Mindig másra kell. (Még kb. 6k xp kell egy 8-as kifejlesztéséhez a free-ken kívül, szóval ma este arra beáldozom. )
De most komolyan! Hogyan kell használni ezt a 'tankot'? Hétvégén elkezdtem a 4-es brit artyt, és jobb köröket megyek vele, mint ezzel.
Eldegor megmondta a tutit, free xp!
Az M4-el nekem sem ment a játék egy f**talicska az a tank.
Igaz, régen játszottam vele, akkoriban még még a kv-1 hátulját sem tudta beütni a régi top ágyú rajta.
Hát az olyasmi mint a Conq, csak rosszabb. A test és toronypáncélja kicsit jobb, de a gun handling és a DPM rosszabb. Arról írtam elemzést, nagyjából lehet aszerint használni.
M103 olyan, hogy szemből nem mindig ütik át, máshonnan mindig.
Próbálj hátul maradni. Ha mindenképpen muszáj előremenni (tegnap pl. top voltam, akkor ugye illik), akkor folyamatosan úgy forogj, hogy szemből lássanak. Nagy távolság esetén nem könnyen lövik be a weak-et, ha a hasát nem mutatod.
Ha meg xvm szerint gyengébb játékossal futsz össze, én azt szoktam megjátszani, hogy szemből rohanok rájuk, hátha célzás nélkül lőnek (és sokszor pattannak). Elég sokszor bejön (egyszerre akár több ellen is).
Milyen képességeket tennétek egy 500+%-os T34 legénysegre..sose osztottam újra a Skilleket de lehet ráveszem magam
BIA+javítás az alap.
Harmadiknak:Hatodik érzék,sima utazás,pillanatkép,helyzetfelismerés,biztonságos elhelyezés
Negyedik+ötödik...random marhaságok. Látótáv és jelerősség növelése, kuplungégetés és talajellenállás csökkentés. Tűzoltás...lehet pótkaját rakni.
Álcát nem kell erőltetni!!
10 éve 5 hónapja#113052Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
M4-et szerintem ugy kell használni mint egy francia ARL-t vagy papir lassu tankokat.
Ugye szintjén még tudd pattintani dolgokat, mobilitása elegendő, viszont torony páncél hiányában inkább a 105-ös ágyut használd rajta. A megymagköpködő is jó viszont többször mutatod a tornyodaat és ezáltal nagyobb esélyel kpasz be egy egy lövést.
M4-et szerintem ugy kell használni mint egy francia ARL-t vagy papir lassu tankokat.
Ugye szintjén még tudd pattintani dolgokat, mobilitása elegendő, viszont torony páncél hiányában inkább a 105-ös ágyut használd rajta. A megymagköpködő is jó viszont többször mutatod a tornyodaat és ezáltal nagyobb esélyel kpasz be egy egy lövést.
ARL-lel is jobb a statom, pedig még csak a közepes löveg van meg. Egyszerűen hadilábon állok ezzel az ócskavassal. Mondjuk én a 76-osat használom, sok embernél pedig a 105-öst látom. Az viszont golddal is kb. 100 pennel bír, ami kicsit kevés, és még drága is.
ARL-lel is jobb a statom, pedig még csak a közepes löveg van meg. Egyszerűen hadilábon állok ezzel az ócskavassal. Mondjuk én a 76-osat használom, sok embernél pedig a 105-öst látom. Az viszont golddal is kb. 100 pennel bír, ami kicsit kevés, és még drága is.
Wotreplaysen néz visszajatszasokat. Nekem ez segített a t-34-85ben azóta asszem 2,7wn8 csatankent
Én az M4 Sherman-en a 105 mm-est használtam, full HE-vel, goldot nem is táraztam soha. Szerintem jó tank, kellően mozgékony, a látótávja is jó, gun depje kimagasló (ki is kell használni),a troll csővel pedig elég jól elboldogul még magasabb tierben is. Az átlagsebzésem 860, átlagkill 2.01, K/D ratio 4.89 és 2 Lehvaslaiho medált is csináltam vele, ezt szar tankkal nem tudtam volna összehozni.
Én az M4 Sherman-en a 105 mm-est használtam, full HE-vel, goldot nem is táraztam soha. Szerintem jó tank, kellően mozgékony, a látótávja is jó, gun depje kimagasló (ki is kell használni),a troll csővel pedig elég jól elboldogul még magasabb tierben is. Az átlagsebzésem 860, átlagkill 2.01, K/D ratio 4.89 és 2 Lehvaslaiho medált is csináltam vele, ezt szar tankkal nem tudtam volna összehozni.
Így igaz. Az m4 olyan mint egy kis KV2. Csak gyorsabb. A páncéra nem nagyon kell építeni. Ha az rng úgy akarja, a papírtankokat simán oneshotolhatod vele. A löveg (troll gun)érdekes egyébként, mert általában nagyobb távolságokra is meglepően pontos. Csak lassú a lövedéke. Egyébként lőttem tigrist is vele 300m-ről. Szóval, csak a a 105-ös löveg. Egyébként nagyon kellemes csalódás volt a tank.
Így igaz. Az m4 olyan mint egy kis KV2. Csak gyorsabb. A páncéra nem nagyon kell építeni. Ha az rng úgy akarja, a papírtankokat simán oneshotolhatod vele. A löveg (troll gun)érdekes egyébként, mert általában nagyobb távolságokra is meglepően pontos. Csak lassú a lövedéke. Egyébként lőttem tigrist is vele 300m-ről. Szóval, csak a a 105-ös löveg. Egyébként nagyon kellemes csalódás volt a tank.
Nekem eszembe nem jutott a megbízhatatlan HE ágyút felrakni rá... a normál ágyúnak brutál RoF-ja van, simán meglőttem vele átlag az 1000+ dmg-et csatánként.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dodge94HUN
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...