Jelenleg 108 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 7 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 8 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 15 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 7 hónapja #95246 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Az 50B mindig is jóval gyorsabb volt, nagyobb lőszerkapacitással rendelkezett és APCR-t kapott nem HEAT-et. A tornya volt rosszabb meg az ágyúja. Az ágyúját ugye buffolták a T57-ét meg nerfelték. Maradt neki a jobb torony, de a szar ágyú miatt már olyan közel kell menni az ellenhez, hogy szart se érsz vele. A T57 már csak árnyéka az 50B-nek és régi önmagának is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #95251 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Na igen, a prémium lőszer sem elhanyagolandó tier10-ben. HEAT-el azért van pár t10 tank, amit körülményes belőni. APCR mellett szól a sebesség is pluszba.

Amúgy nekem fura kicsit az, hogy az 50b lövegét buffolták, és a T57 lövegét nerfelték.
Ez olyan, mintha duplán buffolták volna az 50b lövegét, vagy duplán nerfelték volna a T57 lövegét, ha csak erre a két fókuszálunk.

10 éve 7 hónapja #95256 Írta: rosszpenz
A balansz a két gép között megfelelő volt, még az 50B buff után is. A T57 nerf után már nem. El is indulnék az 50B felé, de még a BDR sincs meg, és gyanítom mire elérném kiherélik azt is.

10 éve 7 hónapja #95257 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Szerintem ne hallgass rá :-)
Mindenki sír a T57 nerf miatt - hát nem tudom, én szinte észre se vettem.
Az AMX 50B gyorsabb, gyengébben páncélozott, kisebb a DPM-je mint a T57 Heavy-é valamint kevesebb a HP-je is, és lassabban tölt újra. Az 50B előnye a T57-el szemben mindössze az APCR (amire egyébként sem sok szükséged lesz) (a HEAT is nagyon jól használható ha tudod hogy kell) és egy nagyon kicsit gyorsabban céloz.
Nem értem ezt a nagy hype-ot az 50b körül - ha nem tudod kihasználni a sebességét máris egy jelentősen rosszabb tankban ülsz mint a T57 Heavy. Ezen sorok írása alatt felnéztem ismét a tesztszerverre már sokadszorra hogy menjek az 50b-vel egy pár kört és biztos legyek benne amit írok az OK (mert csak a T57 van garázsban, AMX vonalon az 50 120-nál tartok ami borzalmasan rossz) - és a helyzet nem változott. Az 50B szerintem egyáltalán nem jobb az T57-nél, én maradok ennél az amerikai dögnél. Az 50b csak alternatívaként kell ha fagyna a T57.
Úgyhogy szerintem Bandras ne ess kétségbe, jó tankot húzol - és a fejlesztése sem lesz gond mert a T69 és a T54E1 is nagyon jók (hogy fair legyek, AMX vonalon az 50 100 remek, de az 50 120 egy igazi idegbaj).

Ha T57-et szeretnél és rám hallgatsz, már most az 50B felé veszed az irányt. A legutóbbi nerf totál kiherélte a T57 ágyúját és ha még erre rájön a 9.6... Nem sok jóra lehet számítani.

Remélem más is kifejti a véleményét, de szerintem az 50B fényévekkek jobb.

A cél a T57 Heavy, de ezzel kiszenvedni kb. 150k xp-t! Hát, nem tudom! Ha később sem jön be, legfeljebb minden nap nyomok vele egy öngyilkos kört, aztán kész. Előbb utóbb csak meglesz.

Hát ennek nem örülök. Elköltöttem erre a :sick: 1.4 mill.-t és most azt mondod, hogy még a vége is szar lesz? Na most már mindegy, ezt már végig viszem, legfeljebb a T69-et már nem veszem meg.

10 éve 7 hónapja #95260 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Hát én csak annyit mondok, hogy 1000x megbántam, hogy a T57-et húztam ki 50B helyett.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #95263 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Francia tankom egy darab sincs - majd idővel - így az 50B témában nem vagyok kompetens.
A T71 nem hagyott bennem mély nyomokat, olyan essünk túl rajta tank. De bizonyos fokig nekem az egész amerikai ág egyfajta ( csalódás? ),vagy mondjuk inkább úgy, kellemetlen meglepetés.
Minden nemztenél vannak jobb, és rosszabb tankok. De az amerikai ágnál ezeket a kilengéseket sokkal szélsőségesebbnek érzem. Artyk kivételével végigmentem szinte az egész fejlesztési fán, és alig 3-4 tankot tartottam meg, míg németből oroszból tele a garázs.
Hektikusan váltják egymást egészen kíválló, és használhatatlan szarok. / Ez persze a ráfordított idő , és kredit miatt bosszantó. /
Most bukatm pl. oriásit a T95-ön. Minden racionális érv a vétel ellen szólt, de lévén a vágy titokzatos tárgya, az ünnepek alatt megvettem. Két hét után eladtam. Persze a 9.6-ban ezt némileg visszabuffolják a hírek szerint, de már mindegy. Ugyanakkor az elötte lévő T28 egy egészen jól használható TD.
Ezt csak azért említettem meg, mert én azt javasolnám Bandrasnak, hogy még ne adja fel ezt az ágat. A T71 után, a T69 egy kimondottan élvezetes, jól játszható tank. / Ezt példáúl megtartottam. /
A T54E1 ugyanaz nagyobban. Eleinte átkoztam, de később ráérezetem, hogy kell vele játszani. Kimondott végjáték tank, addíg valahogy túl kell élni. Mikor az ellenség HP-ja már megrogyott, borzasztó pusztítást lehet vele végezni. Az ágyúja persze ennek is pontatlan. Prohorovkán, ha a sinek mellöl lőjük a hegyen lévőket, jó eséllyel nem találunk el semmit. Kreditgyárnak se nevezném, mert összeségében gold nélkül nullszaldós, esetleg kis hozam jár vele. / Lehet más kezében jobban muzsikál./
A T 57-et a kritikákat figyelembe véve azt hiszem már én se húzom ki.
Ha nem feltétlen cél a T10, hanem az, hogy szórakoztató tankok álljanak a garázsunkban, amivel szeretünk játszani, akkor a két említett tank egy próbát megér.

Az más kérdés, hogy a táras tankok sajátos játékmódot igényelnek. Én emócinális játékos vagyok, nem racionális. Ezért szar a statom is. Mindíg a legszarabb helyekre megyek egyedül is, igyekszem segíteni másoknak, a saját sikeremet alárendelem a csapaténak stb. Tudom magamról, de így szocializálódtam. Az ilyen habitusú játékosoknak a táras tank szerintem nem való. Szörnyű valami fedezék mögött lapítva 40mp-t töltögetni, miközben látom, hogy elvérzik a csapat.
De ez, egy másik történet.

Viszont ezzel az állandó buff-nerf dologgal többet árt a WG, mint használ. Mily örvendetes lenne, ha felhagynának cselekvéskényszerükkel, és ha már beraktak egy tankot a játékba, azt úgy hagynák. Mint valaki egy másik topikban szellemesen megjegyezte, fejlesszenek, ha mindenáron akarnak - tegyenek be néhány csörgőkígyót a homokos pályákra, de a tankokat békén kellene hagyni. Ugyanis ellenfélként is meg lehet szokni, és el lehet viselni a némileg OP tankok jelenlétét a játékan. Azért azok se örök életűek.
Így viszont állandósul egyfajta bizonytalanság, mikor mibe barmolnak bele, és teszik tönkre hónapok fejlesztő munkáját, eredményét.
Uff! Mondta Winetou, ha sokat, és bölcsen beszélt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Szete58

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #95271 Írta: rosszpenz
Nem szar, csak szerintem nincs olyan jó mint az 50B.
Most míg van teszt szerver ki kellene próbálnod mindkettőt, hogy saját magad tapsztald meg melyik tetszik jobban.

Hát ennek nem örülök. Elköltöttem erre a :sick: 1.4 mill.-t és most azt mondod, hogy még a vége is szar lesz? Na most már mindegy, ezt már végig viszem, legfeljebb a T69-et már nem veszem meg.

10 éve 7 hónapja #95274 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Hát azért az 50B buffja érthető volt, hiszen tovább szűkült, mint amennyi a töltés volt, így a távoli célok esetén már folyamatosan újra kellett célozgatni. Ezzel szemben a T57 majdnem ugyanolyan pontos volt, gyorsabb volt az intraclip töltés és még úgyis újracélzot teljesen. Ez eléggé OP tankká tette.
Most annyi a különbség, hogy az 50B távolról is eredményes, a T57 meg inkább közelharci lett.
Én speciel most kezdtem húzni mindkettőt, szintén a T71-t fogom megvásárolni hamarosan, a másik vonalon az 50 120-nál járok és nekem nagyon bejön.

10 éve 7 hónapja #95279 Írta: rosszpenz
Ezzel egyébként teljesen egyetértek. Volt olyan eset, hogy nyílt terepen egy 1390-et kergetve ki tudtam tárazni rá menet közben. Némi nerf ugyanúgy indokolt volt a T57-nél, mint az 50B-nél némi buff. Csak az a baj, hogy a T57 esetében a nerf nem némi lett, hanem brutális:

- aimtime nerfed from 2,59 to 2,78
- accuracy loss from moving the turret nerfed by 30 percent
- accuracy loss from moving and turning the hull nerfed by 25 percent
- accuracy loss from moving at full speed nerfed by 25 percent

Komolyan mondom, inkább adtak volna hozzá 8-10 másodpercet a tártöltéshez...

Hát azért az 50B buffja érthető volt, hiszen tovább szűkült, mint amennyi a töltés volt, így a távoli célok esetén már folyamatosan újra kellett célozgatni. Ezzel szemben a T57 majdnem ugyanolyan pontos volt, gyorsabb volt az intraclip töltés és még úgyis újracélzot teljesen. Ez eléggé OP tankká tette.

10 éve 7 hónapja #95280 Írta: Balista1
Dodge! Tudom nem ebbe a tolikba való,de ha már szóba került... Akkor te már a francia nehéz ág vége felé jársz. Nagyon - szenvedős - rögös az út addig?
Nekem nulláról kéne indulnom ebben a nemzetben. Tartok tőle, de azért foglalkoztat is.

10 éve 7 hónapja #95289 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Rosszpenz, tudhatnád, hogy a WG-nél a nerfhammer kegyetlen jószág :evil:
Figyelem: Spoiler!

Balista, itt van spoilerben, csak nem akarom szétoffolni a topikot.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #95290 Írta: Balista1
Kösz Dodge belevágok. Megpróbálom a BDR elöttieket átlépni.

10 éve 7 hónapja #95294 Írta: rosszpenz
Hogyne tudnám, hogyne tudnám...
És nézd meg, hogy az M41 táras ágyúját is le fogják butítani majd, mert most meg nem lesz értelmes ember, aki ne azt használná majd. Úgyhogy megint megy majd a rinya, ebben a játékban az "autoloader" amúgy is az OP szinonímájává vált a sok siránkozó miatt.

Rosszpenz, tudhatnád, hogy a WG-nél a nerfhammer kegyetlen jószág :evil:

10 éve 7 hónapja #95783 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
8-9k xp van a stuarton, lassan meglesz a tier5-ös B) Úgy gondoltam egy kevés free xp-t meghagynék a láncra és a toronyra, majd. Chaffee-hoz valami tanács? (credites legénység lesz, alias 0 skill) Ilt felszerelés?

10 éve 7 hónapja #95821 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
Nekem a Chaffee-n fokozott szellőzés, optika és v.stab van. Tanácsként annyi, hogy ne sajnáld a pénzt gold ammora, mert az AP penje siralmas. Én lehetőleg aktív scoutra használom, de sajnos az újabb pályák (városi és csőpályák) nem igazán kedveznek az aktív felderítésnek.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 17 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.