanak a játékkal.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 6 hónapja #105722 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

Szerintem pedig pont ez a legnagyobb baja az E5-nek ez a tűzoltósdi. Mert se nem heavy, se nem med. Ugyan ezt a pontosságot/alfát/ nagyobb tűzgyorsaságot megkapjuk medektől is amik SOKKAL gyorsabbak. Arty eszi mind a kettőt, az E5-nek alig van 200-al több hP-ja mint egy átlag 2K-s mednek.

Ha meg heavy kell, akkor IS7, E100
Ha supportálni kell 50B, T57

És itt jön elő a T110E5, hogy melyik heavy helyett vigye az ember???

Ha gyorsan kell lőni és rush van, akkor meg FV 215B, az 1 másodperccel gyorsabban lő.

Ráadásul van egy csomó igen durva hátránya: ammo rack állandóan, weak spot tenger, nem lehet vele sidescrapelni, kicsi az alfája, kevés a HP-ja stb.

Én nem nagyon látom ennek a tanknak a szerepét a játékban...

FV rushban nem vagyok biztos, hogy sikeresebb lenne, elöl van a motorja amit gyakran el is lőnek, emellett ég mint a Reichstag. E5 akkor kap ammoracket általában, ha oldalba kapják, ami rushnál nem jellemző. IS-7, E 100 sokkal keményebb ez tény, de ha nem úgy alakulnak a dolgok egy csatában ahogy elképzeltük (ami nem ritka), nehéz lesz ezekkel a lomha dögökkel pl visszamenni resetlni a bázist. Medek pedig valóban jobb DPM-el rendelkeznek és gyorsabbak, de nem minden pályán lehet full med setup-pal felállni, mert HP hátrányban leszel, ráadásul ezekre nem kell célozni csak eltalálni, az E5 azért pattint ha csak rárakod az autoaim-et. Az a jó benne, hogy univerzális, egy-egy feladatra vannak jobb tankok, de összességében egy baromi jó all around tankról van szó.

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #105740 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Szerintem pedig pont ez a legnagyobb baja az E5-nek ez a tűzoltósdi. Mert se nem heavy, se nem med. Ugyan ezt a pontosságot/alfát/ nagyobb tűzgyorsaságot megkapjuk medektől is amik SOKKAL gyorsabbak. Arty eszi mind a kettőt, az E5-nek alig van 200-al több hP-ja mint egy átlag 2K-s mednek.

Ha meg heavy kell, akkor IS7, E100
Ha supportálni kell 50B, T57

És itt jön elő a T110E5, hogy melyik heavy helyett vigye az ember???

Ha gyorsan kell lőni és rush van, akkor meg FV 215B, az 1 másodperccel gyorsabban lő.

Ráadásul van egy csomó igen durva hátránya: ammo rack állandóan, weak spot tenger, nem lehet vele sidescrapelni, kicsi az alfája, kevés a HP-ja stb.

Én nem nagyon látom ennek a tanknak a szerepét a játékban...

FV rushban nem vagyok biztos, hogy sikeresebb lenne, elöl van a motorja amit gyakran el is lőnek, emellett ég mint a Reichstag. E5 akkor kap ammoracket általában, ha oldalba kapják, ami rushnál nem jellemző. IS-7, E 100 sokkal keményebb ez tény, de ha nem úgy alakulnak a dolgok egy csatában ahogy elképzeltük (ami nem ritka), nehéz lesz ezekkel a lomha dögökkel pl visszamenni resetlni a bázist. Medek pedig valóban jobb DPM-el rendelkeznek és gyorsabbak, de nem minden pályán lehet full med setup-pal felállni, mert HP hátrányban leszel, ráadásul ezekre nem kell célozni csak eltalálni, az E5 azért pattint ha csak rárakod az autoaim-et. Az a jó benne, hogy univerzális, egy-egy feladatra vannak jobb tankok, de összességében egy baromi jó all around tankról van szó.

Kérdezd meg Odint az FV rushrol, hányszor nyertek és vertek milyen klánokat a Zwackkal CW-n:D

Szerintem Pubban nem jó az E5 és szerintem ez érinti az emberek nagy részét, azt nem tudom CW-n milyen taktikával használják.

Azért ne nevezzük villámnak, 35-el megy, az IS7 kb pont olyan gyorsan visszaért mint az E5.

A másik dolog, hogy E5-el pl. nem lehet szorosokat tartani, mert mindenki kijön veled lövést tradelni, olyan közelről meg úgy átlőnek minta pinty. Az alfád kicsi, HP-d alacsony, elfogysz mint a sós perec.

Szerintem az allaroundság egyre kevésbé működik ebben a játékban.

Sok mindent tudnék még mondani, amiért nem jó (pl. próbálj meg vele felmenni egy dombon, meglátod mi történik), szerintem az E5 fölött egyszerűen eljárt az idő.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bogancs79

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #105746 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52
"Kérdezd meg Odint az FV rushrol, hányszor nyertek és vertek milyen klánokat a Zwackkal CW-n:D"

FV-vel kapcsolatban mondjuk igazad lehet, sok hátránya ellenére elég használható tank, szúrja a szememet már egy ideje, csak a Black Prince-n nem tudok végigmenni :pinch:

"Azért ne nevezzük villámnak, 35-el megy, az IS7 kb pont olyan gyorsan visszaért mint az E5."

Azért az IS-7 mozgékonyságban igen csak elmarad az E5-től azt lássuk be.

Azt egyébként tudom, hogy te nem szereted, de az emberek jó része, aki játszott már vele viszont imádja :cheer:

Amúgy randomban is használható, csak ne az első sorban legyél, a nem veled foglalkozó ellent lehet vele durván darálni, és nem is kell sokat kint lenni a fedezékből a jó soft statok miatt: kinézel, már szinte rá is vagy szűkülve, leadod a lövést és spuri vissza. Nem kell lövést tradelni, max 1v1-ben, de akkor meg rámehetsz és DPM-ből kiszedheted az ellent. Ez a tank nem a páncélról szól (nagy újdonság :D ), supportnak pedig randomban kiváló. De szerintem ebben sosem fogunk egyet érteni :D

10 éve 6 hónapja #105779 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Nemrég a fejembe vettem, hogy megyek neked 1 normális csatát az E5-el Jackal. Ma nekifutottam, 3 után feladtam, mert olyan szénkempet nyomtak a csapataim, hogy ~4k átlagsebzés ellenére csak harmadjára tudtam nyerni. De volt közte 3500 feletti pattintott is! ;)

10 éve 6 hónapja #105809 Írta: kova12
Megválaszolva: kova12
Sziasztok!Valaki elmondaná mennyi a Hellcat kredithozama kb. 1500-2000 sebzéssel??Előre köszi! :)

10 éve 6 hónapja #105870 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

Sziasztok!Valaki elmondaná mennyi a Hellcat kredithozama kb. 1500-2000 sebzéssel??Előre köszi! :)

-150.000-től +40.000 ezerig kb
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03, Jackal_hun

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #105881 Írta: nejo12
Megválaszolva: nejo12

-150.000-től +40.000 ezerig kb

De csak prémium fiókkal... ;) ,de akkor is csak éppen ...modjuk a -150000 nem tudom hogyan jőtt ki...

Prémium nélkül...
wotreplays.com/...5#self

:whistle: :whistle: :whistle:

10 éve 6 hónapja #105932 Írta: bela455
Megválaszolva: bela455
Sziasztok. En buta figyelmetlen nob, idaig nem vettem eszre, hogy az M6 legenysege nem talal a T29 legenysegevel. M6-on 2lovesz van es a T29-en 2tolto most zugjon az agyam. Honnan veszek meg egy toltot? Mit csinalok a plusz loveszel?

10 éve 6 hónapja #105938 Írta: nejo12
Megválaszolva: nejo12

Sziasztok. En buta figyelmetlen nob, idaig nem vettem eszre, hogy az M6 legenysege nem talal a T29 legenysegevel. M6-on 2lovesz van es a T29-en 2tolto most zugjon az agyam. Honnan veszek meg egy toltot? Mit csinalok a plusz loveszel?

Töltőt, bármelyik benzinkútról...
Lövészt pedig a lövészboltból... :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455

10 éve 6 hónapja #105939 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Most, a hétvégén akciósan átképzed.

10 éve 6 hónapja #105941 Írta: bela455

Most, a hétvégén akciósan átképzed.

Nincs es nem is volt.........

10 éve 6 hónapja #105942 Írta: bela455
.....szomszed aszonyt be allitoam toltonek........

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #105952 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Akciók, kedvezmények / valamennyi/ - St Patric's day - Legénység képzése, újra kápzése 50% kreditért, aranyért. A szomszéd néni meg mosogasson tovább.

10 éve 6 hónapja #105956 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Nemrég a fejembe vettem, hogy megyek neked 1 normális csatát az E5-el Jackal. Ma nekifutottam, 3 után feladtam, mert olyan szénkempet nyomtak a csapataim, hogy ~4k átlagsebzés ellenére csak harmadjára tudtam nyerni. De volt közte 3500 feletti pattintott is! ;)

Annyi nekem is volt, de akkor még meg kellett volna halnom és sebeznem 5500-at. Gondolom ez azért nem volt meg:D

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 1 órája 55 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.